|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   McLaren voziček
22.7.2004 18:01:03   
Veronika-3
Lep pozdrav!
V Mothercare katalogu sem videla voziček McLaren in se res zagrela zanj. Pa mi v Mothercareu povejo, da jih oni ne nabavljajo in ga je treba po netu naročit. Ful bi prosila za kakršnekoli informacije o izkušnji s tem vozičkom, saj bi jih potrebovala, preden ga kupim.
Hvala, hvala, hvala.

P.s.: Kako je s poštnino in nabavo produktov iz Anglije preko interneta?

Love, Veronika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   McLaren voziček
22.7.2004 18:24:49   
Annny
Lahko ti odgovorim, vendar ne konkretno v zvezi s tem vozičkom. Jaz sem si iz ZDA naročila od proizvajalca neko posebno košarico za novorojenčka, ki mi je bila FUL všeč.
No, zdaj jo imam doma, vendar je bilo res kup komplikacij in stroškov, preden sem jo dobila(-:

Produkti se, jasno, plačujejo vnaprej- s kreditno kartico ali preko t.i. PayPala (prav tako s kreditno, samo da je to bolj varovano- tega v Slo še nimamo). Lahko bi plačala tudi preko banke- cena nakazil je različna npr. vem, da je na Gorenjski banki 1400 sit, ampak moraš 100 let čakat, ker uslužbenci tako 'čačkajo'- nobeden nima posebne prakse s temi nakazili....(pa še kak teden traja, da denar prispe).

Če bi kupila voziček od fizične osebe (npr. rabljenega), bi lahko nakazala denar preko Western Uniona, kar je še najbolje, saj je denar v pol ure na drugem koncu sveta (samo nakazilo je 2800 sit).Žal pa tako ni možno plačati pravnim osebam.

No, sem se razpisala.
Ker je Velika Britanija članica EU, carina in DDV odpadeta- na srečo.

Zato boš pa po vsej verjetnosti plačala toliko shippinga, da te bo kap. PREDEN karkoli naročaš, se pozanimaj, kolikšni so stroški pošiljanja, res.
Včasih se lahko zgodi, da presežejo vrednost vozička.

Če pa bi voziček naročila npr. iz ZDA, bi ti ga poleg vsega še ocarinili + plačala bi še 20% DDV.

Jaz sem si mal izračunala...Tisto košarico sem pošteno preplačala- shipping, nakazilo, DDV itd(-: No ja, ampak bi jo takoj kupila še enkrat(((-:





(odgovor članu Veronika-3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   McLaren voziček
26.7.2004 17:02:56   
Veronika-3
Hvala Anny. Mislim, da sem ravno to potrebovala. Voziček je super, a spet ne toliko, da bi ga dobila šele čez pol leta in bila zaradi njega ob prevelk kup denarja. Sem opazila podoben voziček v otroški trgovini in ne bom komplicirala.

Lep pozdrav!
Love, Veronika

(odgovor članu Veronika-3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?