|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voziček HARTAN - model SKATER
20.9.2004 21:22:09   
ZARJA
Oj!
Zanima me, če ima katera od vas ta voziček in kako ste zadovoljne z njim... ali je udoben za otroka, praktičen, dober za vozit...
Imam ga namreč možnost kupit rabljenega... lepo ohranjenega za dosti, dosti ceneje, kot bi dala za moj sanjski voziček Quinny Freestyle XL comfort. Kaj menite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Voziček HARTAN - model SKATER
20.9.2004 21:30:47   
jon
Ojla!
Jaz imam voziček Hartan-RACER pa sem full zadovoljna z njim.Namreč ima pet nastavljivih položajev za sedet,
streha se da odstranit(seveda za polletje) in full lahek za vozit.Vso blago, ki se da odstranit je pralno.Edino kar potrebuješ je velik avto, sicer se pa gume tudi dajo odstranit, pa tudi udoben je.:sloncek:

(odgovor članu ZARJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Voziček HARTAN - model SKATER
20.9.2004 22:06:08   
ZARJA
Hvala za vzpodbudo. Zanima me še, kako je s prednjim kolesom. Zdi se mi, da ni vrtljiv. Pa se kljub temu brez težav kroži z vozičkom?

(odgovor članu ZARJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Voziček HARTAN - model SKATER
21.9.2004 6:53:11   
Bostjan-1
Moj sanjski voziček je bil sicer Teutonia Y2K, a sem se predvsem zaradi cene odločil za Hartan Skaterja. Vsaj zame enkraten voziček. Sicer res prednje kolo ni vrtljivo, a čemu sploh rabiš še spredaj nek mehanizem, ki se ti kaj lahko polomi, pokvari. Če je težišče pravilno postavljeno, potem res ni težko malo pritisniti na ročaj, privzdigniti prednji del in obrniti. Ampak odločilna stvar pri nakupu je bila, da se ga lahko zloži zelo skupaj in da je šel v AX, ne da bi moral podirati zadnjo klop. Ne vem za tvojo ponudbo, ampak jaz sem za novega s torbo vred dal slabih 80.000. Zato tvoj ne bi smel biti več kot 50-60.000. Sicer je res, da pri nas stane omenjena kombinacija 135.900, ampak kdo pravi, da ga ne moreš kupiti v tujini preko interneta?! Če te zanima še kaj, mi pusti sporočilo.

LP, Boštjan

(odgovor članu ZARJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Voziček HARTAN - model SKATER
21.9.2004 10:05:41   
xandra
Pozdravljen,
tudi sama kupujem voziček, pa niti ne vem kje se lotiti. za odhod v tujino zdaj ni časa (me malo preganja čas) se mi pa ideja za nakup prek interneta zdi zelo cool. če imaš kakšen pameten naslov, bi te prosila zanj. če ga napišeš, si bodo poleg mene lahko pomagale tudi druge mamice ali očiji.
hvala za idejo

(odgovor članu ZARJA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Voziček HARTAN - model SKATER
21.9.2004 10:38:46   
*maja
http://www.soncek.si/shop/
http://www.infantino.info/
http://www.pcs-slo.com/shop-pika/
http://typo3.tipka.com/usr/01/index.php?id=storklja
http://www.odejca-sp.si/index.html
http://www.mami.si/
http://www.baby-center.si/

Nekaj naslovov on line trgovin. Upam, da bo v pomoč :).

LP Maja :sloncek:

(odgovor članu ZARJA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Voziček HARTAN - model SKATER
21.9.2004 21:18:41   
jon
Zdravo:sloncek:
Na mojem Racerju tudi niso vrtljiva kolesa pa se da čisto normalno vozit.Lahko ti pomagam tako,da ti dam internet naslov in si sama poglej vozičke znamke Hartan.
www.hartan.de
Samo je v nemščini ampak je označeno se mi zdi kakšne funkcije ima voziček, drugače pa pokliči v trgovino Katja in Alen v Celje (Interspar)in ti bodo vse povedali.

(odgovor članu ZARJA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Voziček HARTAN - model SKATER
22.9.2004 7:07:52   
Bostjan-1
S 1. majem smo vstopili v EU. To pomeni tudi prost pretok blaga. Hartan Skater X stane pri www.happybaby-monheim.de/pages/angebote.shtml 320 € (ca 77.000). Če temu prištejete še kakšnih 10.000 sit stroškov (nakazilo, poštnina), potem naj ga naši trgovci kar imajo za 125ksit. Jaz sem ga že pred leti na tak način kupil pri Happy Baby Düsseldorf, le da so mi ga takrat zaradi meje poslali poštnoležeče v Borovlje. Ko sem vsemu skupaj prištel tudi gorivo, torej absolutno vse stroške, me je Skater (brez X) skupaj s torbo (mehko) stal slabih 80.000sit.
Toliko v razmislek vsem, ki kupujete.

LP, Boštjan

(odgovor članu ZARJA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Voziček HARTAN - model SKATER
22.9.2004 14:40:33   
Lu
Samo vprašala bi a je možno na ta voziček dati tudi lupinico/avtosedež??? Nikjer nisem zasledila.

lp Lu

(odgovor članu ZARJA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Voziček HARTAN - model SKATER
23.9.2004 6:39:09   
Bostjan-1
Ne, vsaj na mojem modelu, letnik 2002 ne.

Boštjan

(odgovor članu ZARJA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Voziček HARTAN - model SKATER
4.10.2004 7:15:53   
Bostjan-1
Vse skupaj je lahko precej enostavno. Izberi si model in barvo. Nato vsem trgovinam, ki jih najdeš, da se predstavljajo na spletu, pošlji mail in jim povprašaj:
- za ceno vozička,
- rok dobave (če ga nimajo v trgovini, je rok pri Teutonii in Hartanu 6 tednov!),
- način plačila - običajno želijo en avans, pa se raje odloči, da jim vse skupaj plačaš skupaj kar vnaprej zaradi stroška nakazila,
- razloži, da si iz Slovenije in povprašaj za stroške pošiljanja,
- ker so nekateri geografsko manj poučeni, se lahko dogodi, da ne bodo želeli pošiljati v Slo; v tem primeru je alternativa poštnoležeče nekje v Avstriji (Lj. najbližja pošta bi bila Ferlach - Borovlje).
Izmed odgovorov se potem odloči za tistega, ki je cenovno ugoden in ne komplicira veliko. Načeloma so trgovine na severu Nemčije kar nekaj cenejše, kot na jugu, medtem ko je Avstrija precej draga. Linke trgovin, ko sem jaz kupoval voziček, ti lahko pošljem po e-mailu - javi mi svojega na bohami@mail.com. Hartan nima industrijske prodaje in se tudi nočejo nič pogovarjati.
Še namig ali dva. Strošek nakazila preko Lj. banke se začne pri 1100 + stroški tuje banke, ki pa jih zveš šele potem, ko oni prejmejo nakazilo. Običajno se gibljejo okoli 600-800 sit. Nakazilo potuje 4-5 delovnih dni. Če ima trgovina odprt račun pri kateri izmed Volksbank podružnic, je smiselno plačati pri Volksbank v Lj. Celoten strošek 2000, nakazilo je drugi dan pri prejemniku. Seveda je stvar še bolj preprosta, če trgovina jemlje kreditne kartice. Meni znana najcenejša dostava je preko Deutche Post in našega Yellogistics (www.yellogistics.si), lahko pa paket potuje kakšen teden in še kakšen dan zraven, vsaj pri nas so precej počasni. Zadnji meni znani strošek iz Nemčije je bil za voziček 19€. Moja izkušnja glede garancije: kritični del sem fotografiral in sliko z opisom poslal trgovini, kjer sem voziček kupil. Nadomestni del so mi poslali brez obotavljanja.
Vem, da marsikoga skrbi zaradi denarja. Tudi mene je. Ampak pri 9 tovrstnih nakupih v Nemčiji in Avstriji nisem niti enkrat imel težav. Njihova finančna disciplina je namreč neprimerno boljša kot naša. Za ostale države nimam izkušenj in zato ostajam skeptik.

Vsem lep pozdrav!
Boštjan

(odgovor članu ZARJA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prepovedana opravila za nosečnice
Čeprav so nosečke nagnjene k temu, da morajo pred porodom do potankosti urediti svoje gnezdece, je priporočljivo, da se ...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?