|      
Želiš odstopiti?
Preden se dokončno odločiš, se seznani s posledicami te odločitve.
V kolikor potrdiš svojo odločitev, da odstopiš, bomo v tvoj spletni brskalnik namestili piškotek, ki nam bo omogočil, da te ob vsakem obisku do vključno 13. novembra 2014 prepoznamo in ti zagotovimo nemoteno uporabo portala, brez prikazovanja Ringarajinih dreves in igralne kontrole ob desnem robu ekrana.

Hkrati ti bodo odštete vse do sedaj zbrane točke in žal izgubiš tudi pravico do morebitnih prisluženih nagrad.

Želiš še vedno odstopiti?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Podelili bomo 5 steklenič in 5 dud Philips Avent!

Uredništvo Ringaraja.net, 7.12.2017
Nagradna igra Philips Avent bo potekala od od 7. do vključno 31.12.2017. Izžrebali bomo 10 nagrajencev - 5 jih bo prejelo dudo Philips Avent, 5 pa stekleničko Philips Avent. Sodelujete lahko dvakrat - enkrat za stekleničko in enkrat za dudo!

image
Pet nagrajencev bo prejelo dudo Philips Avent.
/11


Ste noseči, imate dojenčka ali bi z veseljem stekleničko ali/in dudo Philips Avent podarili noseči prijateljici ali mladi mamici? Prijavite se na nagradno igro Philips Avent in z malo sreče boste prav vi med desetimi izžrebanci, ki bodo prejeli stekleničko in morda še dudo Philips Avent. Sodelujete lahko namreč dvakrat - enkrat za stekleničko in enkrat za dudo Philips Avent!

Nagradna igra Phlips Avent bo trajala od 7.  do 31. decembra 2017, sodelujete pa tako, da najprej odgovorite na vprašanja o tem, za katero nagrado se potegujete (vijolično ali modro dudo oz. roza ali zeleno stekleničko Philips Avent), nato pa pravilno odgovorite na nagradna vprašanja in vpišete še vse zahtevane osebne podatke.

 

Pravilno odgovorite na nagradno vprašanje in sodelujte v nagradni igri Philips Avent!

 

 

Pogoji in pravila nagradne igre Philips Avent

 

1. Splošne določbe

Organizator Danu d.o.o., Ledarska 3, 1000 Ljubljana prireja nagradno igro »Nagradna igra Philips Avent« na spletnem portalu www.ringaraja.net v času od 7.12.2017 do vključno 31.12.2017.


2. Nagrade

Ob koncu nagradne igre bo organizator med sodelujočimi uporabniki izžrebal nagrajence ali nagrajenke, ki bodo prejeli nagrade, ki jih zagotovi sponzor nagradne igre - podjetje Ariel d.o.o., Letališka 3c, 1000 Ljubljana.

Izžrebali bomo 10 nagrajencev - 5 jih bo prejelo dudo Philips Avent, 5 pa stekleničko Philips Avent.

Nagrade ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar.


3. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?

V nagradni igri lahko sodeluje vsakdo, ki sprejme pravila nagradne igre, razen zaposlenih v podjetjih Danu d.o.o. in Ariel d.o.o. in njihovih ožjih družinskih članov. Če je dobitnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši ali skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade.


4. Potek nagradne igre

V nagradni igri sodelujejo vsi, ki na za to pripravljenem elektronskem obrazcu pravilno odgovorijo na nagradna vprašanja in vpišejo vse zahtevane podatke (ime in priimek, naslov, pošta in e-pošta). Vsak sodelujoči izbere, ali se želi potegovati za dudo ali stekleničko. Vsak sodelujoči se lahko v nagradni igri samo enkrat poteguje za dudo in samo enkrat za stekleničko. Nagrajence bo določil žreb. Vsak sodelujoči je lahko izžreban samo enkrat in lahko skupno prejme le eno nagrado.

Žrebanje bo ob prisotnosti komisije potekalo 3.1.2018 na sedežu Danu d.o.o., rezultati bodo na www.ringaraja.net objavljeni najpozneje naslednji delovni dan, nagrajenci pa bodo obveščeni tudi po e-pošti in po telefonu.


5. Nagrajenci

Danu d.o.o. si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili oz. da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu.
Če nagrajenec ne posreduje vseh zahtevanih podatkov (ime, priimek, naslov, davčna številka) in če odkloni plačilo akontacije dohodnine, ni upravičen do nagrade.


6. Davki in akontacija dohodnine

Nagrajenec je kot davčni zavezanec dolžan organizatorju predložiti osebne podatke (ime, priimek, naslov in davčno številko). V skladu z zakonom, ki ureja dohodnino, plačilo akontacije dohodnine od nagrad te vrednosti ni potrebno. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme prejemnika nagrade.


7. Zbiranje in uporaba podatkov

Vsak udeleženec nagradne igre z izpolnitvijo obrazca potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični. Vsak udeleženec nagradne igre soglaša in se strinja, da organizator osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za namene statistične obdelave in za pošiljanje informacij ter promocijskega gradiva (po e-pošti in navadni pošti).

Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja.

Dobitniki nagrad organizatorju ter sponzorju nagradne igre dovoljujejo objavo svojih osebnih podatkov  (ime, naslov) v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu, z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade in za promocijo nagradne igre.

Danu d.o.o.

Ljubljana, 5.12.2017

Ideje za pustne maske
S pomočjo Ringarajevcev smo vam pripravili nekaj predlogov za letošnjo pustno masko. Preverite, kako iznajdljivi in ustv...
5
Pravičnosti ni!
Je mogoče in zaželeno, da je med brati in sestrami vse pravično in enako razdeljeno, urejeno? Odgovarja Jesper Juul.
4
Recept za čarobne družinske praznike
Ste si tudi vi zaželeli, da bi bil december prav posebno čaroben za vašo družino? Da bi ga preživeli skupaj in se neizme...
4
Kako otroku pomagati razviti empatijo?
Prisluhnite Jesper Juulu in drugim Familylabovim sodelavcem, ki se bodo na dvodnevni konferenci Empatija-Odnos-Dialog lo...
4


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:


Naredite sami: Indijanski šotor
photo
Indijanski šotori za igro na prostem in tudi v hiši so zelo simpatični, večinoma tudi dragi. Vendar izdelava ni tako zap...
Intervju z Markom Macuro, dr.med.
photo
Marko Macura je zdravnik travmatolog, ki mu je življenjsko pot zaznamovala družinska tradicija. Košarka je zanj usodna t...
IME ZA FANTKA
gugla

Katero ime za fantka bi izbrali?

Filip (34%)

Maks (15%)

Oskar (20%)

Matic (25%)

Tristjan (6%)


Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!