|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj pričeti?
9.9.2005 10:50:32   
zi&mm
Pozdravček,

mene pa zanima kdaj ste ve začele s sadnimi/zelenjavnimi kašicami? V kolikšni količini? Kaj ste prvo ponudile otroku za papcat? Kaj pa sokci?

Midva se polno dojiva in pri včerajšnjem pregledu mi je zdravnica rekla, da naj začnem dodajat po občutku, ko bo pač čas ampak s tem mi ni nič pomagala. Žiga že spremlja, ko mi jemo premike žlic/vilic k ustom in prime svojo žličko pa si jo nosi v usta čeprav prazno.

Hvala pa lep dan,

Mili & Žiga
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdaj pričeti?
9.9.2005 12:24:49   
BARBARA R.
Ne hiti. Začeli sva pri 4 mes po žličko ali dve. Pri dobrih 5 je bilo za celi obrok sadne kaše(čežane).

Za pit sem ji začela ponujati z uvajanjem goste hrane. Vedno iz lončka.Vodo ali nesladkani komarčkov čaj.

   

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdaj pričeti?
9.9.2005 13:44:24   
SaaS
Midva sva začela pri 6. mesecih, no 4-5 dni preden je dopolnil 6. Najprej sem poskusila z mlečno kašico, pa tudi ust ni odprl. Potem sem mu dala dva dni mir, čez tri dni pa sva probala s sadjem - jabolčno čežano. In je steklo. Kasneje je z veseljem jedel tudi mlečne kašice v katere sem vmešala sadje. Zdaj je star 10m in je vse razen polente in pšeničnega zdroba..

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdaj pričeti?
9.9.2005 16:20:06   
nita
Me smo začele nekje pri 4,5 mescih in sicer z sokci. Tako nam je predlagal pediater. Pomoje je tut odvisno, kakšno ma težo otrok, glede na to ti pomoje pediater reče, kdaj začet. Drugač pa se je najboljš zanest na občutke. Sem se do začetka temu sistemu čudla, ker sem mislila, da nimam nobenih občutkov za nič, zdej mi pa že kr gre .

Kot sem rekla, začele smo s sokci nekje v dopoldanskem času. Tri dni enega. Po malem. Ko smo sprobala par okusov, smo začele s kašicami in to spet po malem, po par žličk. Dokler ni pojedla celega Fruteka, sem ji dodajala še mleko, da je bila sita. Ko je zmazala celo flaško, ji do mlaka tut več ni blo.

Lepo papcajte!

l.p. anita

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdaj pričeti?
9.9.2005 18:18:46   
Špacka

Po nasvetu pediatra začela pri 4,5 mescih in sicer s sokom v dopoldanskem času po nekaj žličk, čeprav ti ne morem povedati, kako je mala odpirala usta, sploh nisem dohajala, no še sedaj ne
V nekaj dneh sem bila že na sadnih kašicah, je pa res, da kupljeno kašico poje par žličk in noče več, zato ji zdaj delam vse doma in ni problema, mala bi kar jedla.
Ko je imela en sadni obrok, sem začela z zelenjavo, nekaj žličk, zelo hitro na celem obroku.

Najbolj boš videla sama, kako se odziva na gosto hrano, mogoče bo šlo bolj počasi, da se otrok navadi okusa, lahko pa bo tako kot pri moji, ko sploh ne dohajam nosit v usta

Lp


(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kdaj pričeti?
12.9.2005 8:56:20   
špelin@
Mi bomo lepo počakali, da mala dopolni 4 mesece. Potem pa počasi v akcijo Itak vsi taki pikci budno spremljajo dogajanje ob mizi, ampak to še ne pomeni, da so pripravljeni na gosto hrano.

Glede sokca: včasih ji dam par kapljic v vodo, ker same vode ne mara, niti ne mara čaja

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kdaj pričeti?
12.9.2005 12:33:50   
zi&mm
Oj,
sej mi bomo tudi počakali ampak me je pač zanimalo kako in kaj. jaz mu pa dudo namočim v sokeca, da mal pocuca;
bomo pa pri 4.mesecih počasi pričeli čeprav mi je danes patronažna rekla, da naj počakam do 6.meseca saj imam kr veliko mleka in Žiga pridobiva lepo na teži; bomo vidli pri naslednji posvetovalnici (konec oktobra)
Žigec pa pije čajčeka in tudi vodico

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?