|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj kasneje drug voziček?
5.5.2005 13:40:40   
Anonimen
:zmeden:Čist tako...informativno me zanima, zakaj se nekateri, ki imate že voziček (od rojstva otročka in še naprej do recimo 2 leta starosti) odločite, da kupite pri približno 10 mesecih še en voziček (ti. marelo).

Opažam namreč pri svojih kolegicah, da so tako jamrale, kok so vozički dragi,:(( kok jim je težko dat 80.000sit ali več za voziček:((, kako na vsakem vogalu prodajalci služijo na otrocih:((....

Pa tisti dražji voziček potem vseeno vseeno kupijo z obrazložitvijo, da je super, da je fajn, da je najmodernejši, oh in sploh.... čez 10 mesecev pa začnejo spet jamrat, da morjo nov voziček kupit, da je tisti že precej neroden, da mora spet denar za voziček dat.... :grrr: Ja kdo jim je pa kriv?:zmeden2:

Men se to prav smešno zdi.:)- Potem pa naj ne bi kupovala že v začetku takšnega vozička, je res? Ampak naj bi kupila recimo malo cenejšega s košaro, potem pa marelco, pa bi blo vse skupaj manj kot 80 čukov. In potem ona meni zabrusi, da bom že vidla, da bom tud jst zihr marelo kupila. Le zakaj bi jo:zmeden:

Sama sem kupila Quinnyja 4xl ravno zato, da sem Filipa dala notri že 5 dan po rojstvu. Sedaj, ko ima 11 mesecev, je naslonjalo v položaju, da sedi. In ta voziček imam namen uporabljati dokler bo hotel biti mali v vozičku. V avto sem ga zlagala pri 1 mesecu in ga zlagam tudi sedaj. Ni čisto nič bolj težek, kot na začetku. Zato se mi zdi stran vržen denar, da zdaj pa še eno marelo kupujem.

Samo malo sem hotla pojamrat, ker sta me dve kolegici čist razjezili:grrr:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zakaj kasneje drug voziček?
5.5.2005 13:45:11   
Anonimen
Midva sva kupila marelo samo zato, ker na letalo ne bi mogli vzet ta velikega vozička. Pa za v trgovino je lažj in manjša. Se pa tko al tko noče v nobenem vozit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zakaj kasneje drug voziček?
5.5.2005 13:46:18   
Anonimen
Mi smo kupili Peg Peregota, ker nam eden redkih gre v dvigalo (seveda je bilo merilo tudi, da je majhen, lahek, otrok v začetku gleda k vozniku, da je nastavljiv naslov,....). Zdaj pa mislimo kupiti enga z večjimi kolesi, ker s PP ne moreš skoraj na noben drug teren kot dober pločnik! Mi bi radi šli na izlete in tudi zdraven uživali! Sem zadovoljna z PP in upam, da bom tudi z drugim (ki bo po verjetnosti rabljen ali pa precej cenejši)!

Bojana

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zakaj kasneje drug voziček?
5.5.2005 13:52:02   
Mina1
:zmeden: sicer ne vem za ostale, vem pa zase:

Mi imamo doma Maxi Taxi Speedy že od prvega škratka, ki sedaj služi tudi drugemu škratku in tako. Torej po treh letih pridno službi še naprej, kot nov.

Smo pa vseeno kupili še Zappa za v drugi mali avto.

Enostavno ne šparava na stvareh za najina sončka. Vse vedno prav pride in tako.

pa-pa Mina1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zakaj kasneje drug voziček?
5.5.2005 14:08:21   
naniplus4
Ja, mogoče pa tudi malo zato, ker je fino :)- Saj si mamice in očki tudi nove čevlje pa obleke, pa ... kupujemo, čeprav so tiste tastare še čisto ok. Da o avtih sploh ne bi :grrr: to so pa bistveno večje cifre, pojamrat, da je nekaj dragooooo, je pa tako ali tako slovenska folklora ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zakaj kasneje drug voziček?
5.5.2005 14:12:29   
Jančika_
Naš "taglavni" je super, ampak imamo majhen avto in ko je vojzek enkrat v prtljažniku, ne gre not čisto nič več.

Zato imamo v avtu eno poceni marelo, ki jo pač vedno vozimo s sabo, ko kam gremo; ona "nobel mašina":)- je pa za vsak dan, parkirana v kleti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zakaj kasneje drug voziček?
5.5.2005 14:14:34   
Lenny
:)- Kristina :)- , pri nas zato, ker je bila "marela" bistveno cenejša od novega avtomobila. O.K., hec na stran. Naš Hauck bi malega čisto komot zdržal dve leti brez dodatnega drugega vozička, marelo smo nabavili zato, ker prvi dve leti brez vozička še nismo mogli na morje, naš avtek pa je za prtljago za tri tedne in Haucka premali. Zato je prišla marela k hiši. Hauck je zdelan do konca, marela pa skoraj kot nova.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zakaj kasneje drug voziček?
5.5.2005 14:20:16   
babylove
Mi smo tudi kupili 1 voziček za vekomaj. Pa me enako kot Kristino kolegice bombardirajo z marelami, češ da so lažje, vodljivejše, bolj praktične :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zakaj kasneje drug voziček?
5.5.2005 15:31:53   
Gina
Ko boš imela 3 otroke in še psa, to pomeni, da boš morala 6 "osebkov" v avto stlačit, ti bo življenskega pomena, da imaš tudi, če greste kam dlje, s sabo voziček. Ampak pri takem številu prebivalcev, ko imaš s sabo še vso drugo kramo, nobenega običajnega vozička notri ne stlačiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Zakaj kasneje drug voziček?
5.5.2005 17:27:53   
Seven*
Jaz sem kupila marelo predvsem zato, ker je lahka. Uporabim jo za v trgovino, ko moram na hitro vzeti vozicek iz prtljaznika. To mi koristi se posebej zdaj, ko sem noseca..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Zakaj kasneje drug voziček?
5.5.2005 17:29:16   
dory
Jest sem marelo kupla zato,ker terenc ne gre v mojega puntota...tko da sem zgolj zaradi tega razloga kupla se marelo,ker je mal trimuch da bi ga nosila se ce kam greva :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Zakaj kasneje drug voziček?
5.5.2005 17:31:44   
puncica
Mi smo tud hotl nov voziček in to zato, ker je ta ful okorn, pa ful placa nam v avtu zavzame, pa seveda marela je bol praktična, tako da smo si jo sposodl, da pa bi kako novo po 20 pa več jurjov kupovala to pa ne, pol bi tisto za kakaih 10 jurjev, zdej pa itak imamo eno ful ful fulllll staro, a je dobra za trgovino in kasneje morje. Drugače pa po naših terenih (ala rovte) še vedno pride v upoštev le prvi voziček. Sicer se pa zdej bolj v kolesu triciklu prevažamo, voziček bol na strani stoji.

Tudi men se zdi brez veze kupovat nov voziček ne vem kakšen, in ne vem kolk drag, že prvi je bil "samo" 40 jurejve, za marelo pa ne bi dala več kot 10. Da pa kupiš najprej vozičk za 100 in več jurjev potem pa še marelo za okol 50 jurjev, se mi pa zdi res tuuuu maččč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Zakaj kasneje drug voziček?
5.5.2005 18:08:56   
Taša
Mi imamo tudi dva vozička prvi je Chicco 6WD tech in ga uporabljava od rojstva dalje....Sva pa kupila še marelo Giordani, ki je bila pred nekaj meseci v BC 10.000 SIT...Marelo pa, zato ker je veliko lažja za v kakšno trgovino in na morje.. Imamo jo pa kar v avtu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Zakaj kasneje drug voziček?
5.5.2005 20:19:12   
Maxica
Sem hotela že jaz odpreti to temo pred dnevi-sama imam PP Pliko P3, pa ne vidim potrebe, da bi kupovala še marelo-sem 100% zadovoljna s tem vozičkom. Sem se pa že spraševala, zakaj ga eni nabavijo naknadno.:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Zakaj kasneje drug voziček?
5.5.2005 20:31:25   
Annny
Jaz se od marele več ne ločim:)-:)-:)-
Ampak z njo grem na žalost lahko le po asfaltu in tam, kjer ni preveč peska..za te primere imam še vedno naš 'primarni' voziček, čeprav se zadnje čase na njem bolj nabira prah.
Tkole bom rekla: vsak po svoje..;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Zakaj kasneje drug voziček?
5.5.2005 20:38:15   
Primoza
Mi pri prvi in pri drugemu nismo niti slučajno pomislili na dva vozička. To je bolj za tiste ta zmatrane brez kondicije, da potem kupijo lažjo marelo, ki jim dodatno onemogoči izgubiti kako kalorijo več. Poleg tega je zelo vprašljiva varnost otroka pri naletu kakega kolesarja itd, ker je konstrukcija marel zelo klavrna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Zakaj kasneje drug voziček?
5.5.2005 21:45:41   
Mina1
:zmeden: aja, nisem vedela, da Zapp šteje med marele in tako:)-:)-:)-

Kot sem že rekla: imamo Speedya in če bi ponovno izbirala, bi izbrala točno tega ta prvega - torej model Maxi taxi Speedy, je fenomenalen. Nucamo ga intenzivno že četrto leto.

Zappa pa rabim za v Pando, ker velik tricikel je v enoprostorcu in včasih ati rabi veliki avto, voza pa ne mislim puščati na štengah, da mi ga kdo sune. V četrti štuk ga tudi ne bom vlekla.

Tudi kalorij ne rabim trošiti, ker sem popolnoma super fit in to dobra dva meseca po porodu in to pri drugem otročku, tako da:)-:)-:)- Pri mojem Emšu lahko rečem le: bravo mami;)

Jaz pravim, kakor komu paše in kakor kdor zmore in tako.

pa-pa punce, Mina1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Zakaj kasneje drug voziček?
5.5.2005 22:06:56   
polona2
Kristina, imam isti voziček kot ti, marelo sva kupila, ker je zelo praktična, imava jo kar v avtomobilu, pa na morje jo bomo vzeli in še en odličen primer, zakaj je marela nepogrešljiva, zadnjič mi je na Quinny-ju počil plastični del, pri nastavku za noge, ker je bil voziček nekaj dni nevozen, sem še vedno lahko vsak dan hodila na sprehode z marelo, torej, je dobro imeti tudi rezervo, meni se zdi to dober nakup in nikakor ne stran vržen denar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Zakaj kasneje drug voziček?
5.5.2005 22:12:51   
polona2
Primoza, a ti resno misliš s temi argumenti? Verjemi mi, da gre štirikolesnik z napihljivimi kolesi veliko lažje po terenu kot marela :zmeden:,
glede slabe konstrukcije marel:zmeden:, posplošuješ, kako vprašljiva je potem šele varnost otroka, ki sam hodi , npr. pri naletu kolesarja??? Zna biti grdo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Zakaj kasneje drug voziček?
5.5.2005 22:27:14   
lin
Jaz sem tudi mnenja, da vsak naredi in kupi to kar hoče:)
Mi imamo Quinnyja freestyle 3xl in zdaj smo kupli še Zappa,pa ne zato ker mi nebi vozički šli v avto ali kar koli drugega.V Puntota spravim tako Freestyla kot Zappa:)-,a v Dobloju pa imamo kr oba in to odprta.:bravo:
Kupli smo ga ker nam je bil všeč in je zelo praktičen.Vem da je bilo veliko kritik o Zappu zaradi naslona,ma naša Lin že itak neki cajta nespi v vozičku,tako da to sploh ni problem.
Primoza,oprosti ma če smo že pri tem pol pa je tudi PP neprimeren voziček(ker je marela),pa je čisto kul in tudi med najbolj prodajanimi.
Glede kil pa na srečo nimam problemov in ti povem da sem iz porodninice domov prišla že z težo ki sem jo imal pred porodom,pa še neki se strinjam z eno ki je prej napisla mislim da se res dosti bolj namučiš porivati eno marelo kot kakega trikolesnika...ni moj namen se hvalit ma samo odgovarjam na "odgovore"
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Zakaj kasneje drug voziček?
5.5.2005 22:28:41   
Mina1
Bravo LIN.

pa-pa Mina1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Zakaj kasneje drug voziček?
5.5.2005 23:31:15   
babylove
lin, Peg perego je med najbolje prodajanimi preprosto zato, ker je najbolj skomercializiran.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Zakaj kasneje drug voziček?
6.5.2005 6:57:24   
Primoza
Argumetniral sem samo prednost univerzalnega štiri ali trikolesnika pred na videz res praktičnim mini marelam. Odlično nadomestilo mini marelam je kakovosten nahrbtnik za nošnjo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Zakaj kasneje drug voziček?
6.5.2005 7:01:43   
Primoza
Mislim da je vmes nek nesporazum pojmovanja marel: zelo popularne so mini marele z lahko konstrukcijo, ki pa se mi nikakor ne zdijo varne. Še posebno če pomislim na prometni kaos, rolerje, kolesarje ipd.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Zakaj kasneje drug voziček?
6.5.2005 11:27:15   
ZARA
Mi imamo samo enega,teha ta prvega in ne mislim kupovat še enega,ker ga ne rabim...z letalom pa ne grem nikamor!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?