|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Urejena mamica kljub pomanjkanju časa

P.L., 10.10.2012
Ko ženska postane mamica, se mnogo stvari v življenju spremeni. Nima več toliko časa zase, kot ga je imela pred porodom. A kljub temu obstaja nekaj trikov, kako ste lahko v le nekaj minutah dnevno urejeni. Preberite si nasvete.

image
/11


Pogovarjali smo se z Nino Šavor iz kozmetičnega salona LaPrina in jo prosili za nekaj nasvetov, kako naj se uredijo in naličijo mlade mamice, ki jim njihova družinica, gospodinjstvo, služba … poberejo ves dan.

Kljub temu, da nimate veliko časa, ste lahko še vedno urejene od glave do pete, meni Nina. Preberite si, kako.


Večerni ritual

Še najlažje si boste vzele čas zase kar med prhanjem. Če ste se do sedaj prhali pet minut, si podaljšajte prho še za pet minut. Dojenček spi, mož bo počakal.

Potrebujete morsko kuhinjsko sol, natresite jo v skodelico. Dodajte ji žličko olivnega olja in kanček svojega najljubšega eteričnega olja (ta naj bo pridelan naravno). Z zmesjo si pod prho privoščite piling. S krožnimi gibimi zmasirajte svoje telo, sperite s toplo vodo. Na tak način boste spodbudili cirkulacijo krvi in postrgali odmrle delce kože s telesa. Po prhanju se lahko namažete z maslom. Koža bo tako mehka na otip in nahranjena.

 

Jutranji ritual

Jutranje ščetkanje zob je nekaj vsakdanjega, na obraz pa ženske po porodu včasih kar pozabijo in ga zanemarijo. Če ste si prejšnji večer podaljšali prho za pet minut in naredili piling, lahko priznate, bilo je božansko in počutili ste se mnogo bolje.

Sedaj pa podaljšajte še ščetkanje zob za nekaj minut. Dojenček bo teh nekaj minut počakal. Hiter nanos ustrezne kreme za obraz, tekoči puder in malce maskare za oči, vam ne bo vzelo veliko časa. Trud pa bo poplačan, ves dan se boste počutili čudovito.

Na tak način tudi hladen zrak in veter ne bosta prišla do živega koži, oči pa bodo naravno in nežno poudarjene s plastjo maskare. Koža bo nahranjena in zaščitena tudi med sprehodom z vozičkom naokoli.

 

Ličenje

Ličenje mladih mamic naj bo enostavno.

Najbolj koristni nasvet, kako se hitro urediti je : dobra krema, malce tekočega pudra ,za lepši ten puder v prahu in dve plasti maskare.

Mamice boste tako hitro urejene in pripravljene za v trgovino,sprehod, ... Ne pozabite že na vlažilen gloss za ustnice, ki ga imate lahko spravljenega kar v žepu svoje jakne. Tako po vedno pri roki. Izgovora za to da se nimate časa urediti,ker ste polno zaposlene z svojimi malčki ni več. Hitro in enostavno naj bo vaše novo pravilo.

 

Če imate vprašanje za Nino Šavor, ji ga lahko zastavite TUKAJ.

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Nega stopal med nosečnostjo
Pedikura v širšem pomenu besede pomeni nego nog. To je torej vse, kar dobrega naredimo za svoja stopala. Z malo dobre vo...
4
Kakavovo maslo za nego strij
Kakavovo maslo kožo navlaži in se hitro vpije. Ker vsebuje veliko E-vitamina in mineralov je odlično za prožnost kože. R...
3
Gelirani nohti
Gelirani ali naliti nohri so nohti, ki imajo naraven videz. Omislite si jih lahko na rokah ali na nogah. So obstojni, ve...
3
Božična oblačila za vso družino: 5 idej
Kaj, če bi letos tudi vaša družina sledila priljubljeni ameriški tradiciji ujemajočih božičnih oblačil? Preverite pet pr...
2



Kožnega raka lahko vidite!
photo
Kar 90 % kožnih rakov je ozdravljivih, če se bolezen odkrije pravočasno. Zato je pomembno samopregledovanje kože in odkr...
Ajurvedska pravila za uspešno hujšanje
Takoj, ko vstanete, popijte kozarec tople vode, ki bo blagodejno vplivala na prebavo in zapolnila zalogo vode, ki jo je ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?