|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Splošni pogoji in pravila sodelovanja v programu Darilni paketi

Uredništvo Ringaraja.net, 1.1.2020
Splošni pogoji za sodelovanje v programu Darilni paketi za nosečke, za novorojenčke in dojenčke, za malčke, otroke, pare, ki si želijo otroka in ženske.

image
/11


Zadnjič spremenjeno: 1. 2. 2020


1. Splošne določbe

Podjetje Danu d.o.o., Ledarska 3, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator), prireja na spletnem portalu www.ringaraja.net nagradni program Darilni paketi, s katerim vsak mesec obdari najmanj 5 družin oziroma posameznikov/posameznic v posameznem paketu. Prijave se zbirajo od prvega do zadnjega dne v tekočem mesecu. Nagradno žrebanje poteka vsak mesec, med 1. in 5. v mesecu za pretekli mesec.

 

2. Opis programa Darilni paketi

Organizator na spletnem mestu zbira prijave uporabnic in uporabnikov, ki izpolnjujejo pogoje za sodelovanje iz 3. točke Splošnih pogojev in pravil posameznih Darilnih paketov. Izmed prijav, oddanih v skladu s 3. točko Splošnih pogojev in pravil, organizator vsak mesec, s pomočjo računalniškega programa, izmed prijavljenih, ki izpoljujejo pogoje za sodelovanje za tekoči mesec, izžreba 5 oseb, v vsakem izmed šestih, v 3. točki omenjenih darilnih paketov.

 

3. Pogoji za sodelovanje

• Paket za nosečko

V nagradnem programu lahko sodelujejo nosečnice od 1. do dopolnjenega 35. tedna nosečnosti, ki so oddale prijavo prek elektronskega obrazca, v skladu z navodili, objavljenimi na www.ringaraja.net, in se strinjajo s Splošnimi pogoji in pravili programa Darilnih paketov.

Registracija na portal NI pogoj za sodelovanje. 

 Nosečnica se lahko prijavi večkrat (več mesecev), v katerih izpolnjuje zgoraj navedene pogoje. V primeru, da je nosečnica izžrebana, pa se v naslednjih mesecih ne more več prijaviti v nagradni program oziroma njena ponovna prijava ne ob več upoštevana.


• Paket za novorojenčka, dojenčka

V nagradnem programu lahko sodelujejo:

-  nosečnice, ki imajo v tekočem mesecu žrebanja predviden datum poroda otroka, 

- mamice (ali njihovi partnerji), ki so v tekočem mesecu žrebanja že rodile (torej imajo doma novorojenčka) in 

- mamice (ali njihovi partnerji), ki imajo doma dojenčka do enega leta starosti.

Omenjeni uporabniki morajo prek elektronskega obrazca oddati prijavo v skladu z navodili, objavljenimi na www.ringaraja.net in se strinjati s Splošnimi pogoji in pravili programa Darilnih paketov.

Registracija na portal NI pogoj za sodelovanje.

Starš se lahko prijavi večkrat (več mesecev), v katerih izpolnjuje zgoraj navedene pogoje. V primeru, da je uporabnik/uporabnica izžreban/-a, se v naslednjih mesecih ne more več prijaviti v nagradni program oziroma njegova/njena ponovna prijava ne ob več upoštevana.

 

• Paket za malčka (1-3 let)

V nagradnem programu lahko sodelujejo starši ali zakoniti zastopniki* otrok, ki v tekočem mesecu žrebanja dopolnijo 1 leto starosti pa vse do tretjega leta starosti, so oddali prijavo prek elektronskega obrazca, v skladu z navodili, objavljenimi na www.ringaraja.net in se strinjajo Splošnimi pogoji in pravili programa Darilnih paketov.

Registracija na portal NI pogoj za sodelovanje.

Starš se lahko prijavi večkrat (več mesecev), v katerih izpolnjuje zgoraj navedene pogoje. V primeru, da je uporabnik/uporabnica izžreban/-a, se v naslednjih mesecih ne more več prijaviti v nagradni program oziroma njegova/njena ponovna prijava ne ob več upoštevana.

 

• Paket za otroka (3-7 let)

V nagradnem programu lahko sodelujejo starši ali zakoniti zastopniki* otrok, ki imajo v tekočem mesecu žrebanja najmanj 3 leta in največ 7 let, so oddali prijavo prek elektronskega obrazca, v skladu z navodili, objavljenimi na www.ringaraja.net in se strinjajo Splošnimi pogoji in pravili programa Darilnih paketov za Ringarajevce.

Registracija na portal NI pogoj za sodelovanje.

Starš se lahko prijavi večkrat (več mesecev), v katerih izpolnjuje zgoraj navedene pogoje. V primeru, da je uporabnik/uporabnica izžreban/-a, se v naslednjih mesecih ne more več prijaviti v nagradni program oziroma njegova/njena ponovna prijava ne ob več upoštevana.

 

VEČ O AKTUALNIH PAKETIH >>>

 

• Paket Želiva si otroka

V nagradnem programu lahko sodeluje eden od para (moški ali ženska), ki načrtuje zanositev, je oddal prijavo prek elektronskega obrazca, v skladu z navodili, objavljenimi na www.ringaraja.net in se strinja Splošnimi pogoji in pravili programa Darilnih paketov.

Registracija na portal NI pogoj za sodelovanje.

Uporabnik/uporabnica se lahko prijavi večkrat (več mesecev), v katerih izpolnjuje zgoraj navedene pogoje. V primeru, da je izžreban/-a, se v naslednjih mesecih ne more več prijaviti v nagradni program oziroma njegova/njena ponovna prijava ne ob več upoštevana.

 

• Paket Ženska sem

V nagradnem programu lahko sodeluje vsaka ženska, ki je oddala prijavo prek elektronskega obrazca, v skladu z navodili, objavljenimi na www.ringaraja.net in se strinja Splošnimi pogoji in pravili programa Darilnih paketov.

Registracija na portal NI pogoj za sodelovanje.

Uporabnica se lahko prijavi večkrat (več mesecev), v katerih izpolnjuje zgoraj navedene pogoje. V primeru, da je izžrebana, se v naslednjih mesecih ne more več prijaviti v nagradni program oziroma njena ponovna prijava ne ob več upoštevana.

 

VEČ O AKTUALNIH PAKETIH >>>

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Danu d.o.o. in njihovi ožji družinski člani** ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre. Če je v igri izžrebana katerakoli izmed oseb, ki v igri ne sme sodelovati, se žrebanje avtomatsko ponovi. Če je dobitnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši ali skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade.

*V primeru, da boste izžrebani, vas bomo pred prevzemom darila prosili, da predložite dokazilo (kopijo rojstnega lista ali osebne izkaznice otroka, oz. kopijo strani iz materinske knjižice, ki dokazuje vašo nosečnost). Če dokazila ne predložite v 14 dneh od prejema obvestila o prejemu nagrade, sklepamo, da pogoja ne izpolnjujete in s tem izgubite pravico do nagrade.

**Zakonec oziroma oseba, s katero zaposleni na Danu d.o.o. živi v življenjski skupnosti, ki je po predpisih o zakonski zvezi in družinskih razmerjih v pravnih posledicah izenačena z zakonsko zvezo, otroci oziroma posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter starši oziroma posvojitelji zaposlenega.

 

4. Potek nagradne igre v posameznem mesecu

Prijave za tekoči mesec se zbirajo prek elektronskega obrazca, v času od prvega do zadnjega dne v tekočem mesecu. Prijava bo sprejeta kot pravilna, ko boste vnesli podatke, ki jih od vas zahteva elektronski obrazec za posamezni paket.

Žrebanje ni javno. Organizator ga izvede s pomočjo računalniškega programa na sedežu podjetja Danu d.o.o. Žrebanje se izvede najkasneje 5. dan v mesecu za pretekli mesec. O žrebanju in pregledu se vodi zapisnik, ki vsebuje podatke o: datumu, uri in kraju žrebanja, navzočih osebah, številu vseh prijav, ki izpolnjujejo navodila za oddajo prijave za tekoči mesec. Zapisnik podpišejo vsi (3) člani komisije. Izdela se v enem izvodu in hrani pri organizatorju. Zapisnik se sestavlja 1x na žrebanje.

 

PRIJAVITE SE ZA SVOJ DARILNI PAKET >>>

 

5. Rezultati žrebanja in prevzem nagrad

Rezultati žrebanja bodo objavljeni najkasneje do 7. dne v mesecu, za pretekli mesec, na spletnem mestu www.ringaraja.net. Izžrebanci bodo o prejemu nagrade obveščeni tudi po e-pošti, v kateri bomo izžrebanca prosili, da nam predloži dokazilo (kopijo rojstnega lista ali osebne izkaznice otroka, oz. kopijo ustrezne strani materinske knjižice) in posreduje osebne podatke, ki jih potrebujemo za dostavo nagrade. Če dobitniki nagrade najkasneje v 14 dneh po prejemu obvestila ne pošljejo zahtevanih dokazil, navedenih v e-poštnem obvestilu poslanemu nagrajencu, bo organizator štel, da dobitnik nagrade ne želi prevzeti in je organizator prost vsakršnih obveznosti do nagrajenca.

Danu d.o.o. si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s Splošnimi pogoji in pravili oz. da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo, ki so objavljeni v tem dokumentu. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu oz. z njo prosto razpolaga.

Ringarajini darilni paketi se izžrebancem pošljejo v obliki paketa po navadni pošti, najkasneje do zadnjega dne v mesecu, v katerem so bili objavljeni rezultati žreba. V kolikor nagrajenec paketa ne prevzame, izgubi pravico do nagrade. Organizator si pridržuje pravico do zamude pošiljanja darilnega paketa zaradi višje sile.

Nagrada ni zamenljiva, izplačljiva v gotovini ali prenosljiva na tretjo osebo.


6. Davki in akontacija dohodnine

Nagrada je za nagrajence brez dohodninskih posledic, saj njena vrednost ne presega 42 € (vključno z DDV). Plačilo davka od dohodnine od daril in nagrad po ZDPPO-1 in ZDoh-2 namreč ni potrebno, če skupna vrednost vseh daril, izročenih v istem letu, ne preseže 84 €, skupna vrednost posamičnega darila pa ni višja od 42 € (oboje vključno z DDV).


7. Zbiranje in uporaba podatkov

Vsak udeleženec nagradne igre z izpolnitvijo obrazca potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični. Vsak udeleženec nagradne igre soglaša in se strinja, da organizator osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za namene statistične obdelave in za pošiljanje informacij ter propagandnega gradiva (po e-pošti in navadni pošti). Vsak udeleženec nagradne igre tudi soglaša in se strinja s prijavo na brezplačni Nosečniški koledarček in Koledar otrokovega razvoja, Urednike e-novice in občasna sporočila preverjenih oglaševalcev. 

Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev, uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja.

Dobitnik nagrade organizatorju nagradne igre dovoljuje objavo svojih osebnih podatkov  (ime, naslov) v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu, z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade in za promocijo nagradne igre.


8. Pravila nagradne igre

Organizator si pridržuje pravico do dopolnitve in spremembe pogojev nagradne igre ter se zavezuje, da bo vse spremembe objavil na spletnem mestu www.ringaraja.net. Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni s pravili in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti se ta pravila štejejo za prevladujoča glede na vse druge objave, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki.


9. Ostale določbe

Za vse ostale spore je pristojno Okrajno sodišče v Ljubljani.

Ta pravilnik začne veljati z dnem 1. 4. 2011.

 

31. 3. 2011

Danu d. o. o.

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Dobitniki paketov za novorojenčke - januar...
Tudi v januarju smo izžrebali, med vsemi prijavljenimi 5 mamic in njihovih novorojenčkov. Spodaj si poglej, kaj se je sk...
2
Darilni paket za nosečke - december 2018
Decembrski čas, je čas obdarovanj tudi na Ringaraji. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35. tedna. Prijavite ...
2
Darilni paket za nosečke - oktober 2018
Preverite novega sponzorja v oktobrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35....
2
Darilni paket za nosečke - september 2018
Preveri novega sponzorja v septembrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodeluješ lahko od zanositve do dopolnjenega 35.t...
2



Darilni paketi za novorojenčke - Junij 2010
photo
Odkrijte vsebino junijskega paketa za novorojenčke in njihove starše ter preberite kako postati srečni prejemnik enega i...
Paket za nosečke - maj 2011
photo
Si noseča in tvoj trebušček nezadržno raste? Na Ringaraji proslavljamo nosečnost, zato vsak mesec izžrebamo 5 darilnih p...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?