|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečnice 2018
20.1.2018 0:41:25   
madjanca
http://holistic.si/2015/05/24/simptomi-nizke-vrednosti-progesterona/

Tule je kar dobro razlozeno. Sicer menim, da ti najboljse odgovore da le ginekolog. Meni niso nikoli merili progesterona, ampak imam vec znakov... dobivala sem sinteticen progesteron in le tako sem imela cikle. Ne obremenjuj se vnaprej, ti svetujem. Tako se bos podzavestno prepricala, da nekaj ne stima in se ti res lahko kaj zalomi. Poznam par primerov, ko so punce nenadoma imele tezave s cikli, ker so se takk ustrasile, da je z njimi kaj narobe. Sama sicer imam tezave ze od prve menstruacije naprej, pa sva se vseenk trudila pol leta tako brez vseh obveznosti in nepotrebnih vprasanj. Sele nato sem se odpravila do zdravnika, s katerim sva potrdila, da dejansko brez M ne morem zanosit... potem pa smo probavali vedno mocnejsa zdravila in je uspelo.


(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 351
   RE: Bodoče nosečnice 2018
20.1.2018 0:43:33   
madjanca
In glede na to, da si bila po ovulaciji je normalno... takrat je koncentracija progesterona najnizja v kolikor ne pride do oploditve.. vsaj kolikor se spomnim od prve nosecnosti...

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 352
   RE: Bodoče nosečnice 2018
20.1.2018 9:00:48   
Jetkarmak00
Hvala ti user posted image ja imaš prav, samo predmenstrualni izcedki ki jih mam niso čisto normalna stvar. Ti jemlješ dabroston zato ker nimaš svojih ovulacij? Pa ti pomaga kaj?

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 353
   RE: Bodoče nosečnice 2018
20.1.2018 9:55:36   
madjanca
Pa ubistvu jih dosti poznam, ki imajo izcedke. Sestra recimo ima cez ves cikel. Pa je imela tri nosenosti bp in pa tudi zanosila je takoj. Je pomanjkanje enega hormona sicer, ker se zacne luscit stena malo prehitro.. verjetno progesteron ampak res nisem prepricana..

Jemala sem dabroston, pa ni bil ucinkovit. Clomid je potem bil ok. Naj te opozorim da dabroston zelo negativno vpliva na psiho! Sama sem bila po jemanju ze blizu depresije. Tako, da se izogibaj sinteticnih hormonov, ce se le da..

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 354
   RE: Bodoče nosečnice 2018
20.1.2018 13:13:57   
Jetkarmak00
Kaaj a res? Čakaj če prav razumem ima sestra čez cel cikel rjavkaste izcedke? Uff to pa je.. Jaa tako je kot si napisala. Naj bi šlo za en pomanjkanje pri hormonu progesteron. Prej se začne luščiti in zato se pred M pojavijo rjavkasti izcedki. Zelo so tukaj razkična mnenja.. Slišala sem že da so G predpisovali vsem ženskam ki so imele te izcedke neko hormonsko dopolnilo. Potem po eni strani pa naj bi G pravili da to nič ni. Ne vem. Samo pamet mi daje vedet da če bi bilo to normalno bi to bilo običajno pri vsaki ženski user posted image a tvoja sestra ima te izcedke vedno, čez cel cikel in vse je ok? user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 355
   RE: Bodoče nosečnice 2018
20.1.2018 13:15:58   
Jetkarmak00
Po drugi strani se pa potem prašaš zakaj vsem ženskam na neplodnosti na ivf in ostalih postopkih "" preventivno"" dajo progesteron. Sepravi je pomembno, pa če mi skoraj kaže pomanjkanje, se komot lahko kaj zalomi.. G mi pa ne da nič :((

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 356
   RE: Bodoče nosečnice 2018
20.1.2018 15:04:33   
Anonimen
Živjo punce!
Včeraj sva z mojim med odnosom opazila malce krvi. Ampak res je je bilo zelo zelo malo, pa še to je bilo čisto rozaste barve. In sva mislila, ja hudiča, pa je prišla M. Do sedaj pa nisem na vložku opazila niti kapljice krvi. Tudi krčev nimam nikakršnih, pa sva že večkrat imela odnose en dan prej in je bilo malo krvi, naslednji dan pa se je ulila M. Je morda še vedno kakšno upanje ali ne? Bom počakala do jutri, če pa ne bo M, pa naredim še en test, ki ga imam doma.
Ena me je vprašala kako dolgo že poskušava. Točno pred enim letom sva začela. In je uspelo v prvo, nato pa ss v 5. tednu. Potem sva ene 3 mesece pazila, pa spet začela, s tem, da nisva gledala kdaj so plodni dnevi. Jaz sem še študirala in nisva niti bila veliko skupaj. Čez poletje tudi ne. Potem sva pa septembra rekla, da zdaj bova pa resno začela in sva začela šteti plodne dni, ampak je bil problem, da nimam rednih M. Vsak mesec je drugače, enkrat 27 dni, naslednjič 31, pa spet 27 pa 28, 29... potem sem bila en mesec v tujini, naslednjo ovulacijo v bolnici, tako da zdaj januarja pa sva mislila da bo. Ampak bo zgleda treba še kak mesec počakat. Jaz se res preveč obremenjujem s tem, ker sem bila 100% da bo vsaj v drugo šlo, če ne v 1. Moj pa pravi, da se preveč sekiram in da ko bo bo user posted image

(odgovor članu Jetkarmak00)
  Neposredna povezava do sporočila: 357
   RE: Bodoče nosečnice 2018
20.1.2018 15:44:13   
Jetkarmak00
Psiha dela svoje. Samo ne moreš čez to. Vsak ki ti bo rekel da odmisli si lahko le misliš svoje. Ne da se kar odmisliti. Hočeš ali ne.. Čez dan se že lahko zamotiš z drugimi mislimi, ljudmi, kaj počneš... Pride pa večer in trenutki ko si sama in takrat ti misli uhajajo drugam. Verjamem da ima psiha svojo moč, ampak verjamem pa tudi to da ne toliko kot nekateri mediji to pravijo. Dolgoročni stres in obenem tudi hud stres res povzroča telesne in duševne spremembe, ampak to da pa razmišljaš le o uspehu in o nosečnosti ti pa ne more tako vplivati na vse to.. Na čloueka.. Taako kot sem že anniii rekla naj, če že, razmišlja pozitivno. Tako tudi tebi priporočam da razmišljaš pozitivno! Uspelo bo! Noseča bom! Vem da bom! Ne razmišljaj kaj bi lahko šlo narobe. Poglej si omenjeni domumentarec, ki sem ga že napisala za annoo zdaj ko rabi pozitivne misli. The secret je naslou. Najbolšiiiii dokumentarec ever! Res vreden ogleda! Zapomni pa si tudi: optimist + flegma = dolgo in zdravo življenjeuser posted image
Menstruacije se lahko razlikujejo od ene do druge..jaz recimo fantu sploh ne bi razlagala takih podrobnosti dokler test ni user posted image user posted image ker fantje so pač fantjr. Ne razumejo nas punc user posted image tudi meni je moj rekel že kaj podobnega, pa ni nič slabo mislil s tem ampak da se preveč sekiram itd user posted image lahko da gre pri tebi za vgnezditveno krvavitev? Če je to vgnezditvena krvavitev bi moral biti test že pozitiven? (ko se zarodek vgnezdi postane tudi test pozitiven) v večini seveda. user posted image jaz bi na tvojem mestu naredila test (tudi če zvečer) res da na urinskem testu in povsod piše naredi zjutraj.. Ampak ti tudi iz izkušenj povem, kar vem, da pokaže nosečnost tudi čez dan, zvečer karkoli.. Bi bilo neverjetno čudno, da bi imela ženska pozitiven test zjutraj, ko bi šla pa čez dve uri ponovno na wc bi biu pa negativen. Impossible. Ampak itak.. Vsak po svoje :) glede na to da nista imela težav z zanositvijo (samo nesrečno naključje-splav) je tudi čisto možno da vama je uspelouser posted image koliko si pa stara?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 358
   RE: Bodoče nosečnice 2018
21.1.2018 19:07:35   
hroscek
Jaz sem včeraj naredila en test, pa enega še danes zjutraj in sta bila oba pozitivna user posted image
Najprej sva bila precej šokirana, zdaj se pa počasi že veseliva user posted image
Kar ne morem verjet... Zdaj pa samo držim pesti da bo vse ok in tudi za vse vas, da vas čimprej presenetita dve črtici user posted image

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 359
   RE: Bodoče nosečnice 2018
22.1.2018 9:23:46   
Jetkarmak00
Čestitke!! Bo oktobrček ali septembrček (po tvojih izračunih?) bravo bravo bravo vse dobro ti želim user posted image javi se še kaj :)

(odgovor članu hroscek)
Neposredna povezava do sporočila: 360
   RE: Bodoče nosečnice 2018
22.1.2018 10:17:50   
pika poka 1

IZVIRNO SPOROČILO: Jetkarmak00

Ja seveda, ne splača se čakati na,, čudež,, po naravni poti. Bolje iti na ivf, saj nimaš kaj izgubit :) kot pa da bi se ozirala na ta majhen procent možnosti vsak mesec pa razočaranjeuser posted image no upam sa bo obema uspelo in da bova cimre v porodnišnici v decembruuser posted image user posted image user posted image user posted image
Če prav razumem boš imela ti zdaj špikanje in potem stop injekcijo in punkcijo? Enak postopek kot ga je imela annna prejšnji mesec?


Mene to čaka v februarju. Ko dobim M, začnem s tabletkami do marca. Potem UZ in po UZ-ju injekcije.
Vidva hodita v MB ali LJ?

Annaaa, že veš točen dan transferja?
A to veš, da ni nujno, da dobiš zamrznjenčka, da ti lahko tudi ''svežega ''vstavijo? Nisem ravno najbolj razumela, ko mi je kolegica razlagala...ampak njej niso vstavili zamrznjenčka, ampak sveži zarodek. Ti je kaj poznano to?

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 361
   RE: Bodoče nosečnice 2018
22.1.2018 10:26:51   
hroscek
Hvala :)
Google pravi da naj bi bil rok konec septembra.
Nekaj časa vam bom še tule delala družbo, septembrski skupini pa se bom pridružila šele čez nekaj tednov, če bo vse ok.

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 362
   RE: Bodoče nosečnice 2018
22.1.2018 10:59:23   
Annaaa
Pikapoka..torej.... pri umetnih oploditvah je tko...
Dajes si injekcije ...punkcija...transfer svezi zarodki!
Ce jih ostane kaj vec...jih zamrznejo..
Nasledni postopek ti vstavijo zamrznjencke..
Torej meni ne morjo vstavit svezih..ce jih nimam... 😉

(odgovor članu hroscek)
Neposredna povezava do sporočila: 363
   RE: Bodoče nosečnice 2018
22.1.2018 11:00:11   
Annaaa
Hroscek..cestitam!!!!
Blagorcek....

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 364
   RE: Bodoče nosečnice 2018
22.1.2018 11:05:58   
pika poka 1

IZVIRNO SPOROČILO: Annaaa

Pikapoka..torej.... pri umetnih oploditvah je tko...
Dajes si injekcije ...punkcija...transfer svezi zarodki!
Ce jih ostane kaj vec...jih zamrznejo..
Nasledni postopek ti vstavijo zamrznjencke..
Torej meni ne morjo vstavit svezih..ce jih nimam... 😉



Ajaaaaaa, res nisem vedela.
Že veš kdaj je dan D?

Hroscek, čestitke user posted image

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 365
   RE: Bodoče nosečnice 2018
22.1.2018 11:08:00   
Annaaa
V sredo mam transfer..😍😍❤

(odgovor članu pika poka 1)
Neposredna povezava do sporočila: 366
   RE: Bodoče nosečnice 2018
22.1.2018 11:19:42   
Katte
Čestitam, hroscek!

Jaz pa danes v nov krog. Več sreče prihodnjič.



_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 367
   RE: Bodoče nosečnice 2018
22.1.2018 13:07:28   
pika poka 1

IZVIRNO SPOROČILO: Annaaa

V sredo mam transfer..😍😍❤


Jeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SREČNO! user posted image

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 368
   RE: Bodoče nosečnice 2018
22.1.2018 13:08:48   
pika poka 1

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Čestitam, hroscek!

Jaz pa danes v nov krog. Več sreče prihodnjič.




Žal mi je user posted image
Vso srečo v novem krogu. Upanje umre zadnje! user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 369
   RE: Bodoče nosečnice 2018
22.1.2018 13:11:01   
Annaaa
Pika poka...hvaaaala....user posted image user posted image
Komaj cakam...

(odgovor članu pika poka 1)
Neposredna povezava do sporočila: 370
   RE: Bodoče nosečnice 2018
22.1.2018 14:16:56   
*mala pika*
hroscek...BRAVOOOO! user posted image vesela zate, da je tako hitro uspelo, naj bo vse dobro do konca.

Naj pa vseenopriznam, do danes nisem imela posebnih občutkov, okrog sebe vidim same nosečnice, pa vse vozičkajo, vsak mesec po tiho upam, da bo pa le uspelo, pa čeprav vem, da sem šele čisto na začetku ampak sedaj lahko rečem, da nekako razumem vse punce, ki težko zanosijo, sploh če gre za prvo zanositev, da jih potem taka novica ene srečke nosečke malo potre...no, da se razume, mene ni, ampak občutek in želja, ko bi tudi sama rada čim prej, hihihi ampak navijam zate in vse bo dobro, in kljub temu vseeno še malo klepetaj z nami, četudi se prestaviš v novo skupino, saj smo tukaj same fejst punce in veš da nas bo zanimalo, kako ti gre, ti pa ta čas navijaš za nas user posted image

Annaaa držim pesti, da gre transfer dobro čez.

Mi smo v tednu user posted image !!! Se vam javim čez dobre 14 dni user posted image

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 371
   RE: Bodoče nosečnice 2018
22.1.2018 15:08:41   
hroscek
Hvala vsem za čestitke in lepe želje user posted image user posted image

Držim pesti za prav vsako od vas, pa ni vrag da nam ne bi vsem uspelo!

(odgovor članu *mala pika*)
Neposredna povezava do sporočila: 372
   RE: Bodoče nosečnice 2018
22.1.2018 20:55:57   
Jetkarmak00

IZVIRNO SPOROČILO: pika poka 1


IZVIRNO SPOROČILO: Jetkarmak00

Ja seveda, ne splača se čakati na,, čudež,, po naravni poti. Bolje iti na ivf, saj nimaš kaj izgubit :) kot pa da bi se ozirala na ta majhen procent možnosti vsak mesec pa razočaranjeuser posted image no upam sa bo obema uspelo in da bova cimre v porodnišnici v decembruuser posted image user posted image user posted image user posted image
Če prav razumem boš imela ti zdaj špikanje in potem stop injekcijo in punkcijo? Enak postopek kot ga je imela annna prejšnji mesec?


Mene to čaka v februarju. Ko dobim M, začnem s tabletkami do marca. Potem UZ in po UZ-ju injekcije.
Vidva hodita v MB ali LJ?

Annaaa, že veš točen dan transferja?
A to veš, da ni nujno, da dobiš zamrznjenčka, da ti lahko tudi ''svežega ''vstavijo? Nisem ravno najbolj razumela, ko mi je kolegica razlagala...ampak njej niso vstavili zamrznjenčka, ampak sveži zarodek. Ti je kaj poznano to?


Pika poka ce mene sprasujes midva nisva se nic poskusala. Bova v marcu poskusala prvic prvi poskus, prvi krog. Ne vem nic kaj pricakovati :) user posted image

(odgovor članu pika poka 1)
Neposredna povezava do sporočila: 373
   RE: Bodoče nosečnice 2018
22.1.2018 21:58:02   
Apik

IZVIRNO SPOROČILO: *mala pika*

hroscek...BRAVOOOO! user posted image vesela zate, da je tako hitro uspelo, naj bo vse dobro do konca.

Naj pa vseenopriznam, do danes nisem imela posebnih občutkov, okrog sebe vidim same nosečnice, pa vse vozičkajo, vsak mesec po tiho upam, da bo pa le uspelo, pa čeprav vem, da sem šele čisto na začetku ampak sedaj lahko rečem, da nekako razumem vse punce, ki težko zanosijo, sploh če gre za prvo zanositev, da jih potem taka novica ene srečke nosečke malo potre...no, da se razume, mene ni, ampak občutek in želja, ko bi tudi sama rada čim prej, hihihi ampak navijam zate in vse bo dobro, in kljub temu vseeno še malo klepetaj z nami, četudi se prestaviš v novo skupino, saj smo tukaj same fejst punce in veš da nas bo zanimalo, kako ti gre, ti pa ta čas navijaš za nas user posted image

Annaaa držim pesti, da gre transfer dobro čez.

Mi smo v tednu user posted image !!! Se vam javim čez dobre 14 dni user posted image


*mala pika* te čisto razumem, tudi jaz sem včeraj izvedela za 2 nosečnosti in me je kar malo "zbodlo" čeprav sva tudi midva še čisto na začetku...samo je pač želja tako velika da težko ostanem ravnodušna....si sploh nepredstavljam kako je tistim, ki se trudijo več let.

Annaaa držim pesti da se zamrzjenčki obdržijo user posted image

Hrošček tebi pa čestitke in lepo nosečnost user posted image

Jaz sem sedaj tudi že po ovulaciji tako da zdaj je na vrsti čakanje na user posted image , se mi pa zdi da se splača bit med čakanjem nauser posted image čimbolj zaposlen...prejšni mesec, ko je bilo manj dela se mi je kar vleklo, januar pa kar leti pa še sonce imamo v lj in je vse lepšeuser posted image

Lep večer vsem

(odgovor članu *mala pika*)
Neposredna povezava do sporočila: 374
   RE: Bodoče nosečnice 2018
22.1.2018 23:18:41   
Trinica
Punce lep pozdrav: vsem novim in še posebej starim borka: katte, pika poka1, anna ... pa še vsem, ki v tišini upajo ... Bo uspelo, enkrat bo!!!

Jaz sem imela julija 1. izvenmaternično in ostala brez 1 jajcevoda ... Nato sem spet zanosila, še ena izvenmaternična - tokrat niso operirali, ampak dali metotreksat. Kot kemoterapija varianta ... Skratka zdaj ne smem zanosit 6 mesecev od te terapije ... Potem sledi preiskava prehodnosti še preostalega jajcevoda in verjetno IVF ... Bilo je hudo, res hudo, ampak kaj hočeš ... Treba dat enkrat glavo pokonci user posted image

Imam pa vprašanje za borke v IVF: dobila bom napotnico za neplodnostno, kot rečeno najprej za HSSG in verjetno hkrati da začnejo s postopki. Zaenkrat je torej problem moj preostali jajcevod, nobenih drugih preiskav še ni bilo ... Pred majem 2018 ne smeva delati na dojenčku, me pa vseeno zanima kake so kaj trenutne čakalne vrste in če mislite, da je pametno da se že sedaj prijaviva, da se ne bo maj 2018 zavlekel v 2019 že s prvim pregledom user posted image

Objem vsem, držim pesti in navijam za vas user posted image

(odgovor članu Apik)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?