|      
Uporabniki na tej temi: eva2010, obcinarka
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 160 161 [162]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
9.9.2010 12:46:20   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Oooo...lidik, ti si pa reeeesss hitra user posted image
Jaz bom počakala na šolo za starše, pa da mi tam dajo seznam, pa bo. Začnemo 5.10 in pol še imam cel oktober in november za nakupe, deecembra pa jaz tudi nebi rada več nič kupovala.

jaz pa s šolo začnem sredi oktobra. Sej zdaj se tudi jaz umirim. Ta mesec ne zapravljam nič več. No mogoče še kakšno malenkost. user posted image Sam tisto pa res, če bo že ravno v košaro padla. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
9.9.2010 12:56:45   
Arwenko
Jaz sem hotla že zdaj septembra it, pa bi zadnji teden zamudila, pa je to ravno praksa in tisti del ko dobiš potrdilo in se mi nebi izšlo, tako da zdaj že komaj čakam 5.10.

Kako ste drugače? Kaj novega?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
9.9.2010 14:05:55   
Chandra
hojla punce user posted image   evo, morfologija je za mano in je vse vredu, vse štima, je naše dete kar krepko user posted image  gin. si je res vzela čas in vse do potankosti pogledala user posted image  zdaj ni več dileme, imeli bomo fantka user posted image  pa jaz sem že takoj od vsega začetka čutila in vedela, da je user posted image , bi bila prav presenečena, če bi mi danes gin. povedala drugače.
čez 2 tedna dam še kri, pa test za cuker čez. za metrinsko šolo sem danes vprašala, pa je rekla, da naj pokličem oktobra, tako da komaj čakam, da damo še to skozi. Mi ni lih po godu tam sedet 3 dni po 4 ure, no ja, bomo že preživeli...
ojej, sem prebrala, uboga nadka user posted image , upam da se reši čimprej... ma ja, jaz od večine ki rodijo v Celjski bolnici slišim slabe komentarje, zato tudi ne grem tja rodit, pa če na poti v Postojno rodim user posted image . Jaz vedno rečem, da v ce bolnico niti prsta ne grem previt haha.
midva nisva še čisto nič kupovala, kolikor se bo dalo si bova izposodila, ostalo pa dokupila (voziček, postelja...), ne misliva pa nekaj pretiravat, ker vem da cel kup stvari potem ne uporabiš niti 1x user posted image  

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
9.9.2010 14:53:07   
T.Z.
Chandra super za morfologijo!!!

Princev na belih konjih ni več. Ostali so samo še konji.

(odgovor članu Chandra)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
9.9.2010 19:07:28   
Arwenko
T.Z. kaj novic od nadke?

(odgovor članu T.Z.)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
9.9.2010 20:05:41   
obcinarka
punce, živ.... dans bla na seminarju v lj.... smo si ženski del  nagledale in spočile očke ko je predaval drago kos.... hjaaaaa šarmantno, ni kej.... domov sm pršla čist uničena in brezvoljna, ter sitna... pa ne vem pravega razloga... user posted image kar sm prebrala, me kar mineva da grem rodit v celje.... zdej sm enmal zmedena... al pa mal več... držim za vse dobro nadki in njeni bejbici.. lidik... lepo, verjamem da ti je luštno fajn zdej ko si nakupla, pa še bolj verjamem da te bo še kaj zamikalo.. jaz sm tud dans prejela zimski kombinezonček-ta bo za iz porodnišnice, bel kosmat z ušeski.... wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image
lep večer, verjamem da bo t.z. javila kakšne lepe in vzpodbudne novice še nam... user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 160 161 [162]
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 160 161 [162]
Pojdi na:

• image

Otroška soba TEMPO Alples Do konca septembra akcija -20% popust! - izredno kvalitetna izdelava - pester izbor elementov - odličen izkoristek prostora Več na www.prevc.si

image

Lunca.net obvešča prejemnike darilnih bonov, ki so jih prejeli na izletu na Brione, da se čas za vnočenje bona počasi izteka. Priporočamo kvalitetne lesene igrače Vilac.

image

Original Bio pralne krogle, zmanjšajo porabo praška do 100% in delujejo 1000 pranj! Povprečna družina, bo z njimi prala več kot 3 leta. AKCIJA, KOMPLET S SUŠILNIMI!

• Kremna rezina

Odličen popoldanski posladek.

Več