|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 9.2.2009 20:56:38
|
|
|
|
Bethany
|
u, madonca!! 2008 vodi v št. rojstev. pa sem mislila, da se se samo meni zdi, da vidim same nosečke... dejansko so ble in so še same nosečke vsepovsod naokoli. no sej, danes ko sma s Katjo_p naredie fuuul ornk điro okoli Celja, je bilo enih 80% folka zunaj z vozički, ostalo pa penzija in mularija. Sprehod je bil pa super, res! Katja je zračunala, da sva naredle okol 10 km. ni slabo, kaj??
|
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 9.2.2009 20:58:01
|
|
|
|
Bethany
|
evo!! pa sem nas vrgla na 200. stran. Bravo, čveke!! dajmo hitr popisat tole stran, pa začnemo na novem delu, jupiiii!!
|
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 9.2.2009 20:58:34
|
|
|
|
tinca84
|
sonček85- turboschuh trgovina, vse se bojo zaprle v celi Sloveniji. Tisti ki nas bo kupil, ga ne zanimajo čevlji, ampak prostor. Eh mogoč pa ko pridem s porodniške, si najdem celo kaj bolšga, takrat ne bo več krize . Al pa še enkrat naročimo
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 9.2.2009 21:02:05
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Še enkrat , če date prosim link gor, ker ta se mi zdi da ne dela. Drugače pa čestitke
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.