|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čudna menstruacija
17.9.2014 21:23:06   
beba92
Pozdravljene.
Sem nova uporabnica tega foruma in vam vnaprej želim vse dobro. Imam pa en problem.... Moja menstruacija nikoli ni bila točna, moj cikel je na 35 dni, nikoli več, mogoče majn. Zaradi tega sem bila tudi pri ginekologu, vendar je rekel, da ni kaj narobe saj sem še mlada. Prejšni mesec sva s fantom imela nezaščiteni spolni odnos (k tabletk ne jemlem in jih nikoli nisem) oz večkrat sva bila nezaščitena, že skoraj eno leto ne uporabljava kondomov le tehniko "saj bom pazil" user posted image
Ta mesec sem "čudno menstruacijo" dobila teden dni kasneje... prvi dan sem imela zelo svetlo redko kri, nato še tri dni samo temnorjav izcedek, brez krčev, kakršni so ponavadi (od teh sem že omedlela).... Moja menstruacija je vedno temnordeče barve in jo spremljajo močni krči ter izguba apetita, traja pa okoli 5 do 6 dni. Trenutno imam občutno povečan apetit, napihnjena sem, težave s prebavo, rahla bolečina v predelu trebuha, občasno mi je slabo (mogoče imam povečano kislino...kaj pa vem user posted image )...taki simptomi trajajo vse od te menstruacije...

Kupila sem tudi test, vendar ga nekako ne upam opraviti.. Kaj vi menite? Je možno, da sem noseča ali to dela le psiha kot sem brala že po drugih forumih....?
Nekako po tihem upam na +, čeprav še otrok ne načtrujeva....

Zelo bom vesela vaših odgovorov user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čudna menstruacija
18.9.2014 8:03:25   
Anonimen
Pozdravljena.
Ne vem, kaj misliš s tem, da tvoja M ni redna. Če jo imaš na 35 dni, plus minus par dni, je redna. Samo malo daljši ciklus imaš očitno. Pa če imaš take težave pri M, imaš očitno tudi ovulacije.
Tudi, če imaš celo življenje redno, se lahko naredi, da enkrat pa zamuja oz. je bolj šibka kot ponavadi. Vendar vsekakor polulaj ta test, boš vsaj vedela, pri čem si.

(odgovor članu beba92)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?