|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Nagrada za najbolj aktivne forumaše v oktobru

Uredništvo Ringaraja.net, 31.8.2021
Čvekanje na Ringaraja.net se splača! Vsak mesec z ODLIČNIMI NAGRADAMI obdarujemo najbolj aktivne uporabnike naših Forumov. Ne spreglej nagrade meseca oktobra!

image
Dobra volja je doma na Forumih Ringaraja.net. (FOTO: Freepik.com)
/11


Dragi Ringrajevci in Ringarajevke!

Ringaraja.net ima zagotovo najboljše člane na svetu in zaslužite si, da vas malce (veliko) pocrkljamo, zato bomo še naprej vsak mesec nagrajevali naše najbolj aktivne forumašice in forumaše.


V mesecu oktobru smo zopet pripravili SUPER NAGRADE in odlična darilca, s katerimi bomo razveseljevali tiste, ki najbolj pridno čvekate, brskate in prebirate Ringarajine forume v posameznem mesecu.

Spremljaj nas, da ti ne uide kakšna res top nagrada!


Nagrada je lahko tvoja!

Kako lahko osvojiš nagrado prav ti? Čisto enostavno! Čim bolj aktivno sodeluj v debatah na Ringarajinem forumu, deli svoje izkušnje, pomagaj z odgovori ostalim članom in odpiraj nove teme, ki te zanimajo, saj so naši člani zakladnica idej in uporabnih nasvetov, ki vsakemu staršu pridejo zelo prav.

Nagrado dobi najbolj aktivna forumašica/forumaš, ki bo v času od prvega do zadnjega v mesecu prispeval/-a največ tem in relevantnih odgovorov na Forumih spletnega portala Ringaraja.net. 


Nagrada meseca OKTOBRA:


PAKET ZA PODPORO IMUNSKEMU SISTEMU

V oktobru bomo v nagradni paket za najbolj aktivne čvekače in čvekačice na Ringarajinih forumih zapakirali izdelke za podporo imunskemu sistemu, saj prihaja čas, ko bomo to zares potrebovali - tako mi, kot naši najmlajši.

Prepričani smo, da ti bo nagrada všeč, zato hitro na forum in v akcijo!

Nagrada je lahko tvoja, če boš v času od 1. oktobra do 31. oktobra 2021 najbolj aktivno sodeloval/-a v forumskih debatah.


POJDI NA FORUM >>>


Odpiraj nove teme na Forumih, čvekaj še bolj kot po navadi, saj se to na Ringaraja.net res splača! 


Natančna pravila nagradnega tekmovanja najdeš pod sliko.

NAGRADNA IGRA


Pogoji in pravila sodelovanja »Top forumaš/forumašica meseca«

 

1. Splošne določbe

Organizator Danu d.o.o., Ledarska ulica 3, 1000 Ljubljana prireja nagradno igro »Top forumaš/forumašica meseca« na spletnem portalu www.ringaraja.net, ki bo potekala vsak mesec do konca leta 2021, in sicer med 1. in zadnjim v mesecu, do 24. ure. Nagradna igra poteka na spletnem naslovu https//www.ringaraja.net, konkretno na forumih portala (klikni TUKAJ >>).

 

2. Nagrada

V okviru nagradne igre »Top forumaš/forumašica meseca« bomo vsak mesec podelili enega ali več paketov presenečenja oziroma nagrade, ki jih bomo vsak začetek posameznega meseca objavili na spletni strani Ringaraja.net v posebnem napovedniku o nagradni igri TUKAJ >>.

Nagrade se bodo spreminjale vsak mesec.

Nobene od nagrad ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar.

 

3. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?

V nagradni igri lahko sodeluje vsakdo, ki sprejme pravila nagradne igre, razen zaposlenih v podjetju Danu d. o. o. in pri partnerskih podjetjih oz. v podjetju, ki je sponzor mesečne nagrade, ter njihovih ožjih družinskih članov. Če je dobitnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši ali skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade.

 

4. Potek nagradne igre

V nagradni igri sodelujejo vsi registrirani uporabniki spletne strani Ringaraja.net, ki uporabljajo Forume in v debatah na Forumih aktivno sodelujejo ter sprejmejo pravila in pogoje sodelovanja.

Vsak posameznik lahko v nagradni igri sodeluje večkrat.

Nagrajenca/-ko (oziroma nagrajence) meseca bomo izbrali na podlagi aktivne udeležbe v debatah na Forumih, ki se beležijo prek našega sistema. Nagrado (nagrade) bomo podelili najbolj aktivnemu/-ni (oz. aktivnim) na Forumih z največ relevantnimi objavami v posameznem mesecu. Spam ali 'prazne objave' brez vsebine ne bodo upoštevane.

Posameznik lahko osvoji nagrado večkrat v letu, vendar je ne more dobiti 3 mesece zapored. V kolikor je ista oseba tudi tretji mesec med nagrajenci, se nagrada podeli naslednjemu po vrsti glede na najbolj aktivno udeležbo v tistem mesecu.

Ob koncu leta bomo izbrali tudi najbolj aktivnega oziroma TOP forumaša/forumašico leta 2021, ki prejme posebno letno nagrado, tako da se vam splača aktivno obiskovati Ringarajin forum prav vsak mesec! Letna nagrada je samo ena.

 

5. Nagrajenci

Nagrajenci bodo obveščeni po e-pošti, rezultati pa bodo vsak mesec na www.ringaraja.net objavljeni najkasneje do 5. v naslednjem mesecu.

Nagrajenec mora v roku 7 dni od prejema obvestila na podani elektronski naslov organizatorju sporočiti naslednje podatke: ime, priimek, naslov, davčna številka, telefonska številka. Če nagrajenec v tem roku ne posreduje vseh zahtevanih podatkov, izgubi pravico do nagrade. S to nagrado prosto razpolaga organizator.

Danu d. o. o. si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili oziroma da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo.

 

6. Davki in akontacija dohodnine

Vsak nagrajenec je kot davčni zavezanec dolžan v roku 7 dni od prejema obvestila organizatorju predložiti osebne podatke (ime, priimek, naslov in davčno številko). Vrednost nagrad ne presega zakonsko določene vrednosti, zato plačilo akontacije dohodnine od nje ni potrebno. Mora pa nagrajenec, v primeru, da izpolni pogoje iz zakona, nagrado prijaviti v letni dohodninski napovedi. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme prejemnika nagrade.

 

7. Zbiranje in uporaba podatkov

Vsak sodelujoči v nagradni igri potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični. Vsak udeleženec nagradne igre soglaša in se strinja, da organizator osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za namene statistične obdelave in za pošiljanje informacij ter promocijskega gradiva (po e-pošti in navadni pošti).

 

Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev, uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja.

 

Dobitnik nagrade organizatorju nagradne igre dovoljuje objavo svojih osebnih podatkov (ime, naslov) v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu, z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade in za promocijo nagradne igre.

 

Danu d.o.o.

Ljubljana, 26. 2. 2021

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
26
Nižanje imunskega sistema
Naše telo se obnaša VEDNO zelo racionalno. Ob pomanjkanju energije racionalno izloči vse tiste funkcije, ki v tistem tre...
13
S temi dejavnostmi si otroci bogatijo bese...
Med čakanjem na najljubše kosilo lahko najmlajši otroci spoznavajo črke, starejši otroci in starši pa črke sestavljajo v...
7
10 zanimivih idej za velikonočne aktivnost...
Za vas smo pripravili 10. idej za praznične aktivnosti, ki jih lahko organizirate z otroki za veliko noč. Otroci bodo ta...
7



Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.
Pomladno potepanje s kolesom
Pomlad prinaša toplejše sončne žarke. Vremenske razmere, primerne za gibanje zunaj, koristijo tako staršem, kot njihovim...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?