|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Ne zamudite Čarobnega dne v Parku Tivoli

S. M., 13.6.2022
Čarobna paličica bo tudi letos obarvala stojnice, odrsko dogajanje in številne aktivnosti v Parku Tivoli, v nedeljo, 19. junija 2022. Dogodek bo na odru ponudil nastope slovenskih pevskih in plesnih ustvarjalcev in še nekaj presenečenj vas čaka!

image
Ne zamudite: Čarobni dan v Parku Tivoli, 19. junij 2022 (Čarobni dan)
/11


Otroci se bodo lahko ves dan zabavali in preizkušali različne aktivnosti: uživali bodo na plezališču, na zabaven način odkrivali in preizkušali najrazličnejše športe: tenis, nogomet, atletiko, lacrosse … pa tudi različne borilne veščine. Spoznavali bodo lahko svet plesne umetnosti, baleta, pa še solo petja in drugih glasbenih umetnosti.

Poseben čar pa dodajo številne maskote, ki otrokom odpirajo vrata domišljije in jih z veseljem povabijo v svoj objem.


Naši medijski pokrovitelji so za vas pripravili brezplačne publikacije, ki vam bodo s svojimi zanimivimi vsebinami bogatile dni še po dogodku.


Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji živali, saj na dogodku ne bo manjkalo tako konjev, kot tudi drugih štiri - in manj nožnih prijateljev.


čarobni dan

Komaj čakamo na nedeljski poletni živžav v Parku Tivoli! (FOTO: Katja Kodba)


Čarobni dan nosi tudi dobrodelno noto; v sodelovanju s klubi in društvi, ki bodo prisotna na Čarobnem dnevu, bomo omogočili obiskovanje izven-šolskih dejavnosti socialno ogroženim otrokom.


Pripravljamo pa tudi akcijo 1=1; v sodelovanju z različnimi turističnimi ponudniki iz Ljubljane in okolice vam omogočamo obiske in aktivnosti po ceni 1 odrasla vstopnica = 1 družina!

Za ta dan ima LPP Ljubljana posebno akcijo, saj se z mestnim avtobusom lahko popeljete BREZPLAČNO. Naša želja, da tudi z manj prometa in avtomobilov v mestu vsaj malo doprinesemo k ozaveščanju in skrbi za naravo.


Za koriščenje vseh ugodnosti pa potrebujete KUPON, ki ga najdete na www.carobnidan.si, kjer je tudi predstavitev vseh ostalih, ki sodelujejo v akciji.


Poskrbljeno bo tudi za osvežitve in kulinarične užitke, pa seveda sladko obarvane dobrote.


Lepa hvala vsem pokroviteljem, ki so nam omogočili organizacijo in izvedbo prireditve, za vas pa bodo pripravili tudi zanimive predstavitve in dejavnosti. V Tivoliju bodo z nami Mercator, Generali, Telekom in še mnogi drugi.


Zanimivih aktivnosti bo veliko, zato pohitite in se BREZPLAČNE prireditve Čarobni dan udeležite od 10. ure dalje v parku Tivoli!

Naj se čarobnost povrne v našo deželo!


park tivoli 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
8
Kako otroka spraviti iz hiše?
Karkoli boste otroku govorili (kako zelo je čas, preživet v naravi, zdrav ali koliko zanimivih reči se skriva na vrtu), ...
5
Perthesova bolezen
Perthesova bolezen je redka bolezen, ki se pojavlja pri otrocih. Natančen vzrok ni poznan, najverjetneje zaradi motenega...
4
Cepljenje otrok pred vstopom v prvi razred
Pred vstopom v prvi razred otroci opravijo sistematski pregled pri pediatru. Največkrat pa so takrat tudi cepljeni. Cepl...
4



Premiera filma Robotove sanje
Animirani film, ki brez besed naslika barvito in toplo pripoved o pomenu prijateljstva in njegovi krhkosti.
Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu...
Slovenija je častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni, s čimer bo na svetovnem zemljevidu še dodatno utrdila svoje mest...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?