|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Implast spider ali Easy walker za dvojčke?
5.1.2011 14:21:58   
katym
Živjo!

Mi pričakujemo dvojčka v aprilu 2011, pa me zanima, za katere vozičke se nosečke z dvojčki najraje odločate...mogoče tut izkušnje mamic z dvojčki. Implast spider se menda da videt le v Mariboru, preden ga naročiš, jaz pa rada vidim preden kupim...pa mi je malo daleč iti v Maribor (je mogoče kakšna, ki ga ima in je iz Dolenjske?)

Kako je z vožnjo športnega dela pri omenjenih vozičkih? Menda se da pri Implast spiderju vozit dvojčke obe v obe smeri - tako da te gledajo in tako da gledajo smer vožnje. Ali se pri EW da podreti športne sedežke v popolnoma vodoraven položaj, tako da lahko malo večji dojenčki tut spijo v vodoravnem položaju? Kako je pa s širino sedišč ali pa širino košar pri IS? So dojenčki zelo omejeni s prostorom?

Hvaležna za vaše odgovore, ki bodo pomagali pri izbiri!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Implast spider ali Easy walker za dvojčke?
13.1.2011 18:21:09   
missD
za EW ne vem, ti bo morda povedala kakšna druga...
Za implasta sem slišala, da so zadovoljne uporabnice, pojavlja pa se problem, da dojenčki športni del lahko hitro "prerastejo" in je glavica čisto pri vrhu naslonjala.
Voziček se lahko vozi tako, da otroka gledata proti tebi ali pa stran od tebe, pač kakor obrneš košare (ne moreš tega naredit, ko sta že notri).
Sama sem želela kupiti ta voziček pa sem si potem premislila in vzela cenovno malce ugodnejšega HAUCK roadster duo-ta, ki ga uporabljamo že 3 mesece in sem z njim zelo zadovoljna.

(odgovor članu katym)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Implast spider ali Easy walker za dvojčke?
14.1.2011 15:10:25   
ursha
mi mamo zelenega Implast Spiderja (fuuuuul dobra in nevtralna barva in predvsem neobčutljiva) in nam je zdaj do 9 oz. 10 mesecev čist kul, no pa verjetno bi se še dal podaljšat tud do 1 leta, edin kar me na njemu moti je to, da je pri športnem delu naslov malo kratek, trenutno sta L&L veliki mislim da okrog 70-72 cm in sta z glavo do konca, če sedita lepo pokončno, to je pa tud edini minus ki ga lahko dam.
Zame oz. za nas je največji plus ta, da je voziček izredno lahek, popolnoma vodljiv, velika napihljiva kolesa in kar je najpomembneje da se da obračat in košara in športni del v obe smeri in zelo enostavno, ločeni strehici sta zakon in tudi da se ju potegnit na obe strani in tudi fajn ozek je, tak da prideš brez problema na blagajni mimo user posted image Košari sta dovolj veliki, naši dve, sta bili not do 4 meseca brez problema, pa sta se rodili zelo normalnih velikosti (obe 48 cm in vsaka skor 3 kg). kot sem že rekla mi je blo pomembno da se da obračat v obe smeri, ker smo pri ta prvi okusili kak problem je bil ker smo imeli Haucka Jeepa (tud super edin minus ne da se obračat) in tamala oz. zdej taveča user posted image se je nonstop jokala ker me ni videla in sploh ko je folk firbcu in rinu v njo je tulila ko zmaj, zato sem jo posledično orgromno prenosila, do trenutka ko jo je začela zanimat okolica in je uživala v vožnji naprej. Tak da tamali dve sem imela do nedavnega obrnjeni proti meni, no sedaj pa tudi oni dve uživata v opazovanju okolice.
Moraš pa vedeti tudi to, da je cena, ki jo ima prodajalec postavljeno, zelo realna, vsaj za moje pojme, mislim, da nikjer ne dobiš vozička za dvojčke s trdimi košarami, športnim delom, prevlekami za dež in komarje.

No mi bi ga sedaj počas začel prodajat, je še v garanciji, tako da interesentke, javite se, cena bo pa verjetno okrog 480€, ne zato ker je kaj narobe z njim, ampak zato ker bi ga rada čimprej prodala.



_____________________________

na "DAN MLADOSTI" 2008 je prišla naša ZARA ANA. 15.04.2010 pa je dobila sestrici Laro & Lano ;) in tako je ati Klemen postal blažen med ženami :D

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Implast spider ali Easy walker za dvojčke?
25.1.2011 8:39:48   
ursha
pozdravljene,

ravnokar sem naročila marelo za naši dve bejbiki, Implastovega pa bomo začel prodajat, čez ene 14 dni, ko dobimo marelo, da bomo ta čas še mobilniuser posted image
če je katera zainteresirana, naj me kontaktira na mail, je pa voziček še v garanciji do 15.05.2011, poleg kompletne opreme bom zraven še podarila rezervne zračniceuser posted image

< Sporočilo je popravil ursha -- 25.1.2011 8:41:03 >


_____________________________

na "DAN MLADOSTI" 2008 je prišla naša ZARA ANA. 15.04.2010 pa je dobila sestrici Laro & Lano ;) in tako je ati Klemen postal blažen med ženami :D

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Implast spider ali Easy walker za dvojčke?
23.2.2011 21:07:27   
mrina2
Pozdravljena, mi prodajamo našega EW, če si zainetresirana me kontaktiraj. Ti pa lahko povem, da se je naš voziček izredno dobro obnesel in je bil vreden svojega denarja. Voziček je izredno okreten, lepo vodljiv z velikimi kolesi pa je super za sprehode po neasfaltiranih poteh. Košare vozička nudijo vso udobje dojenčkoma saj imajo 6cm debelo peno za ležišče in naša sončka sta prva 2 meseca veliko spala kar v njih, košare se enostavno snamejo iz vozička kar je zelo pomembno in priročno sploh pri dveh dojenčkih, ima tudi nosilce za jajčke Maxi cosi, kar nam je tudi služilo odlično, športni del je udoben ima pet točkovni varnostni pas in daje dojenčkom vso varnost, naslonjalo se spušča na 3 različne nivoje in dojenčka lahko lepo spita v skoraj vodoravnem položaju. In nenazadnje voziček ni težak in se zelo enostavno zloži zato tudi ime Easy walker.

(odgovor članu katym)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Implast spider ali Easy walker za dvojčke?
24.2.2011 6:07:50   
araz
Tudi jest se zanimam za voziček EA za dvojčka. Predviden porod je avgusta, verjetno pa že julija.
Mrina2 sem vam poslala ZS.

(odgovor članu mrina2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Implast spider ali Easy walker za dvojčke?
9.3.2011 10:26:15   
dekle23
živjo.

jo že skoraj sem bila odločena za adbor duo, ampak je o tem vozičku tako malo napisanega na forumih. pa še v oko sta mi padla implast spider in TFK-jev voziček. pa me zanimajo vaše izkušnje? če se ne motim pri TFK zraven ne dobiš košar? pri implastu pa so vštete v ceno?
jooojjj js bom še diplomirala iz vozičkov za dvojčke :) hehe user posted image

za implast je nekaj tukaj že napisanega, ampak bi bila vesela vsakega mnenja o tem in TFK-ju. mogoče se bom potem lažje odločila. user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Implast spider ali Easy walker za dvojčke?
9.3.2011 10:33:17   
katym
mi mamo naročenega implasta in ga najbrž dobimo čez kkšn tedn dva ali tri...dobavni rok je 4-8 tednov...tko da ti pol lahko povem, k ga bom dobila, kakšen je...zaenkrat ga pa še nism vidla, sam kokr sm info dobila od različnih ljudi oziroma na internetu...ko ga dobim ,bom zih napisala...LP

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Implast spider ali Easy walker za dvojčke?
9.3.2011 21:59:43   
jernejak
Pozdravljene nosečke dvojčkov. Sem mamica devet mesecev starih dvojčic Nine in Neje. Predno sem rodila sem bila veliko na forumu, sedaj je pa pri naši hiši zelo pestro, tako, da mami komaj pozno zvečer naredi kaj za sebe. Rada bi vam samo povedala, da po UGODNI CENI PRODAMO VOZIČEK ZA DVOJČKE; KI SO NAM GA PODARILI. JE NAPREČ MODRE BARVE IN UGOTOVILI SMO DA GA VERJETNO SPLOH NE BOMO UPORABILI, KER JE ŠE NOV IN ZAPAKIRAN, KER IMAMO SISTEM PEG PEREGO, KI NAM OMOGOČA DA IMAMO DVA VOZOIČKA POSAMEZNO, ČE POTREBUJEMO JIH PA SPNEMO S SPOJKAMI. VOZIČEK JE ČISTO NOV, OTROKA SEDITA EDEN ZA DRUGIM, KOMBINACIJA MODRE IN BELE KARO, ČE KATERO ZANIMA MI LAHKO PIŠETE NA MAIL: neja.franci@gmail.com IN VAM BOM POSLALA SLIKE. PRODAMO GA PO UGODNI CENI 130 EUR.
 
LEPO VAS POZDRAVLJAM, DRAGE MAMICE, KI STE V PRIČAKOVANJU NAJLEPŠIH MALIH ČUDEŽOV ŽIVLJENJA.


(odgovor članu katym)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Implast spider ali Easy walker za dvojčke?
31.3.2011 20:36:39   
mamipikapoka
jernejak ali lahko prosim poveš točno katera vozička se lahko združita v enega. Točno nekaj takšnega iščem. Imeli bomo namreč manjšo starostno razliko.
Ali se te sponke se dobijo v redni prodaji ali se dokupijo v kakšni posebni trgovini?

Zeeelo bi mi pomagala s takšno informacijo



_____________________________

http://www.facebook.com/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu jernejak)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?