|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izkušnje z vozičkom Jane Powertwin
2.6.2009 22:41:48   
babylove
Kot je iz naslova razvidno, me zanima, ali uporablja katera ta voziček in kako bi ga ocenila po lastnih izkušnjah.

_____________________________





Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izkušnje z vozičkom Jane Powertwin
23.6.2009 17:01:20   
gacka1
Pozdravljena!
Sama imam 11 mesečna dvojčka in sva se z možem odločila (po celi ekspertizi za vozičke dvojčkov) za Jane Twin Two. Ni nama žal. Dnevno je v voznem stanju, na dan naredim po cca. 5 km z njim. Izredno vodljiv in uporaben. Izbrala sva ga zaradi dejstva, da gresta nanj dve Matrix košari, ki sva ju uporabljala do 5 in pol mesecev starosti otrok. In da je ozek in se z njim pride povsod.

No, še ta podatek: kupila sva rabljenega, že dva para dvojčkov sta ga drgnila, sicer malo manj, kot mi. Mislim, da je model Powertwin malo drugačen: ima drugo sedišče dvignjeno in pol gor ne gresta dve matrix košari-pišem po spominu, je tole za preveriti. Odvisno, zakaj se voziček potrebuje. Za dvojčka ali za otroka različnih starosti.
V glavnem zelo zadovoljna, edina pripomba bi bila, da je zdaj, ko uporabljamo športni del, mala dva nimata možnosti, da dvignem nogice. Pa jima pač med spanjem v vozičku dol visijo.

Toliko o našem voziču.

Vso srečo pri izbiri,
Gacka1

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjetne porodne fotografije
Porodne fotografije, ki vas bodo pustile odprtih ust.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?