|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   2. zanositev po porodu (1. z IVF)
27.5.2015 14:46:08   
Anonimen
Pozdravljene punce!

Preiskala sem že nekaj tem, a sem našla bolj malo izkušenj na to temo. Torej, do prvega sončka sva s partnerjem prišla s pomočjo umetne oploditve. Ker si želiva še drugega otroka, pridno delamo na tem, seveda če bo kaj iz tega. Prejšnji cikel je celo bil test pozitiven, a je drug dan prišla M user posted image .

Zanimajo me vaše izkušnje po rojstvu prvega otroka spočetega s pomočjo IVF - ali ste potem ponovno šle v postopek ali vam je mogoče uspelo po naravni poti? In tiste, ki vam je uspelo po naravni poti, koliko časa po porodu vam je uspelo?

Lep dan vam želim

A user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 2. zanositev po porodu (1. z IVF)
2.6.2015 21:19:52   
Mincaa
Živjo!

Jaz poznam kar nekaj punc, ki jim je uspelo v drugo zanositi naravno. Prvič sem zanosila/donosila po ICSi (po nekaj ss) in v drugo naravno po cca 5 mesecev nezaščitenih odnosih.

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko časa po porodu je nosečnost rizična?
Najnovejša raziskava je pokazala, kdaj mora biti nosečnica še nekoliko bolj previdna, da ne ogrozi svojega zdravja in zd...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?