|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9nebesa (**** nadaljevanje)
2.3.2005 15:44:12   
spacey
Ojla punce!

Da še tukaj povem, ker sem nepopisno vesela...naša marčevska :rozica: tanaja* danes zgodaj zjutraj in točno na rok, k sebi stisnila pupiko z imenom Tia. 9nebesa :duda: Presrečni očka pravi, da je tooook lepa :love::love::love: kot angelček.
:bravo::bravo::bravo: Čestitke mladi družinici, ki zdaj šteje 4 člane + 7 :kuza: in še 1 :muca:. Vse najnaj in veliko cartanja, muckanja in vsega lepega ter mamici velik šopek :rozica::rozica::rozica: za ves trud, ki ga je vložila za Tio.

Zdej pa me še zanima kje je Špacka? A katera kaj ve? Upam, da se tudi ona že lepo carta z njenim otročkom in da se dobro počuti. :rozica::rozica::rozica:

No jst sm bla pa danes na pregledu in je vse ok, razen tega da ful preveč otekam in kilc je preveč. :ups: :(( :zmeden: :( Do naslednje srede moram obdržat enako težo in imet nogice take kot jih imajo manekenke?!? :zmeden: Ma kako naj mi to uspe?!?! In absolutno nič slanega, konzerviranega, zamrznjenega, nič gaziranega, zelo malo sladkega...skratka moram stradat. :((:((:(( Pa še to...na nogah sem lahko 2 uri in pol moram 3 ure počivat?!?! :zmeden: Ufffa, najraje bi šla že prej rodit, da bo mir in moje telo spet v normali! Ne vem no...o3.o3. me tako mika, je tok lep datum, če ne pa 15.o3. ta mi je tut ful všeč. :)-:)-:)-

No, grem počivat se oglasim še kaj...uživajte in se beremo... :sloncek:

Papa;
P 9nebesa še 19 dni
Neposredna povezava do sporočila: 1
   9nebesa (**** nadaljevanje)
2.3.2005 15:48:00   
dory
Oi spacey...lepo,da si se oglasila...to zatekanje vem,da ni prijetno..jaz sem mela zarad tega zastajanja vode po porodu take tezave...sem se ponoci potila ko :hudicek:...pa se hormnoni pol nardijo svoje..

Kdaj bos rodila? Pomoje bo tvoj mali :duda: riba ali ribak ugledal luc sveta nekje v sredini marca :)..tiste ribe smo tanajboljse...

Drugace pa ravnaj se po navodilih G in uzivaj v teh zadnjih dnevih z busijem..pol ga bos pogresala :)

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   9nebesa (**** nadaljevanje)
2.3.2005 15:49:14   
saba
tudi 13.3. ni slabo ;)

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   9nebesa (**** nadaljevanje)
2.3.2005 15:49:54   
dory
Ej saba...14.03...ta je tabols:)-:)-

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   9nebesa (**** nadaljevanje)
3.3.2005 11:38:22   
rozi81
Ribica dons ne bo šlo greva v IKEO. Sm ful vesela ker greva po kuhno ampak mi je ful žal ker vas ne bom mogla spoznat.

povej mi se velikrat dobivate? Pa kdaj ponavadi da se drugič oglasim.

Morm it laufava.


LP S

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   9nebesa (**** nadaljevanje)
3.3.2005 13:50:51   
spacey
Oi teja. ko bi le bilo že vse za mano, pa vendar si še ne želim, ampak tole zatekanje je pa res hudič! :hudicek: :grrr: Ja to, da sem bom potila ali pa kar topila :)- po porodu zaradi hormončkov, ki se bodo postavljali v normalo, so me ze druge mamice opozorile. Hvala tudi tebi. :)
Ja ne boš verjela, ampak mi je včeraj ali pa predvčeraj hodil po glavi prav tale datum 14.o3. :)- Sej se tut tega ne branim, pa še glih lepo 5 dni za mojim r.d. je, 15.o3. pa mi je tut ful všeč...ne vem nekako mi je ful všeč številka 5. :)-

Veš kaj me najbolj jezi, da mi G niti 3 tedne pred koncem začne težit za te stvari. :grrr: Ker ko sem ji pa jaz govorila od januarja dalje za te probleme, mi je vedno rekla da je vse normalno in da :nosecka: zatekamo itd. itd. :grrr: :hudicek: Mislim!!! Ah...brez veze, da se zdej sekiram, k sploh nima pomena. :) Bom raje uživala še te zadnje dni... :sloncek:

Lp;
P 9nebesa še 18 dni

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   9nebesa (**** nadaljevanje)
3.3.2005 13:51:38   
Anonimen
Špacka ima :duda: :)

lp,:fis:

(odgovor članu spacey)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?