|      
Želiš odstopiti?
Preden se dokončno odločiš, se seznani s posledicami te odločitve.
V kolikor potrdiš svojo odločitev, da odstopiš, bomo v tvoj spletni brskalnik namestili piškotek, ki nam bo omogočil, da te ob vsakem obisku do vključno 13. novembra 2014 prepoznamo in ti zagotovimo nemoteno uporabo portala, brez prikazovanja Ringarajinih dreves in igralne kontrole ob desnem robu ekrana.

Hkrati ti bodo odštete vse do sedaj zbrane točke in žal izgubiš tudi pravico do morebitnih prisluženih nagrad.

Želiš še vedno odstopiti?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Zadeni ročno izdelano Mojo SKRINO!

Uredništvo Ringaraja.net, 21.12.2017
Od 21. decembra 2017 do 22. januarja 2018 na Ringaraja.net poiščite nagradni kuponček Moja SKRINA in se potegujte za ročno izdelano in po vaši želji personalizirano leseno skrinjo Moja SKRINA, v katero boste lahko shranili vse dragocene spomine.

image
Zmagovalec bo sam izbral napis in motiv na Moji SKRINI.
/11


Novorojenčkova zapestnica iz porodnišnice, fotografije in albumi, prve risbe, vstopnice predstav, ki ste jih zaradi posebnih spominov shranili, prve igrače, pomembni spominki ... Z vsakim otrokovim letom je teh dragocenih spominov, ki jih ne želimo zavreči in pozabiti, vse več. In kam z njimi, da bodo vsi na kupu ter praktično in estetsko shranjeni?

Shranite jih v ročno izdelano in po vaši želji okrašeno oz. personalizirano leseno skrinjo Moja SKRINA, ki jo lahko z malo sreče prejmete brezplačno!

In to tako, da se prijavite na nagradno igro Moja SKRINA, ki bo trajala od 21. decembra 2017 do 22. januarja 2018 in morda boste prav vi tisti, ki boste dragocene otroške in družinske spomine lahko shranili v to čudovito leseno skrinjo. Kot v starih časih.

 

Kako sodelujem?

Ko boste brskali po naši spletni strani Ringaraja.net, se bo na zaslonu pred vami pojavil poseben kvadratek s fotografijo Moje SKRINE, v katerega boste vpisali svoje podatke (ime in primek, e-naslov in predviden datum poroda oz. otrokov rojstni dan) ter kliknili na gumb "sodeluj" in že boste v igri za super privlačno nagrado - dragoceno in osebno darilo zase oz. za vašo družino ali nekoga, ki ga imate zelo radi. Moja SKRINA je namreč tudi odlična ideja za darilo ob posebnih življenjskih trenutkih - kot so poroka, krst, jubilejni rojstni dan ali selitev v nov dom.


 

 

Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri Moja SKRINA

1. Splošne določbe

Organizator Danu d.o.o., Ledarska ulica 3, 1000 Ljubljana prireja nagradno igro »Moja SKRINA« na spletnem portalu www.ringaraja.net v času od 21. 12. 2017 do vključno 22. 01. 2018 do 10. ure. Nagradna igra poteka na spletnem naslovu http://www.ringaraja.net.

2. Nagrada

Nagrada nagradne igre »Moja SKRINA« je ročno izdelana lesena skrinja Moja SKRINA, velikosti 43(d)x13(v)x23(š) cm, na katero bo izdelovalec skrinje po želji nagrajenca izpisal tudi osebno sporočilo, letnico oz. podatke, ki jih bo nagrajenec želel imeti na skrinji. Nagrajenec si lahko izbere tudi kakšen preprost motiv, vendar le v omejitvah, ki jih določi podeljevalec nagrade - SKRINA, Janja Leban s.p., Beleharjeva cesta 3A, 4208 Šenčur.

Nagrade ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar.

3. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?

V nagradni igri lahko sodeluje vsakdo, ki sprejme pravila nagradne igre, razen zaposlenih v podjetjih Danu d.o.o. in SKRINA, Janja Leban s.p. ter njihovih ožjih družinskih članov. Če je dobitnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši ali skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade. 

4. Potek nagradne igre

V nagradni igri sodelujejo vsi, ki na spletni strani Ringaraja.net najdejo nagradni kuponček "Zadeni ročno izdelano po tvoji želji personalizirano Mojo SKRINO, v katero lahko shraniš vse otroške in družinske spomine" ter vanj vpišejo svoje ime in priimek, e-pošto in predviden datum poroda oz. otrokov rojstni dan ter sprejmejo pravila in pogoje sodelovanja. Vsakdo lahko v nagradni igri sodeluje samo enkrat. Nagrajenca bo določil računalniški žreb.

Žrebanje bo ob prisotnosti komisije potekalo 23.1.2018 na sedežu Danu d.o.o., nagrajenec bo obveščen po e-pošti, rezultati pa bodo na www.ringaraja.net objavljeni, ko bomo prejeli vse osebne podatke nagrajenca. Če je potrebno novo žrebanje (ker nagrajenec ne pošlje pravočasno potrebnih podatkov), se objava nagrajenca temu primerno podaljša. 

5. Nagrajenci

Danu d.o.o. si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili oz. da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu.

Če nagrajenec v roku 7 dni od prejema obvestila na podani elektronski naslov ne posreduje vseh zahtevanih podatkov (ime, priimek, naslov, davčna številka), ni upravičen do nagrade.

6. Davki in akontacija dohodnine

Nagrajenec je kot davčni zavezanec dolžan v roku 7 dni od prejema obvestila organizatorju predložiti osebne podatke (ime, priimek, naslov in davčno številko). V skladu z zakonom, ki ureja dohodnino, plačilo akontacije dohodnine od nagrade te vrednosti ni potrebno, mora pa nagrajenec, v primeru, da izpolni pogoje iz zakona, nagrado prijaviti v letni dohodninski napovedi. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme prejemnika nagrade.

7. Zbiranje in uporaba podatkov

Vsak udeleženec nagradne igre z izpolnitvijo obrazca potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični. Vsak udeleženec nagradne igre soglaša in se strinja, da organizator osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za namene statistične obdelave in za pošiljanje informacij ter propagandnega gradiva (po e-pošti in navadni pošti). Vsak udeleženec nagradne igre tudi soglaša in se strinja s prijavo na brezplačni Nosečniški koledarček in Koledar otrokovega razvoja. 

Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev, uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja.
Dobitnik nagrade organizatorju nagradne igre dovoljuje objavo svojih osebnih podatkov  (ime, naslov) v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu, z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade in za promocijo nagradne igre.

Danu d.o.o.

Ljubljana, 20. 12. 2017

Gremo na festival Bobri!
Od sobote, 20. januarja 2018, do slovenskega kulturnega praznika, 8. februarja 2018, se bo v Ljubljani, Domžalah in Seža...
5
Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
4
Kako pravilno zdraviti ošpice pri otroku?
Otrok naj ves čas počiva, ne znižujte mu vročine (še posebno ne s paracetamolom) in ga redno hidrirajte, pazite, da se n...
4
Resnična starševska samozavest
Kako se znajti v množici vzgojnih nasvetov? Po eni strani bi naj vsaka mama vedela, kaj je dobro za njenega otroka, po d...
3


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:


Intervju z Markom Macuro, dr.med.
photo
Marko Macura je zdravnik travmatolog, ki mu je življenjsko pot zaznamovala družinska tradicija. Košarka je zanj usodna t...
Ideje: Doma narejeni pustni kostumi
Če še niste uspeli dobiti pravega pustnega kostuma za otroka, so bili že razprodani ali so bili absolutno predragi za va...
Koliko otrok načrtujete?
jagodka7

Koliko otrok želite imeti/imate?

Nobenega (5%)

1 (11%)

2 (35%)

3 (37%)

4 (7%)

5 ali več (5%)


Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!