|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

PORODNA ZGODBA: Prinesel me je Božiček

MojcaH, 24.12.2023
Bila sem v 36. tednu. Čez dan se ni dogajalo nič, kar bi mi pokazalo, da je to dan, na katerega bom dočakala svojo srčico. Bil je čisto normalen dan, dan po Božiču.

image
/11


Čez dan sva bila na obisku pri njegovih, z mamo sem bila pri babici in noben ni niti slutil, da bom čez par ur rodila.

Začelo se je okoli 17. ure, ko mi je naenkrat odteklo nekaj vode. Ni je bilo veliko, tako da sploh nisem bila prepričana, če je to to. Šla sem pod tuš, se uredila in po prepričevanju mame in fanta so me le odpeljali v porodnišnico.

Popadkov nisem imela, tako da so me ob 19. uri poslali v porodno sobo in mi povedali, da bomo počakali 12 ur, če se bodo začeli moji popadki. Čez dve uri so se me usmili in me priključili na umetne popadke. Vse je šlo zelo na hitro.

 

PREBERITE TUDI: Zgodbe malih junakov: Borca z veliko začetnico

 

Popadki niso bili hudi, oz. so bili hudi samo trije ali štirje, potem pa se je začelo zares. Imela sem občutek, kot da moram na WC in babica je rekla: »No, pa kar potisnite!« Takrat sem se začela zavedati, da gre za res. Mislim, da sem štirikrat potisnila in naša Teja je bila zunaj.

Bila je velika 47 cm in težka 2800 g, kar se mi zdi, glede na to, da je bila nedonošena, kar lepo. Kakšnih večjih težav nisva imeli, razen dojenja in zlatenice, ki pa tudi ni bila prehuda. Čez 5 dni sva odšli domov in se počasi začeli privajat na novo življenje.


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7
Prepovedana opravila za nosečnice
Čeprav so nosečke nagnjene k temu, da morajo pred porodom do potankosti urediti svoje gnezdece, je priporočljivo, da se ...
7
5 nasvetov proti zgagi v nosečnosti
Pekoča zgaga v nosečnosti je posledica hormonskih sprememb, vse večjega dojenčka v maternici, ki pritiska na želodec in ...
5
Nosečnost v postelji
Nekatere nosečnice morajo nosečnost preležati v postelji. Zakaj nastopijo težave? Kako si krajšati čas ter ohranjati kon...
5



Prepovedana opravila za nosečnice
Čeprav so nosečke nagnjene k temu, da morajo pred porodom do potankosti urediti svoje gnezdece, je priporočljivo, da se ...
9 znakov, ki razkrivajo spol otroka
Nekateri si ne želijo izvedeti, kakšnega spola je otrok v trebuščku, kljub temu je v vsakemu malce radovednosti, da bi š...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?