|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Gelirani nohti

P.L., 17.5.2012
Gelirani ali naliti nohri so nohti, ki imajo naraven videz. Omislite si jih lahko na rokah ali na nogah. So obstojni, vedno urejeni in moderni.

image
/11


Nina iz kozmetičnega salona LaPrina, nam je razložila, kaj so gelirani nohti, kako se jih naredi in zakaj jih priporoča: 

»Geliranje nohtov pomeni popravljanje vaših naravnih nohtov,« je povedala.

  

Postopek geliranja nohtov 

Priprava za gelirane nohte je povsod enaka. Povrhnjico naravnega nohta je potrebno minimalno popiliti, da se gel, ki ga nanašamo na noht in z katerim »gradimo« nov noht oprime naravnega nohta. 

Pri geliranju nohtov sta samo dve omejitvi : minimalna dolžina nohta in domišljija.

Kar pomeni, da so gelirani nohti zelo primerni tudi za vse tiste, ki grizete svoje nohte. 

Postopek pa je naslednji: piljenje naravnega nohta, modeliranje in dodelava na naravni noht (podaljševanje in oblika), poslikava in zaključna faza nanašanja gela za sijaj.

Gel se suši pod UV svetlobo oziroma pod tako imenovano lučko.

  

Povejte svoje želje 

Pri izboru kozmetičnega salona, kjer si boste izdelale svoje novo okrasje rok bodite pazljive, da je kozmetičarka pozorna pri vaših željah, saj se je zgodilo tudi že, da si je stranka želela kratke lepo urejene gelirane nohte ,odšla pa je z dolgimi »krempeljci«.

 

Tovrstna storitev je primerna za vse, ki nimate časa urejati svojih nohtov ali pa so vaši nohti krhki in lomljivi, ve pa bi si želele dolge lepe nohte. Gel se obdrži na nohtih od 3 do 6 tednov.

Ponoven obisk v salonu je odvisen od tega, kako hitro stranki rastejo nohti.

  

Gelirani nohti na nogah 

Nohte se lahko gelira tudi na nogah. Največkrat se uporablja geliranje na nogah takrat, ko strankam odpade naraven noht in je že čas za odprte čevlje. V tem primeru vam strokovnjaki izdelamo popolnoma identičen noht, kot je bil vaš naraven.

Naravni noht pa na spodnjem delu nemoteno raste. Tako ni potrebe da bi čakale, da vam nohtki porastejo na nogah preden obujete odprte čevlje.

  

Nohti na rokah so že več let kot modni dodatek, poslikave na geliranih nohtih se prilagajajo glede na modne smernice. Za vse tiste večne klasike se izdela popolnoma naraven videz nohta ali francoska manikura, kar pomeni noht z belo konico.

  

Če imate vprašanje za Nino Šavor, ji ga lahko zastavite TUKAJ.

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Božična oblačila za vso družino: 5 idej
Kaj, če bi letos tudi vaša družina sledila priljubljeni ameriški tradiciji ujemajočih božičnih oblačil? Preverite pet pr...
2
ZMAI: Torbe za pogumne ženske
Neli štrukelj, oblikovalka in ustanoviteljica blagovne znamke ZMAI, izdeluje modne torbe iz zmajeve kože in z zmajevsko ...
2
Nasvet: Preprečite razpokano kožo na rokah
V jesenskem in zimskem času, ko se temperature spustijo tudi pod ničlo, je potrebno nekaj več časa posvetiti tudi koži n...
2
Permanentno lakiranje
Permanentno lakiranje je nova generacija lakiranja naravnih nohtov. Je bolj obstojno, primerno za mlade mamice, ki nimaj...
2



Kožnega raka lahko vidite!
photo
Kar 90 % kožnih rakov je ozdravljivih, če se bolezen odkrije pravočasno. Zato je pomembno samopregledovanje kože in odkr...
Naravna zaščita ženskih intimnih predelov
Quandisa by LUXURY INTIMATE olje je razvito od žensk za ženske, ki razumejo pomen zdrave intimne nege in si prizadevajo ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?