|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Beljenje sten
2.6.2006 10:15:07   
April
Doma bomo belili stanovanje, veliko približno 100 kvadratov.
Zdaj se pa odločamo ali bomo sami zavihali rokave (midva še nikoli nisva belila user posted image ) ali pa bi najeli profesionalca.user posted image
Ne da bi jaz do beljenja imela kakšno posebno veselje, ampak kot ponavadi odločajo finance.

Par sten je dobesedno že sivih in plesnivih od vlage.

Včeraj sem merila kvadraturo sten in vse skupaj pride približno 300 kvadratov. Kako pa mojstri računajo user posted image , eden mi je dal ponudbo za 500 SIT na kvadratni meter stene. To bi me poten prišlo okoli 150 000 SIT za stanovanje. A je to dobra ponudba user posted image  Jaz nima blage veze o teh zadevah, zato soprašujem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Beljenje sten
2.6.2006 10:36:05   
Anonimen
midva sva se tega lotila sama user posted image .. mava pa ene 80 kvadratov-na oko..

res da sva delala dva popoldneva.. drugače ni veliko dela, najslabše je bilo zame potem drgniti letve, vrata, po tleh...user posted image .. to boš pa najbrž mogla tud pri kakšnem mojstru..

jaz mislim, da se vse da.. pa tud fajn sva se nasmejala zraven..user posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Beljenje sten
2.6.2006 10:43:29   
lelaval
Midva sva tudi sama belila. Vsako nosečnost - tik pred porodom.  Najbolje, da poskusita 1 prrostor pobelit, pa bosta videla, ali vama to delo 'gre od rok' ali pa raje najameta mojstre.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Beljenje sten
2.6.2006 10:44:58   
April
Ja saj jaz bi se tud narajš kar sama lotila tega, sam kaj ko imam same komplikatorje doma. Pa moj ima tud dve levi roki za take stvari.  Najbrž bi bili vsi tok živčni, da bi se prej skregal kot smejal. To je tud eden od razlogov, da nekoga najamem. Če bodo finance dopuščale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Beljenje sten
2.6.2006 11:08:04   
copka
jaz sem enkrat sama belila. Pa ce se le da ne bi vec- so me roke full bolele, pa kljub temu, da sva pazila je bilo vseeno ful popackano.

Pred pol leta so nama pleskarji barvali stene- ful je bilo enega dela- pobrusit stene (to naredijo kot s sesalnikom- ni prevec praha), potem so izravnali stene, pobarvali 2x....in rezultat je- lepe stene, brez lis, res lepo.

pa se barve so porabili tocno toliko kot so rekli- celo ostala je.

Ce imas moznost, poklici pleskarje.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Beljenje sten
2.6.2006 11:20:44   
BLAŽIKA
Kaj imaš to ceno z materialom ali samo delo? Pri na računajo pleskarji od 80 sit naprej za kvadrat vendar je to cena brez materujala ampak mislim da tudi z materialom ne bi bilo 500 sit na kvadrat. Se mi to zdi zeloo velika cena.user posted image user posted image

_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Beljenje sten
2.6.2006 11:55:44   
KIRA
men se zdi visoka cena, tud z materialom. jaz bi barvo sama nabavila - saj so vedno kje kake akcije, malarijo pa plačaj po urah. pa poleg bodi, da ne bojo zabušaval.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Beljenje sten
2.6.2006 12:48:48   
dulcinea
Jaz pa znam sama. Saj ni tako težko. Odvisno sicer kakšne barve boš dala. Če je belo, potem ni blema. Če imaš pa barvno, potem pa najbolje da že kupiš narejeno bravo v določenem odtenku. Tudi če zmanjka, greš lahko isti odtenek še kupit.

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Beljenje sten
3.6.2006 13:16:21   
Anonimen
js isto k dulcinea. mi vedno belmo sami

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Beljenje sten
3.6.2006 13:49:00   
Anonimen
Jaz tudi sama, mi je v veselje.

Za stene vzamem kar bel Jupol; če kaj ne izpade tako dobro, kot si želela, ga zlahka "popraviš".  Kjer sem želela barve, sem dodala koncentrat. Samo rdečo sem uporabila original.

Upam, da se boste dobro zabavali user posted image  user posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Beljenje sten
3.6.2006 14:06:32   
Joe
Poskusita v eni sobi! Priporočam Jupol in barvila Krautol (v Marvrici, npr.) ali pa Spektra sistem barv, kjer izbiraš na podlagi vzorcev in preko ogromne palete barv (Spektra sistem je dražji, a je super za manjše površine).

Uporabljajta lepilne trakove na podbojih, okenskih okvirjih, robovih med stenami in stropom itn. Odstranita zaščitne pokrove na elektro vtičnicah (ni nujno, je pa lažje in lepše). Po tleh pogrnita tanko, namensko folijo (20 m2 = 300 SIT).

Na kratko: pojdita v npr. Mavrico (trgovino z barvami), se nasmejta in povejta, da bi rada prvič sama belila in imela čim manj dela s čiščenjem. Potem bodo že sami povedali, kaj rabita.


_____________________________

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Beljenje sten
3.6.2006 14:27:04   
Tejči
Jaz pa full rada štrihamuser posted image  Samo sem dobila prepoved, zaradi moje hrbteniceuser posted image  Če bosta samo belila, se nimaš ničesar bati, samo valjček, čopič, barvo, dobro vse "abdekaj" (obloži) in veselo na delo. Pa kako fajno muziko zraven, pa boš vidla , da je barvanje lahko prav zabavnouser posted image

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Beljenje sten
3.6.2006 14:50:16   
April
Vsem hvala za nasvete user posted image .  Sem dobila tud eno idejo.Kaj ko bi mi kar vi prišli pobelt, ko tako radi malate. Bo en, dva, tri narejeno. Za malico in zabavo poskrbljeno. user posted image  user posted image


(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Beljenje sten
1.5.2011 7:32:37   
poljanka1
Mi smo sami enkrat pacal, ravno pred nekaj leti, potem pa dva majhna otroka, in je bilo spet vse napackano. Pa vlaga na vogalih ven udari, po kurilni sezoni sivi in črni koti. Pa rokice od tamalih po stenah.
Tko da če je še vlaga zraven, je bolje naročiti ta prave majstre http://www.habat.si/slikopleskarstvo/, pridejo, pobelijo in grejo. Pa še problem vlage ti rešijo. Po zadnji kurilni sezoni ni več črnih kotov.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Beljenje sten
1.5.2011 21:07:18   
Freya88
Kje za vraga najdete 5 let stare teme, da jih kometirate??

(odgovor članu poljanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Beljenje sten
21.6.2017 10:45:48   
mpritr1
Če se lotevaš beljenja sten sam, je dobro poznati osnove: http://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/slikopleskar/beljenje-sten-uspesna-prenova/. Good luck!

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Beljenje sten
6.12.2019 13:01:51   
mpritr1
Za 300 kvadratov boste odšteli med 300€ in 900 €, cena pleskanja je torej 1-3€/m2.

Definitivno predlagam, da vzamete pleskarja.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?