|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
17.3.2017 7:50:00   
MauMow
Hojla. Evo mene. Vceraj imela prvi pregled. Prvi UZ. Nas mali skratek je velik 7mm in srcek lepo bije. Joj kak se mi je oddahnilo.

O Tara9 cesritke da je vse ok. U se ena puncka

< Sporočilo je popravil MauMow -- 17.3.2017 7:52:04 >

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
   RE: Bodoče nosečke II
17.3.2017 8:48:24   
tamala86
Ojla punce,
da se na hitro javim...sem doma. Z malo vse ok, samo jaz se bruham. Kakšen dan je ok, drugič spet groza. Kontrolo v porodnišnici imam 30.3. Trenutno na bolniški, bom videla kako bo...
Hvala vsem za skrb. 😊 se kaj več javim kmalu...drug teden imam kontrolo pri mojemu G.

Lep pozdrav vsem...aja pa nosečki...čestitke za lepe novičke. 😉

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
   RE: Bodoče nosečke II
18.3.2017 7:03:32   
MauMow
Tamala sam imaš pa res naporno ko takole bruhaš.... Boga... Upam da se ti malo umiri tole bruhanje.

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
   RE: Bodoče nosečke II
5.4.2017 9:34:45   
tamala86
Ojla! user posted image

No, da se po dolgem času malo javim...vidim, da tudi ve niste kaj preveč aktivne...nič ne čvekate user posted image
Odkar sem doma, sploh ne prižigam računalnika, na telefonu pa tudi nisem dosti in poleg tega sem morala čisto nehat nosit očala...ampak, glava pa ne boli več! user posted image Bruham še, odvisno od dneva...včeraj je bilo hudo, prej pa par dni bolje...trebuh pa raste! user posted image zdaj sem 26. teden...joj, en dva tri bo julij...Ostajam na bolniški, zdaj je dala dr. na komisijo in čakam odločbo. Doma pa itak skoz nekaj dogaja...prejšnji teden so nam montirali čistilno napravo pa zemljo smo pripeljali, urejamo teraso, posejali travo, s tamalima smo sadile solato in začimbe, par stvari še čaka...Ta mesec pa še zadnja manjša gradbena dela notri, zrihtamo sobe, da se potem končno začnem pripljavljat na prihod najmlajše članice... user posted image Naslednji teden imava 3D/4D UZ v dravljah...komaj čakam, sploh ker je bila morfologija v P končana v 10 min. Samo rekla je vse ok in to je to. Sem bila kar razočarana...v prejšnji N sem bila tudi v P in je vse razložila, pokazala, trajalo skoraj eno uro. Res pa je, da je bila gneča zdaj.

Kako ste ostale? Tara, ...noname..., žabinčica, bluegirl, MauMow...Kako nosečnost, kako otroci? user posted image

LP vsem!!!

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
   RE: Bodoče nosečke II
5.4.2017 10:16:21   
MauMow
Tamala kako hitro tece cas. Js sem tako tako... fasala sem vrtoglavice ki niso nic fine... sploh ko imas enega malega skrata doma...

Drugacr pa mi zdle zivce kravzlja eno malo letalo ki ze pol ure krozi okol bajte.... jao ...

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
   RE: Bodoče nosečke II
5.4.2017 10:47:01   
Tara9
Tamala skrajni čas, da si se malo javila, velikokrat se spomnim nate. Fino, da si doma in lepo, da pride vsaj kak dan brez slabosti. Si res ne predstavljam tega user posted image . Drugače me prehitevaš za 10 tednov, jaz jutri zaključim 16. Ful gre hitro se mi zdi. Trenutno se počutim res super, skoraj ne morem verjet, da je to možno in vsak dan trkam v les, da bi trajalo.

Maumow kdaj imaš nuhalno? Upam, da se počutje kmalu izboljša. Tudi meni so bili prvi 3 meseci naporni zraven tamale.

Kje ste ostale?

Lep pozdravček

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
   RE: Bodoče nosečke II
5.4.2017 10:50:21   
MauMow
Tara9 jutri imam svojo G ker sem v slo. Upam da je pikica ok. Nuhalno imam.20.4. In ponocno Mili L... Pusenjaka spet ni blo moj trmin, ampak Mili sem imela tudi pri Vallu in je bla super in lep CD nama je posnela. Tako da sem jim rekla ce ni pusenjaka hocem njo. user posted image upam da bo vse ok. Najbolj jutri in potem se naprej. Skos mam malo cmoka al je al ni. Ceprav mi je fajn slabo in mam vrtoglavice pa se bolecine v kolkih so se zacele. user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
   RE: Bodoče nosečke II
5.4.2017 10:55:24   
Tara9
Ojoj maumow a že kolki? Jaz to rundo od začetka jemljem magnezij in kalcij in ne vem a to pomaga al ne, ampak nobenih bolečin v križu in kosteh za enkrat, pa je bilo prvič res obupno. Seveda, bo vse ok na pregledu in potem nuhalni. A Pušenjaka samo tisti teden ni, al ima dlje dopust? Tudi jaz ga moram klicat, grem kar k njemu na morfologijo.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
   RE: Bodoče nosečke II
5.4.2017 11:00:55   
MauMow
Ne sam ta teden kolker vem ga ni. Druga mi niso povedal.

Tudi jaz sem na magneziju pa so se zacele bolecine. Sicer dosti pozneje kot pri malem sam so se... js sumim da je to posledica da se medenica nastavlja... druga si tezko razlagam. Sem pa s takim trebuhom kot sem bla pri tamalem pri 4 mesecih.... jao kaka sele bom

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
   RE: Bodoče nosečke II
7.4.2017 9:56:46   
Tara9
Ojla, še tukaj na hitro pozdravim. Sicer imava zadnje čase Maumow midve sami debato, ampak kaj čmo user posted image . Si imela pregled? Kako je bilo?

Tamala kje si? Žabinčica, bluegirl dejmo se kaj javit user posted image .

Tudi jaz opravila 2.pregled. Vse ok, izvidi krvi in vode bp, pritisk visok (sindrom bele halje), drugače nizek kot pri kuri user posted image , kilogramčli - 1, jeeej pravilna prehrana se mi obrestuje, trebušček je viden, to je pa to. Čez dober mesec morfologija.

Želim vam lep vikend.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
   RE: Bodoče nosečke II
7.4.2017 10:27:39   
MauMow
Ja zgleda da res mama bolj sami pogovore. user posted image Pregled bil BP. Bebica super. MV noro občutljiv, kar tako vem. Naslednji pregled Nuhalna. Jaz sem trenutno tudi na -1kg... sam se moram pazit ker bi rada tokrat šla maxi 10kg gor...

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
   RE: Bodoče nosečke II
7.4.2017 10:31:58   
Tara9
Superca user posted image user posted image user posted image , le tako naprej. Ej ja glede kilogramov se tudi sama ful ful pazim, drgač ne bi bila v minusu. V prvo sem do 17.tedna že nabrala nekaj, tokrat pa imam tudi sama postavljeno zgornjo mejo 10 kg in si res želim, da mi rata.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
   RE: Bodoče nosečke II
7.4.2017 10:43:42   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Superca user posted image user posted image user posted image , le tako naprej. Ej ja glede kilogramov se tudi sama ful ful pazim, drgač ne bi bila v minusu. V prvo sem do 17.tedna že nabrala nekaj, tokrat pa imam tudi sama postavljeno zgornjo mejo 10 kg in si res želim, da mi rata.


AMpak me je vsakega pregleda strah če je vse ok. In včeraj mi je bebica na polno mahala iz trebuščka in delala obrate... Tamali pri 9t tega ni počel. Ta pa ena orng fedrca zgleda. Še G je bla vsa navdušena kak je bebica migala. Mi je pa rekla če želim lahko celo shujšam v nosečnosti pa da ni problemov. Samo čisto počasi zelo počasi naj jem. Da bom prej sita in bom manj pojedla.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
   RE: Bodoče nosečke II
7.4.2017 10:49:18   
Tara9
Ojoj boga, upam, da se ti uspe vsaj malo sprostit. Jaz sem res v nasprotju s prvič čisto druga. Ne vem a zato, ker enega otroka že imam in je ful lažje, al sem bolj zrela in želim uživat in ne samo jamrat 9 mesecev, ker priznam, v prvo sem šla že sama sebi na živce. Saj okolici nisem jamrala, ampak doma sem bila stalno tečna, so komaj čakali, da rodim user posted image .

Shujšat jaz ravno nisem mislila, ker imam ravno prav kg in bi bila potem okostnjak s trebuhom user posted image . Sem pa črtala bel kruh (jem kruhek brez OH ali pa erženega brez kvasa), krompir, sladkarije user posted image . Pojem dosti sadja, predvsem v dopoldanskem času, spijem 2l vode, večerja je lahka in ob 18h, to je pa nekako to. Za zdaj mi laufa, kako bodo hormoni podivljali pa ne vemo.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
   RE: Bodoče nosečke II
7.4.2017 11:02:17   
MauMow
No js če bi s tem šla namesto 10 samo 7kg gor zakon, ker itak mam še zaloge in lahko te popapa user posted image Ker otrok si bo vzel kar bo rabil.

Jaz trenutno čudno jem. Ker imam slabosti in sploh mi paše pa mi ne... Eh kr neki.... Pa nekje na 3 ure ker drugače ratam histerično lačna.....

No jaz tudi malo bolj u izi probam jemati ampak po drugi strani mi je slabo... Pol mam pa fedro doma ki mi ne da mir niti 5 min... Upam da se slabosti kmal umirijo da bom lažje zadihala. Pa izcedki me matrajo ampak lej... Upam da se vse kmalu umiri

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
   RE: Bodoče nosečke II
7.4.2017 11:07:53   
Tara9
Hehehe jap podpišem tudi na 7 kg user posted image . Koliko pa si jih prvič dobila? Jaz brez težav 18 user posted image . Tako da zdaj je res cilj 7-10 kg.

Saj se bo umirilo, tudi jaz sem se prvo tromesečje mučila, ker mi je bilo slabo, nič mi ni pasalo, potem na enkrat napad lakote pa se daj ti. Ampak sem skušala stalno ohranjat red, no in še zdaj to počnem tko da ma da se obrestuje.

A izcedke imaš? To krvave? Zaradi občutljivega MV predvidevam?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
   RE: Bodoče nosečke II
7.4.2017 11:23:26   
MauMow
V prvo 12 pa bi lahko manj.... Zdej pa hočem res manj. Že če bo sam 10 bo super.

Ja tk ko pr sinu tudi tokrat krvavi in rjavi izcedki... Klasika... In sem spet na progesteronu... In pol veš da sem še večja spužva.... Ma meni v nosečnosti nagaja občutljivost zgleda in ja posledično izcedki... In za to mam mal več skrbi če je bebica ok.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
   RE: Bodoče nosečke II
7.4.2017 11:30:46   
Tara9
Ah ja pa saj se nisi veliko zredila, idealno ubistvu, znotraj priporočil. Jaz sem bila bolj kritična user posted image . Saj je šlo potem dol, ampak nisem se fajn počutila res.

No zdaj pa bolj razumem tvojo zaskrbljenost, verjamem, da ni fajn s krvavitvami user posted image , valda se potem še bolj sekiraš. Ampak sej bo minilo in se umirilo in vse bo ok, boš videla.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
   RE: Bodoče nosečke II
7.4.2017 11:36:40   
MauMow
Ja računam na to da se bo. TUdi pri sinu se je. In pol je še brcat začel. Upam da bom tole fedrico kej prej začutila. SIna sem že v 18t.

Ma ja je idelano 12kg, sam js mam že tko neki kg preveč in bi blo bolje manj. Idealno med 7 in 10. Pri sinu do 5m nisem niti kg gor dobla pol je vse šlo.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
   RE: Bodoče nosečke II
7.4.2017 12:01:17   
Tara9
Jaz sem pri tamali zdaj do 17. tedna že imela 3 kg pluseka, tko da sem zdaj res vesela tega enega minusa user posted image . Bomo videli kako bo naprej.

Brcike sem začutila tokrat en tedn prej, zdaj sem v 17. tednu in zvečer čutim piko poko kako me žgačka. Držim pesti, da se ti hitro umiri tole in začneš malo lažje dihat.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
   RE: Bodoče nosečke II
10.4.2017 9:34:47   
Bluegirl
Ojla!!!

Končno se javljam. Sploh ne vem, kaj naj komentiram. Se mi zdi, da me celo večnost ni bilo tu. Sem se vmes že parkrat mislila javit, pa mi ringaraja ni delala. user posted image Še kateri?

Drugače pa: vreme je lepo, končno smo lahko cele dneve zunaj in koristimo ugodnosti življenja v hiši. user posted image

No, pa da ne dolgovezim, imam še eno novičko: zagledala sem user posted image !! user posted image Ne morem verjeti, da je končno uspelo. Seveda sedaj komaj čakam, da pride na vrsto prvi pregled, da se prepričam, da je vse OK. Pa da minejo prvi tedni. Hkrati zelo upam, da bo nosečnost bolj brezskrbna kot prva. Malo me skrbi, a v končni fazi bom vse preživela, da bo le s pikico vse v redu. Nekako še ne dojamem, nikomur tudi še nisva povedala. Malo še počakava, da se sploh navadiva na misel, da bomo očitno konec leta štirje. user posted image

Kako ste ostale? Tara, vidim, da te skrbijo kg. Veš, koliko sem se jaz v 1. nosečnosti zredila? 20+. Jap. Sicer sem dokaj velika in suhica, tako da ni bilo katastrofe, a vseeno. Če bo tokrat kakšen kg manj, se ne bom pritoževala. user posted image

Delo čaka, čeprav danes kar nimam zagona. Se še kaj oglasim.

Lepo bodite.

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
   RE: Bodoče nosečke II
10.4.2017 10:22:00   
Tara9
Bluegirl aaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj bi pa kar zavriskala, a verjameš user posted image user posted image . Čestitke, čestitke, hjoj kako sem vesela, to pa je novica za ponedeljek, res lepo. Vse bo super, srečnooooo. Eno super lepo nosečnost ti želim, me veseli, da bom imela še s kom "jamrat", seveda v pozitivnem smislu. Kdaj je PDP? Glede kg, jap tudi pri meni navzven ni izgledalo tako zelo hudo, ampak počutila pa sem se hudo, težko sem jih nosila resnično. Vem, da vezi in kosti vseeno bolijo v nosečnosti, ampak prisežem, da zdaj veliko bolje prenašam nosečnost, za zdaj seveda, itak sem v najlepšem drugem tromesečju. Bomo videli, ampak bom vztrajala s to zdravo prehrano pa kaj bo prineslo bo.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
   RE: Bodoče nosečke II
10.4.2017 10:35:14   
Bluegirl

Hvala!user posted image Saj pravim, počasi se privajam na to. Včasih še kar ne morem verjeti, da je uspelo.

PDP? Po mojih izračunih nekje v začetku decembra. Se mi zdi, da bi bil (glede na predvideno ovulacijo) ta ciklus kratek oz. kar točen (cca. 29 dni), kar je čudno, ker imam običajno daljše cikluse. Vsekakor čakam na prvi pregled, da vidim, če izračuni držijo.

Super, zdrava prehrana vsekakor koristi. Kar tako naprej. user posted image Tudi sama sem (malo preden sem zanosila) spremenila par navad. Zjutraj namesto obiska pekarne zavijem v trgovino z bolj zdravo prehrano, dopoldne jem sadje, brez čokoladic. Seveda pa se pregrešim. Ampak sem si rekla, da čisto vsakega sranja pa ne bom zmetala vase. user posted image To pravim zdaj. Kaj bo, ko/če me prime volčja lakota, tako kot v prvi nosečnosti, bomo pa videli. user posted image



_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
   RE: Bodoče nosečke II
10.4.2017 11:02:35   
Tara9
Uff ja napadi lakote (nosečniški) so res hudi. Jaz sem jih premagala user posted image , zdaj se je pa umirilo. Sicer tisti občutek, da si stalno lačen še traja, ampak sem se že navadila na to. V prvo bi zdaj po malici še eno čokoladko zmazala, ker se sploh ne počutim ful sita, ampak zdaj pa ni tega. Tudi ne pogrešam toliko. Se vsake toliko pregrešim seveda in je takrat toliko slajše, ampak to je res občasno. Verjamem, da ti ni še do živega prišlo, tudi sama sem rabila kar nekaj časa, pa še zdaj mi je na momente nenavadno. HB gre pa zraven tamale tako ekspresno hitro, da ne dojemam, da bom čez 3 tedne na polovici user posted image user posted image . Drži se, upam, da ne bo slabosti in da boš kot rožica.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
   RE: Bodoče nosečke II
10.4.2017 11:09:46   
Bluegirl

Super! Dobro ti gre.
Meni se tole malo vleče, ti prvi tedni do pregleda. Kaj, na polovici boš že? Joj, meni se tudi zdi hitro. user posted image
Zaenkrat so slabosti v valovih, pa utrujenost, pa boleče prsi. Tako - standardno; se mi pa zdi, da mogoče v malo milejši obliki kot prvič.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?