|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Predstavljamo pomladne foto zvezdice

Uredništvo Ringarajinih iskric, 29.3.2012
Preverite, kako je bilo na prvem fotografiranju zvezdic, ki ste jim namenili največ glasov v pomladnem foto natečaju za izbor obraza naslovnice spomladanske številke revije Ringarajine iskrice!

image
/121


Lino obožuje svež zrak in gibanje, zato smo v prvem letošnjem foto natečaju za izbor LINOVE FOTO ZVEZDICE iskali otroke, ki prav tako uživajo v zimskih radostih. Kar 325 sončkov se je potegovalo za čudovite nagrade, a največ glasov obiskovalcev spletnega portala Ringaraja.net so dobili Sara, Ana, Nuša Lucija, Kristjan in Lena. Povabili smo jih na zabavno fotografiranje z Linom!

 

Foto dan z zmagovalko

Linova zmagovalka, z več kot 4.000 glasovi, je postala navihana Sara Grošelj (4 leta). Za prvo fotografiranje smo izbrali lep, sončen popoldan na vrtu fotografinje Petre Vrhovec Rozman. Sara je prišla na snemanje skupaj s starši in mlajšo sestrico. Takoj se je vživela v vlogo modela in se v sproščenem raziskovanju okolice nastavljala Petrinem fotoaparatu. Tako so nastale fotografije na toboganu, pri in na vodnjaku, na travi med rožicami in še in še.

 

Ko se je začel sonček skrivati, smo se preselili v Petrin studio. Sara se je navdušila nad punčkasto oblekico, ki si jo je izbrala med Petrinimi oblačili in poskakovanje, plesanje ter navihano smejanje pred fotoapratom se je nadaljevalo. Prav težko je bilo med številnimi prisrčnimi fotografijami Sare izbrati to, ki krasi tokratno naslovnico Ringarajinih iskric.


Za piko na I smo Saro razveselili še z Linovim paketom. Še posebej všeč ji je bila Linova odejica: »S to mehko odejico se lahko pokrijeva jaz in moja mala sestrica Karolina!« Fotografinja se ni mogla upreti, da ne bi pofotografirala še velikih modrih očk in nasmeška tromesečne Karoline, Sarine sestrice. Fotografiranje pa smo zaključili še z obvezno fotografijo cele družinice.

 

Sončna sobota v družbi foto zvezdic

Pomladna sobota je bila kot naročena za še večjo zabavo, saj so se pri Petri zbrale kar tri male zvezdice: Nuša Lucija (4 leta), Kristjan (2 leti) in Lena (4 leta). Skupaj s starši so se vsi trije pripeljali v Ljubljano precej od daleč, ampak zato niso bili prav nič manj razpoloženi. Fotografiranja se žal ni mogla udeležiti Ana (1 leto), vendar smo jo vseeno razveselili s paketom, ki ji ga je Lino poslal po pošti.

 

Tako lep dan smo v celoti izkoristili za fotografiranje v naravi, v okolici Petrinega doma. Kljub začetni tremi, je Petra znala poskrbeti za pravo vzdušje, da so se otroci veselo spogledovali s fotoaparatom. Pri tem je odlično pomagal tudi Lino, ki je ves čas spremljal male sončke in jih spravljal v dobro voljo. Petri tako ni bilo težko ujeti čudovitih trenutkov z malimi zakladi.

 

Obrazki foto zvezdic so se razlezli v še širše nasmehe, ko jim je Lino podaril nagrade. Za konec smo pred objektiv postavili še Lina z vsemi navihančki in vsako družinico posebej. Fotografiranje na pomladnem sončku bo tako vsem ostalo v enkratnem spominu.

 

NOV izbor za Linovo foto zvezdico – obraz poletne naslovnice revije

Komaj čakamo, da začnemo z novim nagradnim foto natečajem za izbor zvezdice, ki bo krasila naslovnico poletne številke revije Ringarajine iskrice. Ne pozabite! Izbor se začne že 16. APRILA! Spremljajte nas na http://www.ringaraja.net/fotozvezdica2012.

 

Izbor za obraz naslovnice revije Ringrajine iskrice LINOVA FOTO ZVEZDICA omogoča:

LINO logo

LINO medo

 


Zagotovo boste navdušeni tudi nad ostalimi enkratnimi fotografijami, ki so nastale na spomladanskem fotografiranju pri fotografinji Petri Vrhovec Rozman. Oglejte si jih TUKAJ!

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Znana je LINOVA foto zvezdica POMLADI!
Zaključen je 1. foto natečaj za obraz naslovnice revije Ringarajine iskrice. Vse zvezdice so čudovite, le ena pa bo zvez...
2
Splošni pogoji nagradne igre »LINOVA foto ...
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri »LINOVA foto zvezdica - obraz naslovnice ZIMSKE številke revije Ringarajin...
2
Splošni pogoji nagradne igre LINOVA foto z...
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri »LINOVA foto zvezdica" - obraz naslovnice JESENSKE številke revije Ring...
2
Splošni pogoji nagradne igre LINOVA foto z...
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri »LINOVA foto zvezdica - obraz naslovnice POLETNE številke revije Ringaraji...
2



Dobili smo LINOVO foto zvezdico JESENI!
Za nami je 3. foto natečaj za obraz JESENSKE naslovnice revije Ringarajine iskrice. Za 111 nasmejanih in navihanih sončk...
Znana je LINOVA foto zvezdica POMLADI!
Zaključen je 1. foto natečaj za obraz naslovnice revije Ringarajine iskrice. Vse zvezdice so čudovite, le ena pa bo zvez...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?