|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  241 242 243 244 [245]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
14.10.2007 12:32:07   
rocky2
Živijo!

Se še jaz malo oglasim, zadnje čase imam tako malo časa, da niti ne prebiram več redno. V službi moram poleg svojega rednega dela skrbet še za dve diplomantki in eno raziskovalko...včasih sem si vsaj v službi vzel 5 minut pavze, zdaj še tega ne moremuser posted image . Doma se pa moram pripravljat še na vaje, k sreči morajo študenti priti pripravljeni na vaje, tako da lahko včasih sam malo ˝zablefiram˝,user posted image

Mino sva danes poturila za eno uro moji mami, tako da si lahko malo odpočijeva. Smo pa ravno prišli s sprehoda, smo bili na našem novem igrišču, kjer sva z Mino brcala žogo. Zadnji teden nosimo fuzbalersko žogo stalno s sabo, saj se je Mina naučila nekaterih osnovnih spretnosti...zaenkrat jo brca samo še z levo nogouser posted image . Na poti se moramo vedno ustavit da naberemo malo divjih kostanjev, ki pa nato pristanejo v Sori ali kaki drugi vodi, je treba vse zmetat notriuser posted image . Buggy board se kar dobro obnese, navkljub začetnim strahovom...no ja, če gledava nekatere otroke, ki lahko sedijo ali stojijo gor in so čisto pri miru, je pri nas malce drugače...pri nas Mina dela prave vragolije na teli zadevi. Stalno se je treba obračat naokrog, seveda se ne drži z obema rokama temveč samo z eno ali nobeno. Včasih je tako, da se drži z eno roko medtem ko je celim telesom visi stran od vozička ipd. Danes nama je začela tudi plezat v Brinino lupinicouser posted image . Tudi pri nas že pleza po stolih, samo s to razliko, da je že ugotovila, da se da dosečt višje stvari, če se pristavi stol. Tako ni več noben nož, kozarec ali krožnik na kuhinjskem pultu varen, zaenkrat se še nisva navadila temeljito pospravljat s pultov, zato imamo včasih tudi kako razbito steklovino na tleh. Danes ji je uspelo na ta način celo splezat v Brinin košek...je lepo prinesla stol in bumf noter..in to večkratuser posted image . K sreči Brine ni bilo notri.

Maychika, a sta ta vikend udarila iskalno akcijo. Pri nama je bilo k sreći tako, da sva se takrat potem kmalu preselila in je bilo treba vse stvari znosit v novo stanovanje, tako da nisva imela takih problemov z Brininimi oblekcami, verjetno bi bilo drugače pri nama podobno. K sreči ima Nenya take stvari večinoma pod kontrolo, tako da načeloma ve kje je kaj, ker jaz ne bi ničesar našeluser posted image . Upam, da je tvoj kaj boljši od mene, ker jaz nikoli ne najdem ničesar kar iščem user posted image .

Eya, pri nas imamo pa kar frizer pri stari Mami, itak jo čisto malo postriže, da ji lasje ne gledajo čez oči. Žiga pa zgleda zlo luštno s tole frizurco, pravi manekenčekuser posted image .

Pri nas bomo pa imeli pregled za obe v torek, samo mene ne bo zraven, saj imam naslednji teden laboratorijske vaje, tako da si ne morem vzet dopustauser posted image . Je pa tako, da nismo dobili vabila, saj nam je P. rekla, naj kar obe pripeljemo, ko bo imela Brina pregled.

Lepo, da Živa takole sedi mirno na WC-ju, Alička. Midva še zmeraj zbirava pogum za navajanje na kahlico, po moje jo bo moja mami prej navadila kot midva. No v bistvu že poskuša, samo ponavadi zgleda tako, da sedi pet minut gor in ni ničesar....dokler je ne oblečemo nazaj, potem pa se seveda pokaka, kot da bi to delala za nalaščuser posted image user posted image . Verjetno bova tudi midva kupila kar direktno nastavek za WC, saj bo imela zgled in ji bo lažje, upamuser posted image . Zaenkrat si ne predstavljam, da bi sedela takole pri miru, ko je tak živček. Dragega pa kar prepričaj, da gresta v ˝akcijo˝
Tudi mi smo nabavili pojočo knjigico, si tudi že oba mrmrava pridi sem, pridi sem, kuharček, pripravi nam..boljš da neham, ker mi ne bo šla iz glaveuser posted image . Mojčika, tudi mi smo slikanico kupili v Baby centru v Kranju. Lepo, da MM že druge uči, da je treba bit tiho ob dojenčku...Bomo Mino poslali malo v šolo k njej, da se bo malo naučila lepih maniruser posted image .

Joj, Ksenija, upam da ste že zdravi. Sicer pa tudi mene zanima, kako zgleda tole žganje popka, ker si sploh ne znam predstavljat.

Zdajle me je Nenya poklicala iz dnevne sobe, sem jo vprašal kaj hoče in se je zadrla LAČNA, kaže da bo treba it mislit na želodec.user posted image



_____________________________



Mina in Brina


Brina, Mina, Nenya, Rok...nas je pa že veliko, ane.

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 6101
   RE: Aprilke 2006
14.10.2007 13:13:07   
mojčika
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174939

A je to ta knjiga?



_____________________________

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu rocky2)
Neposredna povezava do sporočila: 6102
   RE: Aprilke 2006
14.10.2007 13:16:49   
rocky2
UJa, točno tauser posted image

_____________________________



Mina in Brina


Brina, Mina, Nenya, Rok...nas je pa že veliko, ane.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 6103
   RE: Aprilke 2006
14.10.2007 20:23:05   
eya
Ojla!

Ja, Mojčika, tale knjigica-pri nas je res popularna. Upam, da jutri res začnejo pri vas delat, če se že selite in da bodo čimprej konc.

Rocky, a ti si pa vedno kuhar ali kako?user posted image  Bi ti malo mojega v šolo poslala, ponavadi samo kako solato otrebiuser posted image  Si pa čisto predstavljam Mino na tistem bugypodu, da se vrti kot vrtavkauser posted image

Mi smo tudi danes Živ žav zjutraj gledali-mali mu pravi Div-davuser posted image . Pa nasploh zdaj vsako besedo ponovi. Sicer pa smo danes uživali na Dolenjskem, kjer je mali videl vse sorte živali pri sosedovih... Prav uživa takole na vasi, kjer lahko leta prosto naokoli, vidi traktorje, pa konje, prašiče, krave... Čisto drugače kot tu v Domžalah, kjer je polno betona...

Plastelin pa naš mali obožuje...na žalost bolj v ustih kot v rokahuser posted image

Lep večer in ne prenaporen začetek tednauser posted image

(odgovor članu rocky2)
Neposredna povezava do sporočila: 6104
   RE: Aprilke 2006
14.10.2007 20:57:05   
rocky2
Rocky, a ti si pa vedno kuhar ali kako?


Neee, Nenya obvlada kuhanje veliko bolj kot jaz. Ponavadi si razdeliva delo tako, da jaz pripravim bolj enostavne stvari in je tako za oba lažje. Danes, npr., je ona pripravila lignje (od začetka do konca), jaz sem pa pripravil pomfri (od začetka do konca) in solato (je bilo potrebno dodat samo sol, kis in olje).

lahko noč.

_____________________________



Mina in Brina


Brina, Mina, Nenya, Rok...nas je pa že veliko, ane.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6105
   RE: Aprilke 2006
15.10.2007 7:26:08   
rocky2
Dobro jutro,

takole pa naša Mina poležava v Brininem košku....

user posted image

....in v njeni lupinici
user posted image

še ena iz lupinice
user posted image

l.p.
Rok


_____________________________



Mina in Brina


Brina, Mina, Nenya, Rok...nas je pa že veliko, ane.

(odgovor članu rocky2)
Neposredna povezava do sporočila: 6106
   RE: Aprilke 2006
15.10.2007 11:01:23   
*zvezdica*
He he Mina pa je faca user posted image . Ja itak, da je od sestrice vse bolj zanimivo!
Midva sva zadnjič naštimala Marcelov ležalnik, da sva ga nesla nečaku in kaj je bilo bolj zanimivega kot to...Marcel je cel dan ležal v njem in guncal afne!

Kako ste kaj preživeli vikend? Vreme je bilo prečudovito! Mi smo včeraj nabirali kostanj in se zvečer potem tud sladkali z njim. Smo pa kar debelega našli!
Marcel je ful navdušen nad kostanjem...pravu mu pa "kape"...in to zato, ker vedno nabirava želod in mu jaz pravim, da so to fantki in da imajo kapice (pa še ugankico mu pravim..saj poznate tisto....fantek nima kapice, kapica ima fantička, priletele sapice, niso vzele kapice, vzele so fantička) in potem je sedaj vse kar je podobne oblike kapauser posted image .

Tale pojoča knjigica pa super zgleda. Mi imamo sicer pametnega kuža, pa ne vem če se splača še to nabavit. Ful mi je dobr ker je knjigica so slikice pa to....A je tolk drgač, da bi se splačal nabavit še to?

Alička, Živa je pa prava maharca na WC-ju! Bravo!!! Naj še našega lumpa mal v šolo vzame. Od kar hodim v službo smo opustili jutranjo kahlico, kar mi je sicer ful žal...ampak parkrat se je uprl, potem smo pa kar prenehaliuser posted image . Se moram mal prpravt pa v nov kahlični boj!

Mojuika, a ste že preseljeni? Upam, da vam naredijo čim manj svinjarije in da vse skup čim prej spravite v red!

_____________________________

Marcel in Zarja

(odgovor članu rocky2)
Neposredna povezava do sporočila: 6107
   RE: Aprilke 2006
15.10.2007 11:29:56   
ksenija.
No pri nas se stanje glede zdravja izboljšuje. Blažu je k sreči antibiotik hitro prijel in je bil čez vikend že kar OK, edino Iztoka nosek jezi, sem včeraj mojega pošiljala v DM po niveino fiziološko raztopino pa se mi zdi, da je danes že malo boljše.
 
Sem se v petek zvečer, ko je bil Blaž že malo boljši malo cartala z njim ,pa ga stisnem k sebi in mu pravim »Kako si sonček moj«, pa me Blaž stisne in reče »vedi, mami« (vredi mami). Včasih me s kako besedo ali izjavo prav preseneti.

Preživeli pa smo naporen vikend, v soboto smo imeli že prve obiske (mojo babico), potem pa smo šli še k moji mami na rojstni dan, v nedeljo pa obiski od jutra do skoraj večera. Tako da sem komaj čakala, da smo se zvečer spravili spat, da je bilo malo miru. Sem bila že čisto kot cota. Se mi zdi, da celi dan nismo delali nič drugega kot pomivala kozarce, aja k sreči še mi je vmes uspelo biskvite za današnjo tortico spečt. Sedaj pa jo moram še samo okrasit.
 
Mi pa imamo z Blažem pregled ob letu in pol 6. novembra, pa še z Iztokom imamo isti dan ob enem mesecu. Z Zalo pa imamo 23. pregled ob treh letih. Tako, da bo kar pestro.
 
Žganje popka izgleda tako, da na neko palico (malo debelejšo – izgleda kot tanka cigara), na koncu je palica črna, polije neko tekočino in s tem požge popek. Kako se reče tekočini sem pozabila. Mu je pa prej iz popka ful teklo – gnjojno, potem pa se je to čisto ustavilo. Baje jih to nič ne boli, ker je popkovnica mrtva, pa kar verjamem da ne boli, ker ni Iztok čisto nič zajokal. Z Zalo smo bili dvakrat na žganju popka, dokončno se ji je zacelil pri enem mesecu.
 
Rok, tudi Zala je vedno rada plazila v Blaževo košaro in stajico. Sedaj pa ju moram pohvalit. Dokler še Iztoka ni bilo sta se vedno metala v prazen kinderpet  iz najine postelje. Od Iztokovega rojstva pa še nobeden ni naredil prevala v njegov kinderpet. Upam, da nisem rekla prehitro.

_____________________________

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu rocky2)
Neposredna povezava do sporočila: 6108
   RE: Aprilke 2006
15.10.2007 12:42:28   
barba
user posted image Ojla!

Meta ,  9. 4. 2006 (barba, Barbara, 25. 1. 1981, dipl.inž.fizike)    

ob rojstvu: 3690 g, 54 cm 
13. mesec: 10200 g, 77 cm
18.mesecev: 12000 g, 82 cm

Eya – prosim če popraviš naše podatke in moj naziv. Profesor verjetno ne bom nikoli, so mi ratale druge stvari veliko bolj zanimive.user posted image

Mojčika – za tvojega nečaka sem glasovalauser posted image

Alička – Živa je res že oreng punca. Kar na wc hodi faca mala. user posted image  Pri nas je projekt »kahlica« nekoliko zamr. Od kar hodi v vrtec se doma v kahlico niti ne polula, kaj šele pokaka.user posted image Prej pa je kakala samo v kahlico. V vrtcu sicer gre na kahlo, samo nevem kolk je kaj uspeha. Se preveč dogaja okoli nje in »pozabi« na kahlo. Tud povedala je že, da jo kakat, zdej pa tud to ne več.user posted image

Jaz sem vam (tistim od katerih imam mejl) dons poslala pesmice, da boste lahko s svojimi čmrlji peli.user posted image

Mi hodimo zdaj v knjižnico po knjige.user posted image Meta je začela ful poslušat in spremljat ko ji bereva. Pa da ni vse samo Nodi, ki ga mamo polno glavo, je prav fino kaj drugega prebrat. Sploh nisem vedela, da je v knjižnicah do 18 leta brezplačna vpisnina in izposoja, user posted image edino zamudnina se plača. Ful dobr! user posted image

Drgač se mi zdi tale pojoča knjigica kar vredu. Bom moža mal pobarala, če bi jo tud Meta imela.
Glede kuhanja morem pa jst mojga moža ful pohvalit. user posted image user posted image user posted image  Čez teden samo on kuha, ker je toliko prej doma. Tako, da samo po reviji Lisa– čarovnija okusa vse skuha. user posted image

Mi smo šli tud včeraj po kostanj. Za razliko od Zvezdice nismo dobili nč debelega kostanje, same šiške, da še vede skor ni vredno zavret.user posted image Smo bli pa vsaj na svežem zraku.

No toliko v roku službe …

_____________________________

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 6109
   RE: Aprilke 2006
15.10.2007 13:30:30   
*zvezdica*
Barba, a ste mel posvetovalnico, da imaš nove podatke..al ste jo samio merili? Mi še vedno nismo dobili nobene pošteuser posted image

_____________________________

Marcel in Zarja

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 6110
   RE: Aprilke 2006
15.10.2007 14:19:33   
ksenija.
Barba, lahko še meni pošlješ pesmice prosim! Na ksenijamajerhofer@yahoo.com

Pa še nekaj me zanima, če je katera kaj zasledila. Jaz nimam več časa za TV in radio. Sem nekaj slišala, da bi v prejšnjem tednu naj bil sprejet tisti zakon, da bi se vrtec plačeval samo za enga otroka. Je to res? Od kdaj bi naj to veljalo. Če to drži, grem jaz takoj še Blaža v vrtec vpisat.


_____________________________

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6111
   RE: Aprilke 2006
15.10.2007 17:47:05   
eya
Mojadva sta šla v arboretum račke nahranit, jaz pa-kao-pospravljamuser posted image  No, saj bom začela, samo tale post še prej napišem.

Ksenija, jaz sem slišala, da bo ta zakon v veljavi od naslednjega leta naprej. Če bo. Zdaj pa je tako, da če imaš dva otroka v vrtcu, je starejši avtomatsko v enem plačilnem razredu nižje kot bi bil sicer. Si pa res pridna, da sfolgaš tri otroke pa celodnevne obiske...

Mina-fletna navihankauser posted image user posted image user posted image


(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 6112
   RE: Aprilke 2006
15.10.2007 22:14:22   
alička
Zvezdica jaz tudi se kar čakam vabilo. Smo tudi iz Gorenjskega konca - Kranj, Barba verjetno tudi vozi Meto v Kranj, a ne?

Nič novega danes. Smo šli po službi na pico, potem pa v "tavelik" šoping.
Zjutraj smo pa imeli že minus, brrrrrrr

Lahko noč!

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6113
   RE: Aprilke 2006
16.10.2007 7:54:31   
barba
Zvezdica – nismo imel posvetovalnice.user posted image Sem jo kar sam iz firbca pomerla. Jst nevem kdaj bomo dobil vabilo.user posted image

Ksenija – bom poslalauser posted image

Toliko za dobro jutro user posted image

_____________________________

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 6114
   RE: Aprilke 2006
16.10.2007 8:49:21   
eya
Dobro jutro!

Midva sva pa doma, ker je mali nekaj zbolel. Že par dni pokašljuje, danes ponoči je dobil pa še vročino, pa ful joka...Zdajle je zaspal, ker sem mu dala svečko, pa še v spanju vsake toliko pojoka. Ko se zbudi, pa letiva k P-začne ob 9ih ordinirat, prej ima samo kontrolne preglede.

Žiga zdaj vse ponavlja za nami in res je treba bit pazljiv včasih, kaj rečeš. Zdaj par dni govri ri-ka-ka ali nekaj podobnega....sem najprej mislila, da reče ihaha (za konja), potem sem pa videla, da misli na risanko :lol:  Itak je pa čisto preveč obseden z risankami, mu jih moramo kar malo omejevat. Obožuje Nodija.

Lep dan!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 6115
   RE: Aprilke 2006
16.10.2007 8:51:12   
eya
user posted image ace, 29. 03. 2006 (kajča, Klavdija, roj. 13.02.1978, specilaistka za mednarodno poslovanje, bodoča magistra znanosti  )

ob rojstvu: 3260g, 52cm 
12. mesec: 9300g, 75cm 

  
user posted image ina, 29. 3. 2006 (Nenya, Neva, 2. 11. 1979, prof. ang. bodoči magister)   

ob rojstvu: 3200g

15. mesec: 10000 g 


user posted image ia ,  31. 3. 2006 (maychika, Maja, 21. 3. 1979, diplomirani upravni organizator)   

ob rojstvu: 3500g, 50cm
12. mesec: 11510g, 82cm

18. mesec: 13580, 86 cm 

user posted image iga, 1. 4. 2006 (Eya, Vesna, 14. 11. 1979, dipl. biolog)  

ob rojstvu: 3400g, 52cm
12. mesec: 8700g, 77cm

16. mesec: 9700g, 83 cm  

user posted image ok, 2. 4. 2006 (popmilka)  

ob rojstvu: 3250g, 51cm
12. mesec: 10320g, 82cm 


user posted image aya Marina, 4. 4. 2006 (Mojčika, Mojca, 22. 3. 1976, prof. slov. jezika, vaditelj plavanja)     

ob rojstvu: 3890g, 52cm  
12. mesec: 10700g, 77 cm

18. mesec: 12.2 kg, 85 cm 

user posted image ara, 5. 4. 2006 (Marjana77)

ob rojstvu: 3220g, 50cm

12. mesec: 10000g, 77cm 

user posted image atarina, 7. 4. 2006 (Marelica, Barbara, 29.8.1979, univ.dipl.ing.agr. )    

ob rojstvu: 3260g, 48cm
12. mesec: 10180, 78cm 

user posted image elissa, 7. 4. 2006  (flecker1, Valerija, 20.5.1977, slaščičarka)   

ob rojstvu: 3100g, 49cm 
12. mesec: 9945g, 75cm

user posted image nže, 8. 4. 2006 (Cebelica2, Mateja, 30. avgust, dipl. ing. kem. tehn.-bodoči)

ob rojstvu: 3090g, 50cm

12. mesec: 10750g, 76cm

user posted image iva, 9. 4. 2006, (alička)

ob rojstvu: 3210g, 51cm
12. mesec: 10300g, 83cm

user posted image eli, 9. 4. 2006 (livia, Maja, 5.7.1976, dipl. ekonomist) 

ob rojstvu: 2780g, 49cm
9. mesec: 7790g, 70,5cm

user posted image eta ,  9. 4. 2006 (barba, Barbara, 25. 1. 1981, dipl. inž. fizike)    

ob rojstvu: 3690g, 54cm 
13. mesec: 10200g, 77cm

18. mesec: 12000g, 82 cm 

user posted image ene, 10.4. 2006 (DrejcDrejc, Andreja, arhitektka)   

ob rojstvu: 2950g, 48cm
9. mesec: 8050g, 71cm

15. mesec: 9800 g, 79 cm 

user posted image arcel , 10. 4. 2006 (*zvezdica*, Urša, 12. 9. 1977, sociologija-kadrovsko menedžerska smer)  

ob rojstvu: 2950g, 49cm
13. mesec: 9900g, 80cm 


user posted image jda , 11. 4. 2006 (halena, Helena, 15. 12. 1977, zobotehnik)   

ob rojstvu: 3040g, 52cm 

user posted image ana Ela , 13. 4. 2006 (ČebelicaMaja)

ob rojstvu: 3590g, 53cm 
13. mesec: 11320g, 78cm 

15. mesec: 11300g, 82 cm 

user posted image laž, 15. 4. 2006 (ksenija., Ksenija, 24. 8. 1975, gradbeni tehnik in vaditelj plavanja)    

ob rojstvu: 3480g, 49cm 
12. mesec: 8770g, 74,5cm


user posted image anca, 20. 4. 2006 (2mak)    

ob rojstvu: 3910g, 52cm


user posted image aj, 21. 4. 2006 (Majčika, 16.06.1973, arheologinja) 

ob rojstvu: 4160g, 55cm
9. mesec: 9700g, 73,5cm 

user posted image nže, 25. 4. 2006 (miaxxx)

ob rojstvu: 3600g, 53cm 

12. mesec: 9900g, 77cm
15. mesec: 10300g, ?cm 


user posted image ana, 26. 4. 2006 (rozica11, Špela, 11. 1. 1979, univ. dipl. ekonomist)  

ob rojstvu: 2680g, 48cm 

user posted image ucija Maja, 26. 4. 2006 v Lj (DeVilla)

ob rojstvu: 3480g, 49cm
12,5 mesecov: 8230g, 72cm


user posted image aber, 27. 4. 2006 (maja979, Maja, 11. 6. 1979, zdravstveni tehnik)   

ob rojstvu: 3450g, 53cm  

user posted image ik, 27. 4. 2006 (Pokora)

ob rojstvu: 3750g, 54cm

12. mesec: 8340g, 76cm 

user posted image ristjan , 28.4.2006, (Krista28, Tatjana, 8.10.1974, ek. tehnik)  

ob rojstvu: 3900g, 53cm
11. mesec: 11500g, 79cm  


user posted image ristina, 3. 5. 2006 (Ankica, Andreja, 11. 6. 1979, prof.  geo. in zg.)    

ob rojstvu: 3090g, 50cm

12. mesec: 8800g, 75cm  
 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu rocky2)
Neposredna povezava do sporočila: 6116
   RE: Aprilke 2006
16.10.2007 14:53:51   
eya
Kje pa ste vsi? Midva sva doma, razemetavava in pospravljava-začaran kroguser posted image  Sicer pa ima Žiga vnetje ušesk in antibiotik... Zaenkrat je dobil šele eno dozo antibiotika, upam, da bo čimprej prijel, ker ga sicer res ful boli-sem mu že 3x dala paracetamol-sredi noči prvič, pa še 2x čez dan

lp!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6117
   RE: Aprilke 2006
16.10.2007 20:38:22   
flecker1
Večer!

Danes sem imela dopust, pa sem samo letala okoli. Mala je imela posvetovalnico in pikico v ritkico. No mogli smo dat kri in urin, a zaradi urina smo čakali in čakali v laboratorij, potem mi je blo dovolj in sva šla domov brez urina in glej ga zlomka, urin je pritekel ven iz vrečke, slabo pritrjeno je bilo. Še sreča da nismo do takrat čakali še eno uro in ne bi dala urina v vrečkici. To je fajn za fantke mislim, za punčke pa ne, saj so mali večkrat ušlo iz vrečk.
Pa sem mogla it v Celje k frizerju, sem pa zadovoljna user posted image Saj že 2 leti nisem šla grozno dolga doba.user posted image Ajd se beremo, grem pripravit za ju3

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6118
   RE: Aprilke 2006
16.10.2007 20:44:41   
maychika
Sam res je zatišje tu gor. Pa sem prav rekla, da vsaj kaj napišem, da ne boste mislile, da sem že kam odšla...čeprav sem ponoči že mislila, da se nekaj dogaja. No na koncu se je izkazalo, da so bili verjetno le živci. Ko je dragi prišel domov me je vse minilo...hi hi Nisem si mislila, da bom v drugo toliko bolj živčna, sploh ker je bila prvič izkušnja dobra. Samo to me matra ali bom imela dovolj časa, da grem mirno na Jesenice (ker je cca. 1 uro do tja) ali ne. Bomo videli ane...kmalu...

Ja Rok pri nas ima klet in drvarnico in vso šaro v njima čez mož. Sicer ni kakega hudega reda not in vedno ko kaj iščemo in rabimo traja da se najde, če se sploh. No, tokrat sva naredila res čistko in popakirala po vrečah in napisala kaj je kje, kot zakleto pa cunjic, prsne črpalke in modrčkov za dojenje nisva našla. Upam, da med selitvijo ni romalo na smetišče, ker bi se kar požrla. Samo upam lahko, da ne bom rabila prsne črpalke, ker ni tako poceni, da bi za brezveze kupovala novo.

No, v četrtek imajo v Hoferju spet une hlače, ko smo se o njih že pogovarjali. Jih bom šla iskat, ker bova verjetno vzela še akvarij, ki bo takrat ful ugodna ponudba...so sicer taki kar dragi... No, pa se je ravno danes napovedal majstor za vhodna vrata montirat...ravno v četrtek popoldne ko sva imela namen iti. Same me pa dragi ne pusti več, tko da bo verjetno kar on moral v LEsce, jaz pa se bom doma z mojstri ukvarjala. Ehhhh....pa sej kaj...to je na pol poti do moje porodnišnice. Če me kaj prime imam pa itak napotnico za rešilca...jhi hi hi...ma ga ta argument ne prepriča, da bi me samo pustil iti. hi hi

Žiga revček...pozdravi se čimprej. Sej po moje bo jutri že bolje, če antibiotike jemlje. Običajno je po enem dnevu že ful bolje.
Barba...se bomo oglasili en dan...joj, samo res ne vem kdaj. Bom videla kdaj bomo šli vrata plačat...če boste pa prej vi šli kaj tu mimo pa sem itak vedno doma.
Aja, a imaš mogoče kak model oblekice za punčke...sem v kleti med pospravljanjem našla še en kos rdečega žameta, ki je ostal od mojega bolerota, ki sem ga imela za poroko. Pa sem mislila, če bi se dalo kaj takega mogoče narest.

Evo, grem. Je tia prišla nazaj, pa mora jest večerjo in it spat.

lahko noč

_____________________________

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6119
   RE: Aprilke 2006
17.10.2007 8:03:18   
*zvezdica*
Dobro jutro!

Jaz sem dons v službi že od 6h user posted image , pa sploh ni blo tko krizno zjutraj vstat, ampak vsak dan pa le ne bi bla za takle štosuser posted image . Občudujem vse, ki vstajata pred šesto!

Žiga pozdravi se čim prej! user posted image
Eya, tebi pa najbrž kar paše bit mal doma, a ne? Smo že kar pozabile kako to izgleda. Priznam, da se mi včasih kar kolca po tistih "porodniških" časihuser posted image , ko sva se z malim cel dan potepala okrog. Uf, kje je že to!

Maychika, ti pa sedaj dejansko že odštevaš dneve. A se je Tia kaj prej rodila...,mislim, da se je par dni, a mam prav?

Včeraj sva se spet mal z Joto vidle (no, saj se kar velikrat). Marcel in Hana se res ful dobr razumeta. Včeraj sta bila take face, en od druzga sta traparije pobiralauser posted image ..potem sta se pa še za rokco držala (kar je za marcela nenavadno) in hodila tko okrog. Zala je tud že ful zrasla. Je totaln cukr od dojenčka, pa ful ful pridna.

Flecker, super za novo frizurcouser posted image

_____________________________

Marcel in Zarja

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 6120
   RE: Aprilke 2006
17.10.2007 11:09:36   
eya
Hej, hoj...

Žiga je že boljši, antibiotik že deluje. Nodija imava že vrh glaveuser posted image  Sva pa privlekla na dan vse igrače, za katere sicer nimamo časa, ker smo premalo doma. Paše bit doma, ja, sploh danes, ko je Žiga že skoraj zdrav. Čeprav po drugi strani imam pa kar slabo vest, da sem na bolniški in ne v službi. Naslednji teden imamo otvoritev, pa je še precej dela. Tako da se kljub temu, da je fajn doma, veselim iti nazaj v službo. Verjetno bom šla v petek delat, zjutraj ima mali kontrolo in če bo vse ok, ga bom potem peljala k varuški. Nima smisla bit 1 teden doma, po moje, saj pri varuški bo pa tako sam...tako da je skoraj tako kot, če bi bil doma ali pri kaki babici.

(odgovor članu rocky2)
Neposredna povezava do sporočila: 6121
   RE: Aprilke 2006
17.10.2007 15:57:32   
eya
user posted image

(toliko, da ne pademo na drugo stranuser posted image )

(odgovor članu rocky2)
Neposredna povezava do sporočila: 6122
   RE: Aprilke 2006
17.10.2007 21:23:00   
Anonimen
Zaklepanje obsežnih debat

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 6123
Stran:   <<   < Prejšnja stran  241 242 243 244 [245]
Stran: <<   < Prejšnja stran  241 242 243 244 [245]
Pojdi na:





Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Gregorjevo - Praznovanje z otroki
Na Gregorjevo lahko spuščate ladjice, organizirate družinski dan ljubezni ali raziskujete stare ljudske običaje.