|      
Želiš odstopiti?
Preden se dokončno odločiš, se seznani s posledicami te odločitve.
V kolikor potrdiš svojo odločitev, da odstopiš, bomo v tvoj spletni brskalnik namestili piškotek, ki nam bo omogočil, da te ob vsakem obisku do vključno 13. novembra 2014 prepoznamo in ti zagotovimo nemoteno uporabo portala, brez prikazovanja Ringarajinih dreves in igralne kontrole ob desnem robu ekrana.

Hkrati ti bodo odštete vse do sedaj zbrane točke in žal izgubiš tudi pravico do morebitnih prisluženih nagrad.

Želiš še vedno odstopiti?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Obdarajanje 2012
Hvala vam za oddanih 9.214 glasov za čudovite, srčne objemčke!

Kliknite TUKAJ in preberite, katere so:
  • ♥ 3 skupine/razredi z največjim številom glasov, ki prejmejo lutkovno predstavo in nagradni paket Ringaraje, Peza ter Chupa Chupsa.
  • ♥ 5 najbolj prizadevnih skupin/razredov po izboru komisije, ki prejmejo nagradni paket Ringaraje, Peza in Chupa Chupsa.
Oglejte si tudi REPORTAŽE o tem, komu vse je Ringaraja skupaj s Pezom in Chupa Chupsom predala objemčke in prelistajte DNEVNIKE njihovih ustvarjalcev o tem, kako je potekalo ustvarjanje in koga vse so z objemčki sami razveselili.

Še enkrat se iz srca zahvaljujemo VSEM 10.802 otrokom iz 574 vrtčevskih skupin in razredov OŠ, njihovim mentorjem, staršem, starim staršem in vsem ostalim, ki ste pomagali ustvarjati in podarjati objemčke! Velika HVALA tudi osebju v bolnišnicah in drugih ustanovah, ki so nam omogočili predajo objemčkov malim junakom.

Želimo vam čudovite praznike, polne objemčkov!
Organizator
dobrodelne akcije je:
Obdarajanje 2012
Pokrovitelja dobrodelne akcije sta:
Obdarajanje 2012 Obdarajanje 2012
Obdarajanje 2012

Obdarajanje
Dobrodelna srčna akcija, v kateri otroci ustvarjajo za otroke.
Obdarajanje
Preverite, kako lahko vaš vrtec oz. šola sodeluje v akciji Obdarajanje 2012.
Obdarajanje
Pravljica o Kresnički Steli bo otrokom pomagala prebuditi njihovo domišljijo, z njeno pomočjo pa bodo tudi spoznali, kaj bodo podarili s svojimi dejanji.
Obdarajanje