|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Naravna kopališča

Uredništvo Ringaraja.net, 20.6.2012
Kopališča v naravi imajo poseben čar in nam omogočajo najbolj pristen stik z enim od štirih naravnih elementov. Za sproščujoč užitek potrebujete le čas, piknik košaro z dobrotami in pijačo, kopalke ter brisačo.
Ključne besede:

image
/21


 

 

Kopališča v naravi imajo poseben čar in nam omogočajo najbolj pristen stik z enim od štirih naravnih elementov. Za sproščujoč užitek potrebujete le čas, piknik košaro z dobrotami in pijačo, kopalke ter brisačo.

 

Če se hodite hladit vedno na isto mesto, si oglejte zemljevid z označenimi naravnimi kopališči in morda boste ugotovili, da je čisto blizu vas kopališče, ki ga še ne poznate.

 

Zemljevid slovenskih naravnih kopališč je na ogled TUKAJ.

 

Naravna kopališča na območju čudovite Smaragdne poti pa so TUKAJ.

 

Lani nagrajena in najbolj popularna naravna kopališča so:Simonov zaliv, Grajsko kopališče Bled in Talaso Strunjan. (vir: STA)

 

Nasvet: Naravna kopališča so brezplačna in večina jih nima nadzornikov. Zato se moramo na njih odgovorno obnašati do sebe, do drugih in do okolja. Kopajmo se tam, kjer je to varno. Obalo za sabo pustimo čisto.

 

Poznate še kakšno naravno kopališče? Veseli bomo, če boste informacijo delili z nami.

 

Vir:http://www.tc-energydesign.si

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Groznovilca v Hudi hosti
Proti Hudi hosti je letelo nekaj čudnega. Majhen zakrpan balon s čajnikom namesto košare. Zapletel se je v trnove robide...
4
ČEBELAR V VRTCU
Kako je med zdrav se zavedamo že v vrtcu. Prav v ta namen smo medse v vrtec Jurovski Dol povabili čebelarja Lorbek Rudij...
4
Nekaj načinov pametne uporabe jajčne lupine
Praznikov je konec, jajčne lupine pobarvanih pirhov (v naravnih barvah) lahko korisnto uporabimo v domačem okolju.
3
Stekleničke Eco Bistravoda
Zgodba družine stekleničk je pravzaprav običajna družinska zgodba, le da je bolj pisana in manj dolgočasna od ostalih. N...
3



Vabilo na filmske večere
Filmski večeri v Info točki Okoljskega centra na Trubarjevi 50 v Ljubljani se nadaljujejo tudi v 2011.
Aditivi v kruhu
Žito je bilo včasih simbol rodnosti. Imelo je svoje mesto v grbih držav, setev in žetev sta bila pomembna praznika. Kral...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?