|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   že spet vozički!!!
9.9.2005 12:32:21   
meta22
meni se zdi, da je največ vprašanj glede vozičkov, kar seveda ni čudno pri takih cenah in se ni lahko odločiti.
Pri menije enako:ali hauck alaska 5 ali pa peg perego pliko p3!pri haucku me moti da ni vrtljivih prednjih koles pa lupinice, pri drugem pa so zelo majhna kolesa pa cena je juhuhu!!!kakšne so vaše izkušnje?kje se da PP dobiti najceneje?ali katera predlaga kaj drugo-rok imam januarja in bi hila vesela vsakega nasveta, ki ga naj upoštevam pri izbiri vozička!!!Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   že spet vozički!!!
9.9.2005 12:35:04   
meta22
pa še eno vprašanje: kje za vraga na strani najdem iskalnik!

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   že spet vozički!!!
9.9.2005 12:40:53   
Anonimen
Iskalnik ne dela!!!!!! Je na popravilu

Kar se pa vozičkov tiče. Imamo PP Pramette, ki sem ga uporabljala od januarja naprej. Meni se je dopadel, ker otrok v začetku gleda proti tebi, kasneje pa obrneš in gleda vstran. Pa še bolj podložen je. Jaz imam voziček za mestno vožnjo, vrtljiva kolesa so zakon. Kar se pa tiče malih koles pa ni za grob teren. Odvisno za kaj ga rabiš! je pa praktičen za zlaganje in zavzame manj prostora v prtljažniku!

Kje najceneje? Gledala sva v KIki v Avstriji in ni bilo velike razlike. Toys jih nima. Mislim, da so pisale, da je v Italiji cenejši.

(odgovor članu meta22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   že spet vozički!!!
9.9.2005 12:43:40   
tulifon
Meni se je pp zdel zelo uredu. Tudi pri naslednjem ga bom kupila.Na tvojem mestu bi se odločila za pp P3 pack ali P3 modularni sistem ker je dovolj zaprt za prve sprehode pozimi. Nove modele(vsi so full lepi) najdeš na strani od mami d.o.o.
lp

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   že spet vozički!!!
9.9.2005 13:02:59   
Jančika_
Jaz imam sicer čisto drugačen voziček, s katerim sem zelo zadovoljna(Chicco 6WD), a imam tudi izkušnje s Hauckovo Alasko (en mesec sem imela sposojenega).

Na kratko - izredno nepraktičen voziček, razen če živiš na Aljaski. Po dveh kilometrih sprehoda z njim me je bolelo celo telo - nobenega ovinka ne moreš položiti brez hudih naporov. Preširok je za marsikatero trgovino. Prijateljica, ki mi ga je posodila, ga je uporabljala samo nekaj mesecev, potem je obupala in nabavila rabljenega PP.

Izredno dobro pa se je obnesel, ko je bilo na pločnikih pol metra snega. A to je resnici na ljubo zelo poredko. Torej, za po snegu in brezpotjih je fajn, sicer ti ga pa odsvetujem.

Če se ti zdi PP predrag (meni tudi) - obstaja kar nekaj "no name" vozičkov, ki so precej cenejši, a nič kaj slabši. Lahko pa kupiš tudi rabljenega PP - večinoma so zelo dobro ohranjeni. Verjetno najdeš katerega tudi tule na RR med oglasi.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   že spet vozički!!!
9.9.2005 13:20:45   
meta22
kateri so ti "no name" vozički?lp

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   že spet vozički!!!
9.9.2005 13:52:39   
urška
jaz mam hauck shopper. spredi ma vrtljiva kolesa, premer 18 cm, zadaj premer 20, cm. v avstriji ga z lupinico dobiš za prbl. 150 evrov, pri nas so pa obupne cene. če ma pa velika napihljiva kolesa, pa ne morjo bit vrtljiva se mi zdi. kakšna je pa cena?

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   že spet vozički!!!
9.9.2005 14:08:12   
meta22
cena za hauck alaska 5 na babyonlineshop.de je 179,90 evrov!Sicer sem si pa tako ali tako že premislila-iščem že druge varijante!

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   že spet vozički!!!
9.9.2005 15:29:34   
Jančika_
Meta, na pamet se ne spomnim, imeli so pa v Baby Centru oz. še imajo vozičke za zelo ugodno ceno. Aja, že vem, Giordani. Kolikor sem videla in prebrala izkušnje tu na RR, jim nič ne fali.

Sploh pa ni nujno, da imaš lupinico, ki paše k vozičku. Jaz sem jo iz avta na voziček prestavila točno 1x! Tako da lahko gledaš tudi take, ki v ponudbi nimajo lupinice in le-to kupiš posebej.

Najbolje je, da dobro razmisliš, kaj si želiš od vozička in za kakšen teren ga boš večinoma uporabljala. Če si doma v mestu, so marele kot PP čisto fajn, če pa imate makadam, boš rabila kaj bolj robustnega.

Premisli, ali se ti zdi nujno, da se ročaj vozička prestavlja naprej in nazaj (meni se ni zdelo, enim je pa to nepogrešljivo); imaš raje poln ročaj ali ročaj "na marelo"; ali potrebuješ po višini nastavljiv ročaj itd itd.. Pomembno je tudi, ali gre voziček v avto in če ostane potem še kaj prostora za kakšno nakupovalno vrečko.

Želim ti dobro izbiro! Jaz bi še enkrat izbrala enako, edino zdaj bi verjetno kupila rabljen voziček. A saj vem, kako je, ko kupuješ za prvega otročka - nujno mora biti vse novo .

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   že spet vozički!!!
9.9.2005 17:11:00   
Anonimen
PP Pramette bo konec meseca v promocijski akciji, zdaj ko so nove barve. Na strani sončka že imajo dodaten popust, podobno bo verjetno v PP trgovini na Celovški.
Lupinica PP pa je po mojem mnenju absolutno predraga.

(odgovor članu meta22)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   že spet vozički!!!
9.9.2005 17:17:49   
PIKA
Ima res tudi PP Pramette možnost obračanja ročaja naprej in nazaj? Jaz pa sem mislila, da ima to samo Venezia!

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   že spet vozički!!!
9.9.2005 18:44:58   
Špacka

Imamo PP Pramette in sem zadovoljna, uporabljam ga od marca naprej, je pa tako praktičen za zlaganje in zavzame malo prostora, ga pa uporabljam predvsem po asfaltu, po kakšnem makadanu je pa malo težje.
Kupila sem ga v njihovi trgovini malo pred novim letom, ker je bil daleč najbolj ugoden.Zraven kupila tudi lupinico(priznam predraga), ampak pri nas se je obnesla, ker mala ni bila rada v vozičku, ni hotela ležat, v lupinici pa je lepo videla vse okoli in ni bilo problema.

PP Pramette nima možnosti obračanja ročaja, ampak dokler otrok leži gleda proti tebi, potem pa voziček spremeniš in otrok gleda stran.

Lp


(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   že spet vozički!!!
9.9.2005 20:35:13   
Anonimen
Pika, Pramette je narejen tako, da snameš streho in jo pritrdiš na tisti del, kjer so potem noge. Tudi notranjo podlogo obrneš. Tako dobiš globok voziček in dojenčka vidiš, ampak samo, dokler ima vodoraven položaj. Potem pa na žalost ni več te možnosti.

Ročaj pa se res obrača samo pri Venezii od PP vozičkov. Jaz zaenkrat dajem temu prednost in bomo verjetno kupili ta model.

Nisem še videla niti enega vozička, ki bi se zlagal kot marela in bi se mu obračal ročaj (oz. ročaja) naprej/nazaj.

(odgovor članu meta22)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   že spet vozički!!!
9.9.2005 22:21:37   
Jessy
Tudi jaz imam Pramette in sem zelo zadovoljna, sploh zato, ker je tako uporaben. Jaz ga vozim tudi po makadamu (bolj utrjen) in gre kar fino, le sprednja kolesa fiksiramo, pa gremo.
Sva ga kupila v Trbižu, kjer je cena 269 evrov.

Ročaj se ne obrača.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   že spet vozički!!!
10.9.2005 17:03:10   
PIKA
Meni se zdi možnost obračanja ročaja zelo pomembno, poleg tega ima Venezia cel ročaj, zato ga lažje vodiš tudi z eno roko. Kaj pa razlika v ceni?

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   že spet vozički!!!
10.9.2005 20:31:14   
Anonimen
Venezia (68.000) je cenejša od Pramette (79.000). Vsaj trenutno. Bo pa Pramette znižan konec meseca in bo podobna cena.
No, oboje se da dobit še z 10% popustom.

Zelo podoben kot Venezia je Hauckov Denver 6, problem je edino teža. Sicer bi bil super.

(odgovor članu meta22)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   že spet vozički!!!
11.9.2005 18:21:31   
alenkica
Jaz ti svetujem ABC design. Mi smo ga kupili in je super. Ima tricikle in navadne z gibljivimi kolesi in negibljivimi. Sama ga imam z negibljivimi. klub temu, da se naš mali še ni rodil, sem ga že sprobala z drugim otrokom, ki je že večji in sem brez problema zapeljala v ovink, pa še zadovoljen je bil, ker ni nič treslo, ima amortizerje. Sem ga kupila v baby centru za 40.000 sit, in je res lep in kvaliteten.

Srečno!

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   že spet vozički!!!
12.9.2005 9:13:59   
MAndy
Živjo!
Ker bomo tudi mi "vozičkarji" se odločamo za nakup, vendar katerega? Odločam se nekako na Quinniya ali haucka, zadnje čase pa tudi JANE. Zato me zanima ali ima katera izkušnje stemi vozički in kakšne so cene pri nas.

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?