|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tiashi.menih@gmail.com
8.5.2012 11:14:22   
milcika_8
Pozdravljeni
Stara sem 16 let in imam težavo. Trenutno nisem v uradni zvezi, ker ne upam biti zaradi staršev. Preprosto ne vem če lahko pripeljem fanta k hiši. Vsakokrat ko se moji starši in njihovi kolegi pogovarjajo o meni in mojih 'frajerjih' vedno enak odgovor. Kolege utišata ali pa sta tiho in ne reagirata na to temo. Jaz pa sem zatrapana do ušes. Kaj naj storim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tiashi.menih@gmail.com
8.5.2012 13:52:49   
*pepelka*
Ne vem, kje je sicer težava. A najstniki v tvojih letih so zagotovo poparčkani, no ne vsi, a velika večina je pač na tem. Menim, da to, da imaš fanta res ne bi smel biti problem, seveda pa se lahko pojavijo, če vaju kje zanese in se spozabita in pri tem pozabita na odgovorno ravnanje. Zagotovo pa se s fantom redno srečujeta in ni nujno, da pa ga ravno takoj pripelješ domov, če meniš, da bi bila reakcija staršev napačna. Vse ob svojem času, pa po pameti in ne bo težav. Tudi starši se bodo sprijaznili, če bodo videli, da so stvari na svojem mestu.
Je pa vsaka stvar enkrat prvič in tudi fanta boš zagotovo enkrat pripeljala domov.
Pa lepo zaljubljenost vama želim in naj traja...traja...

(odgovor članu milcika_8)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tiashi.menih@gmail.com
9.5.2012 20:56:42   
milcika_8
Nevem zakaj je to meni težava. Preprosto ne upam. Kaj pa vem kako bo reagirala. na začetku septembra sem imela fanta in ko sem mami povedala zanj je rekla, da ga lahko imam v šoli na facebooku na sms-ih vendar ona ne sme vedeti zanj. Šla sva narazen, ker sva se malo kdaj videla in seveda to ni glavni razlog je pa tudi eden izmed njih. In nočem da se ponovi

(odgovor članu milcika_8)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Še zadnjič: besede, ki jih mora prebrati v...
Ko ženska postane mama, se življenje obrne na glavo. Nič ni več tako kot prej. Vsaki mamici se kdaj zgodi, da hrepeni po...
Čarobni gozd v Supernovi
Supernova Ljubljana Šiška v marcu in aprilu prinaša pomladna doživetja za otroke Čarobni gozd.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?