|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
19.1.2017 12:45:16   
Tara9
Punce hvala vsem. Ni se mi še čisto vsedlo, ker tudi znakov nimam nekih posebnih. Sicer me spet na polno zaspanost daje, enako kot pri prvi nosečnosti, pa napihnjena sem malo, drugače nič posebnega. Sem pa ta teden doma, tudi mene se je neka mini viroza lotila in sem ostala v začetku tedna doma, s planom, da grem v sredo delat. Ker me je potem tale plusek presenetil, sem rekla, da potegnem do ponedeljka in si spočijem kot se spodobi. Me že 1 mesec grlo boli, ker se ne pocajtam do konca, zdaj upam, da bo mir.

Žabinčica upam, da hitro mine in da ostane na blagi obliki. Jaz res komaj čakam konec te zime, uffff.

Bluegirl kako ste vi? Se je mali pozdravil?

Maumow se ni ze dolgo javila, jo kar malo pogrešam. Tko da če bereš, kako steeee? Noname hitro vsaj ti poročat kako ste, uživata z malim?

Melanie vem da si ful zaposlena, ampak upam da se še javiš. Mislim, da te tukaj prav vse rade beremo ;).

Vsem ki čakate pluske pa srečno.... Imam kar slabo vest, da "jamram" nad tem presenečenjem, kot da bi pozabila kako mučno je čakanje pluska. Pa vem, še kako vem. Zato imam vsak dan raje ta naš mali čudežek.

Lep dan želim

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
   RE: Bodoče nosečke II
19.1.2017 14:57:15   
..noname..
Evo mene user posted image user posted image
Mali mi trenutno spi, tko a sem koončno po dolgem času lahko v miru skuhala kosilo (no danes je pica) in tut pojedla ga bom v miru. Uživava vsak dan, ker tako ali tako prehitro rastejo. Vsak dan greva na sprehod. Če je vreme mal slabše samo za 20-30 minut. Danes sva bila 1 uro. Zaenkrat smo vsi zdravi, mali še nikoli ni bil prehlajen ali da bi imel karšnekoli težave. Res je zlat otrok. Nora sem na njega. Bog mi je namenil zelo pridnega fanta <3 <3 Nekdo tam gor me ima rad in me čuva. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
   RE: Bodoče nosečke II
20.1.2017 8:04:59   
Bluegirl
Jutro, punce,

na hitro se javljam. K sreči je mali končno zdrav, res je bila trdovratna trebušna viroza. Še nikoli tako. Je sicer v vrtcu, ki pa je napol prazen, tako da s strahom pričakujem naslednjo rundo bolezni. user posted image

Kako ste ostale? Naj viroze ostanejo blage! Žabinčica, Tara, pozdravite se. Tara, spočij se, uživaj v čudežu.user posted image

Tako kot je rekla, Tara, javite se še kaj: Maumow, Melanie itd. Rade vas beremo.

Ah, noname, kako te je lepo brati. user posted image Otroci so res nekaj najlepšega, kar se ti lahko zgodi. Sliši se klišejsko, a je čisto res, ko pravijo, da si prej nisi predstavljal, da imaš lahko nekoga tako zelo rad.

Moja user posted image se je včeraj ulila. Pričakovano, seveda, a sem vseeno malo žalostna, malo melanholična in še vse, kar pride zraven. Saj bo bolje. Ko se bliža sredina ciklusa in nova možnost, spet vzklije upanje.user posted image Ta ciklus me bo ginekologinja ponovno spremljala, potem bom pa videla, kako se bom odločila za naprej.

En mrzel pozdravček vsem.

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
   RE: Bodoče nosečke II
20.1.2017 8:22:45   
Melanie1
Dobro jutro user posted image

Pri nas doma imamo trenutno tudi pravo bolnišnico Franja. Najstarejša vnetje sinusov, drugi angina, tretja je zaenkrat še vedno zdrava, četrta pa ima vnetje ušesa. Včeraj sem vse skupaj zapeljala k zdravniku. Kaj naj rečem? Pestro. user posted image Hiša je polna raznoraznih antibiotikov, sirupov, fizioloških raztopin... Ma, cel apotekarski odsek imamo. user posted image Včerajšnji dan je tako minil v znamenju kuhanja čajev, priprave inhalatorja, samo inhaliranje pri najmlajši; vmes obvezno predvajanje YouTube vsebin o živalih, da ne rečem istih (!) posnetkov... vem že vse na pamet... user posted image Danes sem v službi. Je babi z njimi.

Tara - boš videla, kako ekspresno se boš navadila na novo nastalo situacijo, če se že nisi user posted image Uživaj v nosečnosti... user posted image


Lep dan user posted image

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
   RE: Bodoče nosečke II
20.1.2017 21:15:32   
..noname..
Kok fajn brat, kako čakate na pluskeuser posted image user posted image . Se še spomnim kako je bilo ko sem bila jaz na čakanju pluskov user posted image Kmal bo že 1 leto kar sva ga naredilauser posted image user posted image

Spet moram pohvalt mojga srčka. Ponoči mi spi kot angelček. Prvo rundo 7 ur, potem je, nato pa še 4 ure. Mami naspana fuuuul user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
   RE: Bodoče nosečke II
23.1.2017 7:38:18   
Tara9
Jutro!!!

Se vidi, da me hormoni razganjajo, nonamesem kar solzne oči dobila ob tvojem izlivu ljubezni do sinčka user posted image . Res si človek sploh ne predstavlja tega dokler nima otrok. Veš, da ga boš imel rad, ampak dejansko šele potem vidiš kakšna je ta ljubezen. Uffff user posted image . Jaz imam zdaj drug "problem". Si ne predstavljam kako imaš lahko še enega otroka tako rad kot prvega. Tukaj me bosta sigurno Žabinčica in Melanie ter vse ostale z več otročki pomirilie Na trenutke si prav očitam takšno razmišljanje. Ampak v tem momentu si sploh ne morem zamisliti še več ljubezni, kot jo čutim do moje miškice user posted image . Sej vem, da se mi bo na koncu trgalo od vseh emocij, v tem momentu sem pa polna vprašanj, imam res slabo vest.

Kako ste drugače? Kaj ste počele za vikend? Mi smo bili bolj kot ne doma, razen sprehodov in crklanja nismo počeli nič posebnega. Zdaj sem spet nazaj v službi, končno me je nehalo grlo bolet, upam, da je dosti viroz za to zimo.

Lep začetek tedna.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
   RE: Bodoče nosečke II
23.1.2017 7:58:02   
Bluegirl
Jutro,

še jaz na hitro.

Ojoj, Melanie. Sicer sem se nasmejala tvojemu zapisu, a imate res pestro. user posted image Čim prej naj vse mine!
Moj mali tudi inhalira pogosto. Je enkrat fasal bronhitis in od takrat so risanke z inhaliranjem na dnevnem redu.

Noname, ma tvoj mali je zlat. user posted image

Tara, ne skrbi. Čeprav imam samo 1 otročka (torej ne morem govoriti iz izkušenj), te moram potolažiti. Pusti času čas. Ljubezen se počasi prikrade in samo deli. Ne skrbi. Pa slabe vesti tudi ne imeti, tvoji dvomi so čisto nekaj običajnega. user posted image

Jaz sem vikend preležala. Ne vem, kaj je to. Vročina in glavobol, slabo počutje. Danes sem se za silo sestavila in sem v službi. Bom videla, kako/če bo šlo. Mali spet kašlja. Res sem že sita tega, a tako pač je. Ravno zadnjič sva s sodelavko (ki jo precej zanima duhovnost in vse, kar je s tem povezanega), kako se učiva biti prisotni ta trenutek. Sprejeti stvari takšne, kot so in biti pomirjen. Ah, saj nima časa, da bi preveč zafilozofirala. Mogoče kdaj drugič. user posted image

Punce moje, bodite zdrave!

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
   RE: Bodoče nosečke II
23.1.2017 8:13:00   
tamala86
Dobro jutro!

I m back user posted image ! Prejšnji teden sem bila od torka na bolniški. Migrena, ki je prešla v glavobol, slabosti in bruhanje....za znoret. Poleg vsega pa še nizek pritisk in sem 2x mal skup zlezla. Za vikend je bilo bolje, tako, da sem danes v službi. Je pa tamala prehlajena, sicer je šla v vrtec, samo upam, da spet ne zboli. Letos res vse pobere...lani ni bilo tako hudo.

Tarauser posted image user posted image user posted image ...čestitke! je že tako prav...user posted image uživaj v nosečnosti!
Bomo pa lahko kdaj skupaj vozičkale user posted image

Ostale se čimprej pozdravite!

LP user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
   RE: Bodoče nosečke II
23.1.2017 8:42:57   
..noname..
Res je zlat. Ne vem kaj dobrega sem naredila v življenju, da se mi takole vrača user posted image user posted image Se pa strinjam, da ne veš kakšna ljubezen je to dokler je ne doživiš.
Kar se tiče ljubezni do dveh ali več otrok mislim, da s tem ni težav. Materina ljubezen je neskončna in se lepo razdeli med čisto vse otroke in partnerja tut ne smemo pozabit user posted image


Tara uživaj v nosečnosti. Sa je dolga, ampak hitro mine. Pa čudovito obdobje v življenjuj je user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
   RE: Bodoče nosečke II
23.1.2017 11:11:45   
tamala86
Noname...ja, res je fino, ko tamali spijo, jejo in ni posebnih težav. Uživaj v tem...user posted image Se strinjam s tabo...mamino srce je dovolj veliko za 1., 2. ali pa za 6 otrok. Take smo...mame user posted image Čeprav poznam tud take, ki si tega naziva ne zaslužijo...na žalost imajo take ponavadi več otrok. Tisti, ki si jih pa res želijo in bi jim dali vse, pa se večkrat morajo boriti za svoje zakladke.

Bluegirl...kdaj imaš HSG?

Tara...na pregled že naročena? Kaj slabo?

Jaz sem pa rekla, če slabost in težka nosečnost pomenita to, da bo mala spala in jedla...potem kar...user posted image . Prvič 9 mesecev slabo, bruhala, tamala spala celo noč od 4. dne. Nič krčev, jedla pri 5 mesecih že 4 obroke. Res, vsak je vpr., če smo ziher, da imamo dojenčka s sabo (npr. na morju)...2. nosečnost, nič skoraj slabo, edino krvavitve na začetku, ki so se umirile do nuhalne. Tamala ni spala od 1. dne nič, slabo jedla, dojile, črpale, dodajale, ni da ni...krči do 4,5 meseca po cel dan...sicer je potem hitro sprejela GH in je imela pri 6. mesecih 4 obroke. Je pa še zdaj bolj majhna in suha in manj poje. Tako da, zgleda bom kar spala potem...user posted image

LP punce! user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
   RE: Bodoče nosečke II
23.1.2017 11:25:53   
Tara9
Saj vem, mamino srce je res posebno. Tudi v prvo si nisem predstavljala vsega tega, zdaj pa ko mojo miško obožujem do onemoglosti, si ne morem zamisliti, kako se vse to podvoji. Saj se bom razpočila od ljubezni user posted image . Drugače pa tamala jaz sem tudi v drugo noseča brez nekih posebnih znakov. Napihnjena sem malo bolj, pa zvečer me res mal slabost prime, ampak to za par minutk in popusti, ni hudega. Ubistvu, če ne bi delala testov, ne bi vedela user posted image . Ta teden moram poklicat za pregled, sicer pa sem šele v 6.tednu, tako da bo treba še malo počakat, da slišim srčeka. Super, da si bolje. A to te v nosečnosti tako migrene dajejo al na sploh? Tvojo statistiko lahko tudi sama potrdim. V prvi nosečnosti skoraj nič slabosti, tamala še danes pri 21tih mesecih slabo spi. Se pravi me čaka še enkrat isto user posted image . Ne, sem se odločila, da bo to rundo zaspanček user posted image .

Bluegirl a ne bi še kak dan doma preležala in se pocajtala? Se mi zdi, da vsi tako težko doma ostanemo, z mano vred. Prejšnji teden sem se komaj prisilila, ampak sem se zdaj vsaj sestavila. Drži se.

Melanie kako so pa tvoji bolniki? upam, da ste vsi že čisto fit user posted image .

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
   RE: Bodoče nosečke II
23.1.2017 11:32:34   
tamala86
Tara...ja celi cukri so tile naši škrati mali. user posted image Ko pogledam ta veliko, vidim, da čas beži. Bo kmal večja kt mami user posted image . Migreno sem zdaj prvič imela. Res grozno. Pa tile glavoboli, praktično vsak dan me boli glava. Če me malo, sem že vesela. Prej tega ni bilo, niti v prejšnjih nosečnostih. Moj me tolaži, da samo še 5,5 meseca pa bo. user posted image jaz pa...user posted image No, ampak bo to takoj pozabljeno! user posted image

LP

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
   RE: Bodoče nosečke II
23.1.2017 11:51:40   
..noname..
Jaz pa moram ravno nasprotno rečt. Nosečnost brez težav, sploh nisem vesela da sem noseča. Še dobro, da sem imela trebuh in da sem čutila brcanje. In mali spi ponoči. Tle ni nobene teorije kako in kaj. Pri vsakemu je malo drugače.

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
   RE: Bodoče nosečke II
23.1.2017 12:23:06   
Tara9
Tamala kdaj imaš pa ti rok, julijka si al? Boga si s temi glavoboli, upam, da jih vseeno ne boš imela do konca. Mene so pa v prvo noro sramne kosti bolele, komaj sem hodila na koncu. Tega se najbolj bojim, upam, da se ne ponovi user posted image .

Noname itak, da ni pravila ne teorije, mislim, da sva obe s tamalo bolj v šali to debato načeli user posted image . Sem pa že utrjena od slabšega spanja, tako da upam, da slabše kot je bilo, ne bo, za malo bolje pa podpišem user posted image .

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
   RE: Bodoče nosečke II
23.1.2017 12:57:11   
Sassika
si
mene pa še en teden loči do novice in upam da bo tokrat dobra user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
   RE: Bodoče nosečke II
23.1.2017 13:54:56   
tamala86
Sassikadržimo pesti user posted image

Noname...blagor tebi user posted image ...jaz še čakam, da bom kar žarela in prekipevala od energije in ...user posted image

Tara julija, ja. Tak lep datum imama: 17.7.2017. user posted image No, nekje po 7.7. lahko pride. Bi radi šli na dopust za kakšen teden prej. user posted image Prej je bilo čist simpl...najraje smo šli septembra. Odkar je tavelka v šoli...odpade...

Eno vpr...iščemo apartma za konec junija, cca. en teden. Z veliko teraso, blizu morja in slo obala. Pa ne Portorož...kaj bolj čistega. user posted image Drugače hodimo vsa leta na Hvar, bolj robinzonsko in je top. Ni mi važna gostilna, ne igrišča, ne trgovina...samo, da je morje blizu in terasa velika. user posted image Pa vsaj pribl. normalna cena. user posted image hvala.

LP

(odgovor članu Sassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
   RE: Bodoče nosečke II
24.1.2017 8:08:00   
Bluegirl
Jutro!

tamala86, naj minejo glavoboli in ostalo.

noname, pa saj so vsi zlati. user posted image Da ne bo pomote. Je pa res, da so eni manj, drugi bolj zahtevni in tvoj je definitivno med prvimi. Iz vsega se nekaj naučiš. Moj mali me je kar preizkušal in mi bil v izziv, a moram reči, da sem se ogromno naučila in je že tako moralo biti. In mi je sedaj lažje. To obdobje od 1,5/2 let dalje, recimo. Ko ostalim staršem postane naporno, je meni postalo lažje.user posted image

Hja, nosečnosti se pa tudi razlikujejo. Moja ni bila fajn, vseskozi same skrbi. Seveda je nekaj posebnega, ko se v tebi razvija novo življenje, bi pa težko rekla, da sem žarela. user posted image

tamala, nisem se še naročila. Dobila sem napotnico, a sem dala še malo na stran. Ta ciklus me bo gin. še spremljala, potem bom pa videla. Priznam, da sem malo v dilemi. Po eni strani bi rada čim prej opravila s tem, da vidimo, če so tu težave, pa da gremo potem naprej (spermiogram itd.), po drugi strani pa mi preiskave nič kaj ne dišijo, ker se mi dozdeva, da bom potem še bolj pod pritiskom.

Joj, saj vem, Tara, grozni smo, a ne? Sicer moram reči, da sem občutno bolje. Če bi bilo stanje takšno, kot med vikendom, bi sigurno ostala doma. Upam, da ne bo prišlo za mano. Ne vem, od kje imam(o) to v sebi. Bi imela kar slabo vest, če bi bila doma, ker se že skoraj v redu počutim. Pa potem vse tiste komplikacije z bolniško in zoprno sestro, brrr ...

Sem pa malega danes pustila doma pri babici. Precej kašlja, smrka. Bomo videli. Tale januar je res pester in si že prav želim, da se konča.

Lepo bodite, punce moje ...


_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
   RE: Bodoče nosečke II
24.1.2017 9:15:39   
Tara9
Jutro tudi z moje strani!

tamala res imaš lušten datum poroda. 7 je tako lepo število user posted image . Glede apartmaja pojma nimam, na slovensko obalo res nikoli ne hodimo. Letos bomo tudi mi morali bližje, drugače hodimo v Dalmacijo, ampak vseeno bo Hrvaška obveljala.

bluegirl tako je, vsi so zlati in za vsako mamico je njej sonček največji dar, ne glede na zahtevnost. Tudi sama si vsak dan rečem, kako hvaležna sem za svojega sončka, in da boljšega ne bi mogla dobiti, miška moja zlata.... Res, da je zahtevna na kubik, ampak je moje največje premoženje in je ne bi spremenila niti malo. Tudi pri nas je po 1 letu ratalo malo lažje, no sej pridna je bila vedno, samo spanje ufffff. Zdaj je spet faza slabšega spanja, ampak vseeno bolje kot novorojenček. Se pa spet večkrat zbuja in večkrat pri meni pristane, ker drugače ne gre.

Glede bolniške nas je res več takih. Tudi jaz imam vedno kar slabo vest, če moram doma ostat in potem raje prehlajena okrog hodim. Sploh ne vem od kje tako razmišljanje, včasih bi bilo bolje kak dan preležat in si spočit in je bolje, ampak taki smo ljudje a ne user posted image . Sicer pa bluegirl upam, da se smrkanje pri malemu ne razvije naprej. Res sem sita počasi te zime ufff.

sassika stiskam pestke.

Žabinčica kje si se ti zgubila? Kako ste?

Šibam zdaj, je treba malo delat user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
   RE: Bodoče nosečke II
25.1.2017 8:03:32   
Bluegirl
Jutro!

Bova pa s Taro imeli dialog. user posted image

Tudi jaz glede apartmaja ne morem svetovati, upam pa, da najdete, kar iščete. user posted image Oh, morje, se mi zdi, tamala, da si kar šokirala s tem sredi zime. user posted image

Ja, spanje - danes sploh nismo spali, ker mu je nagajal zabit nos, bošček mali. Drugače pa škoda besed. Meni je sedaj lažje, kot je bilo (ker je dejansko bolje), z ostalim sem se pa pomirila. user posted image

Ja, hvala. Zaenkrat ni bolje, pač prehlad + kašelj, ki mi ni preveč všeč. Bomo videli.

Jaz tudi šibam delat. Se beremo.

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
   RE: Bodoče nosečke II
25.1.2017 8:16:53   
tamala86
Dobro jutro!

Bluegirl glih danes zjutraj, ko sem šla v službo, sem razmišljala, da komaj čakam pomlad in poletje. Tist občutek, k ležiš na soncu in te pregreje do kosti! user posted image Zunaj pa -8°C...user posted image
lepo, da se počasi sestavljate...mi smo tudi skoz nekaj prehlajeni, sploh tamala. Smrka pa kašlja....samo, zna pa tako pihnt nos, kot ta velik! user posted image
Drugače kar ok. Moram potrkat, zadnje dva dni mi je bilo manj slabo in tudi glava me je manj bolela. Sem pa ugotovila, da so vzrok tudi očala, tako, da že dva dni v službi jih dam kar dol. Sicer se moram mal potrudit za kakšno stvar, da dobro vidim, ampak gre. Tako, da jih ne nosim nonstop, sploh ne pred računalnikom in je bolje. Že pri tamali se mi je v nosečnosti spremenila dioptrija in lani sem dobila nova očala...zgleda bom rabila spet nova. user posted image

Šibam delat...

LP user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
   RE: Bodoče nosečke II
25.1.2017 14:47:52   
..noname..
Js tut že sanjam o morju in komaj čakam. Imam pa to srečo, da imamo prikolico in pavšal tako da imam 5 mesecev časa na morju bit. In res že kooomaj čakam user posted image user posted image

Drugače pa vsak dan gledam kam bi šli za 1. maj nekam v en hotel za 1 noč pa da je v bližini kakšnih toplic. Zdej malo gledam Laško in Olimje. Kaj je boljše?

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
   RE: Bodoče nosečke II
25.1.2017 15:02:29   
tamala86
Noname super, da ste lahko tako dolgo na morju. user posted image drugače hodimo za 2 tedna na Hvar, tamale pa gresta še z mojimi na Hvar potem, samo septembra. Ta velika lani prvič ni šla, ker je šla v 1. razred. Sta jo pa vzela za en vikend na morje. Ostalo je bila pri babicah oz. 2 tedna je hodila na plavalni tečaj. Imata pa tast in tašča vikend v Beli Krajini in imamo do Kolpe 10 min z avtom. Lani smo šli parkrat za vikend...Letos bo bolj tako tako...potem avgusta bomo hodili na vikend malo, morje pa upam, da najdem kaj pametnega za en teden v juniju. Upam tudi, da bo vreme...
Glede toplic ti ne znam svetovati, smo bili samo v Snoviku in Terme 3000. Snovik veliko boljši od Term 3000. Vsaj kar se tiče vode in čistoče.

LPuser posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
   RE: Bodoče nosečke II
26.1.2017 7:39:38   
Tara9
Jutro!

Evo me v službi, počutim se user posted image user posted image , bruham sicer ne, se pa zbudim z takim čudnim občutkom v želodcu uffff. Imam tudi nizek pritisk tko da sem kot ena ovca. Zjutraj švrknem kavo, da se malo sestavim in se mi dvigne na 98/70, jeeeej. No, pa bolj to, kot pa da je visok. Se že kar vidim na pregledih, tam mi ponavadi vedno zraste in potem tisto prepričevanje zdravnice, da je to samo na pregledu, ehhhh. NO ja, ne bomo samo jamrali user posted image .

Nismo nekaj ful zgovorne ta teden, kaj je zdaj to? Upam, da ste vse zdrave in vaši malčki seveda tudi. Pri nas v službi eden za drugim dol padajo, v oddelku smo ful okrnjeni, ti virusi letos so res nori. Zbolijo tudi taki, ki že par let niso imeli bolniške user posted image .

Glede toplic tudi jaz ne znam svetovat. Mi smo vedno hodili in hodimo v Terme Čatež. Tko smo navajeni, da druge sploh ne probamo.

tamala potem imaš tudi ti rada Dalmacijo user posted image . Mi sicer manj na otoke zahajamo, smo pa na drugi strani (na obali) redni gostje. Letos nič od tega, bomo pa naslednje leto, samo da še enega mulčka uspešno na svet spravimo user posted image .

Lep dan želim

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
   RE: Bodoče nosečke II
26.1.2017 9:27:08   
tamala86
Dobro jutro!

Tara...i feel you user posted image Jaz kave zdaj sploh videti ne morem, mleko tudi ne (1x tedensko zvečer kakav), sadje samo zvečer....uglavnm noro. Pritisk imaš pa pdobno kot jaz, moj je 100/55. ko pridem na pregled pa vedno normalen 120/65. Danes imam pregled, kmaj čakam. Zjutraj me vpraša ta velika, če jo pridem iskat v šolo, pa sem rekla, da imam pregled. In prav: Uuu mami, a boš že dojenčka domov prinesla? user posted image Sem rekla, da ne pa vpraša kolk še (moraš ji povedat pribl. dneve, da ona potem umesti, al je to dolg al ne) in ji rečem pribl 150 dni in je rekla, da je to predolgo. user posted image srček moj.
Ja, Tara, obožujemo Dalmacijo. Jaz hodim na en in isti kraj že 17 let. In je top...Za otroke super, spočiješ si od gužve in vse te norije.
Zanima me, kaj mislite glede kopanja zdaj v toplicah? Z mojim bi šla za en vikend pa bi se mal namočila. user posted image

Uživajte!

LP user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
   RE: Bodoče nosečke II
26.1.2017 15:52:54   
Bluegirl
Ojla,

samo na hitro se oglasim. Sem na bolniški, mali ima bronhiolitis, čakamo še izvide krvi in brisa (da ni še kakšna pljučnica). Tale začetek leta mi ni pri srcu in upam, da skupaj s pomladjo pride tudi zdravje. Je pa okrog nas res ogromno bolnih, prava epidemija vlada. Tudi sama sem napol zdrava. Ne vem, kaj je to. Upam, da se kmalu spravim k sebi, pa da dobim nazaj svoj apetit, ki mi ga zadnje dni primanjkuje. Sem namreč suhica (kljub temu, da pojem kar nekaj) in se mi kakšna bolezen (sploh sedaj v kombinaciji z nespanjem in pogostimi boleznimi pri malem) takoj pozna. Vem, smešno - običajno si ženske želijo izgubiti kg. Jaz jih hočem par pridobiti! O tem, da bi bilo dobro tudi kaj učvrstiti, pa rajši ne bom.user posted image

Tara in tamala, čim manj slabosti in slabega počutja. Ostalo pokomentiram drugič.

Ostanite zdrave!

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko časa po porodu je nosečnost rizična?
Najnovejša raziskava je pokazala, kdaj mora biti nosečnica še nekoliko bolj previdna, da ne ogrozi svojega zdravja in zd...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?