|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odnos s taščo - nosečnost
18.9.2018 19:21:36   
Summerlove
Pozdravljeni :)Zanima me, kaksen odnos imate s svojimi taščami?Ko sva ji povedala, da sem noseča, je jokala od sreče.Drugače se pa pri njih doma nikoli nisem čutila sprejeto, nikoli nisem bila dovolj dobra, ker nisem bila tako suha in visoka, kot si je tašča želela. Pa še moji dolgi lasje jo tako motijo.Ko me je videla s trebuhom, se mi je začela smejati v obraz in mi govoriti, kje vse sem se zredila. Vprašala me je, koliko kg sm pridobila v 7 mesecih in sem rekla 8. Pa je kar postavila mejo, koliko se še lahko zredim. Spraševala me je, če pojem kosilo svoje in še malo od njenega sina, rekla je, da če želim, mi lahko zdaj posodi svoje hlače ... Skratka bila je zelo nesramna. Partner pa zraven samo tiho. Kaj bi ve naredile na mojem mestu? Sama ji nisem bila tiho in sem ji rekla, da se mi ne da poslušat njenih neumnih komentarjev ... In potem sem bila jaz tista, ki je kao "nastrojena". Ne vem,kako lahko ljudje pričakujejo, da se mi bodo smejali v obraz, kakšna sem, in da se bom jaz smehljala in bila prijazna. Kaj naj naredim? Najraje sploh ne bi hodila več k njej in bi ji tudi povedala, zakaj. Kaj bi storili vi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odnos s taščo - nosečnost
19.9.2018 8:02:20   
Michonne RR
Hej,

Najpomembneje je, da se pogovoriš s partnerjem. Kaj si on misli o tem? Zakaj nič ni rekel?
Ko bosta vidva razčistila pa bi bilo najbolje, da se pogovorita še s taščo.
Najbolje bi sicer bilo, da ji on pove, če ne pa ji lahko brez slabe vesti tudi ti. Da takšna kot si si, in takšna si partnerju in sebi všeč.
Dobila bosta otroka in če želi biti vključena v vnukovo življenje se naj začne do tebe primerno obnašati.
Ne rabiš ji biti najljubša oseba na svetu ampak ne more pa biti žaljiva do tebe.
Je pa mojem nujno, da se pogovorite pred rojstvom, ker bo po rojstvu verjetno še slabše.
Vso srečo user posted image

(odgovor članu Summerlove)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Odnos s taščo - nosečnost
19.9.2018 8:13:32   
Summerlove
Joj, hvala 🍀Partner se nikoli ne vmešava, on pravi,da tudi ce bi ji kaj rekel, se je ne da spremenit.Taksna je, z vsemi se ukvarja, o vsakem imadosti slabega za povedat ... Najbolj smesno pa je to,da je z vsemi temi dobra prijateljica/soseda. Kar ze takoali tako deluje hinavsko. Kdo ve, kaj o meni govori okoli.😐Jaz sem ji ze dostikrat povedala nazaj,kar ji gre, ker me resspravi ob zivce, ko me sprasuje neumnosti, ampak nikoli ne zaleže. Toliko me je spravila v obup ta vikend, da ponoci nisem spala, jokala sem nekaj ur in potem se zbolela.


(odgovor članu Michonne RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Odnos s taščo - nosečnost
20.9.2018 19:59:29   
laura13 RR
Res je, najbolj pomembno je, da se pogovoriš s partnerjem. Čeprav vem da moj mož ne bo nikoli stopil na nobeno stran da se kateri ne zameri :-).
Tudi sama imam težave s taščo.
Najhuje je bilo, priznam, ko sem rodila. Takrat se je želela vmešati v vse.
Sedaj pri dveh otrocih smo nekako naredili rez med tem v kar se vmešava in v kaj ne.
Je pa res da se tudi po 6 letih življenja blizu njih, ne počutim sprejeto. Ampak je to morda le občutek? Kaj pa če pogledamo iz druge strani? Vseeno smo me punce, ki so jim odpeljale njihove sinčke ... :-)

(odgovor članu Summerlove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Odnos s taščo - nosečnost
21.9.2018 9:11:56   
Summerlove
Moj se tudi nikoli ne bo vmešal, ker ve, da se ne bo spremenila. Pač taka je, da se z vsemi ukvarja, samos sabo premalo očitno. Pa tudi če ji jaz rečem, da mi kaj ni prav, se začne smejat ... tako da se mi res ne da. Mi pa živimo kar daleč in se zato redko vidimo ... Ampak čese bo tako obnašala pa me sploh ne bo videla. Jaz že razumem, da sem ji odpeljala sina, ampak kdo pa ne privošči svojemu otroku, da je srečen? :)

(odgovor članu laura13 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Odnos s taščo - nosečnost
23.9.2018 8:59:12   
Jetkarmak00
ojooooj!! kakšne težave.. no jaz sem očitno ena srečnica...ker se ne razumem znjo niti ne hodimo na obiske niti nič. v vseh letih kar sva skupaj, sem jo samo spoznala, videla mogoče 2x ali pa 3x. Ne želim nobenih kontaktov z njo in z njim ker je imel moj preveč ''grdo'' otroštvo....in so se mi pač zamerili že od začetka... :))) ne zamenjam tega nikoli haha :D je pa tudi res, da moj nima nevem kakšnih kontaktov... mogoče se vidijo enkrat na cca 4 mesece.. tako da midva s tem nimava nekih težav. Če bi pa jaz popustila, pa verjamem da bi se lahko ''družili'' ampak mi niti slučajno ni do tega.. tudi pri nama nista še bila in upam, da bo tako tudi ostalo.. no, zdaj sem noseča.. za nosečnost mislim da sploh ne ve, da ji ni povedal (še) - nimava sploh debate nikoli o njih..

(odgovor članu Summerlove)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?