|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Glasovanje za najlepše objemčke

Uredništvo Ringaraja.net, 15.11.2011
GLASOVANJE za najlepše objemčke se je začelo! Preveri, kako glasovanje poteka in kakšne nagrade čakajo sodelujoče ter glasovalce!

image
/11


Dragi vzgojitelji, učitelji, starši, stari starši in vsi tisti, ki ste letos vašim OTROKOM pomagali pri ustvarjanju objemčkov, sporočamo, da je na naš naslov obdarajanje@ringaraja.net prispelo skupaj več kot 1000 fotografij, v GALERIJI pa je objavljenih 362 fotografij objemčkov, za katere lahko glasujete do 10. decembra!

 

GLASUJ ZA OBJEMČKE


Zaradi velikega števila fotografij je uvodni del trajal dlje, kot smo planirali, zato so nekatere fotografije objavljene v zadnjem trenutku. Upam, da nam tega ne zamerite! Če ugotovite, da vaše fotografije slučajno ni v GALERIJI, nam pišite na obdarajanje@ringaraja.net in, če smo fotografijo spregledali, poslana pa je bila pravočasno (do 30.11.), jo bomo seveda dodali.

 

GLASOVANJE ZA NAJLEPŠIH 5 FOTOGRAFIJ OBJEMČKOV poteka

med 1. in 10. decembrom (do 11. ure!)


Tistih 5 fotografij (vrtčevske skupine oz. OŠ razredi), ki bo v 10 dneh prejelo največ glasov, bomo nagradili z/s:

1. GLEDALIŠKO PREDSTAVO V LUTKOVNEM GLEDALIŠČU LJUBLJANA, ki jo podarja LGL

2. PAKETOM KNJIG, ki ga podarja Ringaraja.net

3. SLADKIM PAKETOM, ki ga podarjata CHUPA CHUPS IN PEZ

 

                                                                   GLASUJ ZA OBJEMČKE

 

Glasujete lahko prav vsi, ki ste objemčke usvarjali in tudi vsi tisti, ki si boste na njih samo spočili očke. Vsak  lahko odda 1 GLAS DNEVNO za VSAKO FOTOGRAFIJO. Toliko glasov, kot odda vsak uporabnik, toliko srečk bo imel v bobnu za žrebanje 15 NAGRAD. Nagradili bomo namreč tudi vas, ki boste pridno glasovali, in sicer na vas čaka:

 

5 KNJIG JESPERJA JUULA - KOMPETENTNI OTROK

IN

10 SLADKIH PAKETOV CHUPA CHUPS IN PEZ.



O nagradah boste vsi, ki boste glasovali, obveščeni po e-mailu, število glasov najboljših 5 fotografij pa bo vidno vsem.

 

12. decembra bomo razglasili 5 NAJLEPŠIH FOTOGRAFIJ OBJEMČKOV ter 15 nagrajencev, ki so glasovali!


Še enkrat HVALA vsem za sodelovanje! Naj vas vaše dobro delo in lepe misli ob ustvarjanju objemčkov spremljajo še celo leto 2012, vse do naslednjega ObdaRajanja :)

 

                                                                  GLASUJ ZA OBJEMČKE

 

Preberi še:

Kako so nastajali objemčki

 


 

 

Pokrovitelja akcije ObdaRajanje sta:


Organizator akcije:

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Navodila za mentorje skupin
K sodelovanju v Obdarajanju 2011 se je prijavilo več kot 180 vrtcev in šol, več kot 600 skupin in kar več kot 11.000 otr...
2
Pričenja se ObdaRajanje 2011!
Začenja se že 3. Ringarajina srčna akcija ObdaRajanje, v kateri bodo otroci ustvarjali za otroke. Tudi letos je pred vam...
2
Kako malo je potrebno ...
Otroci in vzgojitelji ter učitelji te dni pridno ustvarjate. Pa ne karkoli, ustvarjate OBJEMČKE, ki bodo polni prijaznos...
2
Kaj je ObdaRajanje?
Že tretje leto zapored bo v slovenskih vrtcih in prvi triadi osnovnih šol potekala dobrodelna srčna akcija ObdaRajanje.
2



Navodila za mentorje skupin
K sodelovanju v Obdarajanju 2011 se je prijavilo več kot 180 vrtcev in šol, več kot 600 skupin in kar več kot 11.000 otr...
Glasovanje za najlepše objemčke
GLASOVANJE za najlepše objemčke se je začelo! Preveri, kako glasovanje poteka in kakšne nagrade čakajo sodelujoče ter gl...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?