|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

9 mesecev ali vse življenje?

Neocelica, 24.1.2010
Izkušnje zagotavljajo varnost. Pomembno je, da zaupate ustanovi, ki hrani matične celice vašega novorojenčka.

image
/21


Starši zaupajo podjetju Neocelica, ki kot prvi slovenski ponudnik shranjevanja matičnih celic partnersko sodeluje s podjetjem Cryo-Save.


RAZLOGI ZA ZAUPANJE


Vodilni Ponosni smo, da nam je do sedaj matične celice svojega otroka v shranjevanje zaupalo že več kot 2.500 prvo mesto med ponudniki v Sloveniji. Skupaj z našim partnerjem, skupino Cryo-Save, pa smo shranili matične celice več kot 150.000 otrok.

 

Uspešno uporabljeni vzorci skupine Cryo-Save Iz skupine Cryo-Save,vodilne  banke za shranjevanje matičnih celic v Evropi, je bilo do sedaj uspešno uporabljenih 10 vzorcev matičnih celic.

 

Dovoljenje in spoštovanje najvišjih standardov Neocelica, prvi slovenski ponudnik shranjevanja matičnih celic iz popkovnične krvi, je akreditirana s strani Javne agencije Republike Slovenije za zdravila in medicinske pripomočke kot ustanova za tkiva in celice. Smo tudi edini ponudnik shranjevanja matičnih celic v Sloveniji z dovoljenjem za shranjevanje tkiva popkovnice.

 

Sodelujemo samo z najboljšimi Sodelujemo s celotno strokovno zasedbo skupine Cryo-Save, na čelu s prof. Colinom McGuckinom, pionirjem na področju preučevanja matičnih celic, ki je ustanovitelj in predsednik konzorcija Novus Sanguis.

 

Izjemen postopek Smo edini ponudnik v Sloveniji, ki pred shranitvijo izolira matične celice iz krvnega vzorca, jih prešteje in določi njihovo vitalnost. S tem zagotavljamo najvišjo možno raven kakovosti shranjenih matičnih celic vašega otroka v primeru uporabe za zdravljenje.

 

Dvojna varnost Delujemo po sistemu dvojnega shranjevanja, kar pomeni, da so matične celice vašega otroka shranjene na dveh ločenih lokacijah, kar dodatno poveča varnost shranjevanja in odpira možnost dvakratne uporabe v prihodnosti.

 

Vedno prvi Strankam omogočamo vrhunsko storitev in shranjevanje v najsodobnejši banki za shranjevanje matičnih celic v Evropi in kot prvi na svetu slovenskim staršem nudimo tudi možnost shranitve popkovnice.

 

Družbena odgovornost V družbi Neocelica smo ponosni, da skupaj s partnerjem, mednarodno skupino Cryo-Save, omogočamo vsem slovenskim družinam edinstveno možnost, da s  programom brezplačnega shranjevanja omogočijo pomoč svojim družinskim članom.


Zakaj prav ob rojstvu

Matične celice, ki jih odvzamemo iz popkovnice ob rojstvu, imajo številne prednosti pred matičnimi celicami, ki jih izločimo iz telesa pozneje v življenju:


  • so »mlade«: ker so stare največ devet mesecev, še niso bile izrazito podvržene posledicam procesa staranja, pogosto se hitreje delijo in so bolj sposobne za življenje v primerjavi z matičnimi celicami odraslih tkiv;
  • so bolj »sveže«: ker so v materini maternici zaščitene pred številnimi virusi in okužbami iz zunanjega okolja, je manj verjetno, da so okužene ali prizadete zaradi bolezni
  • so bolj »naivne«: v primerjavi z matičnimi celicami odraslih tkiv je manj verjetno, da bodo povzročile zaplete pri alogenih transplantacijah.


Neocelica d.o.o., Pot k sejmišču 26a, 1231 Ljubljana-Črnuče

080 88 48

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Zunanji obrat v nosečnosti
Zunanji obrat v nosečnosti se izvaja, kadar plod ni v glavični vstavi. Izvaja se ga s prijemom na plod skozi trebušno st...
9
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
5
Nosečnost z dvojčki
V enem odstotku nosečnosti se zgodi, da sta hkrati oplojeni dve jajčeci z dvema različnima semenčicama. In še redkeje se...
5
Kako naravno obrniti otroka, ki je v poste...
Če je otrok v posteriorni legi (z obrazom navzgor), je dvakrat večja možnost, da bo porod daljši od 12 ur, skoraj trikra...
5



Partner Neocelice odprl največjo banko za ...
photo
Ljubljana, 7. 10. 2009 – Cryo-Save, vodilna evropska banka za shranjevanje matičnih celic in partner Neocelice, je sredi...
dr. Ksenija Šelih Martinec o matičnih celicah
Dr.Ksenija Šelih Kalliste verjame v moč matičnih celic. "Ker obstaja možnost shranjevanja matičnih celic je prav, da ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?