|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dva mnenja
4.5.2019 16:27:45   
Anonimen
Pozdravljeni,prodim za vas nasvet. Po enoletnem poskušanju zanositve sem bila poslana na histero in laparoskopijo. operater je ugotovil endlmetriozo/ na sakrouterinem ligamentu (5mm), tudi pod levim ovarijem in tudi na sprednji strani uterusa levo nad pliko vezikouteribo.Na dnu Douglasovega prostora pa dve minimalni zarastlini. Odstranil je z elektrokoagulacijo vsa 3 žarišča.
Po vbrizgu plavila (tudi po ponovljeni aplikaciji),barvilo ne prehaja skozi jajcevoda-sicer sta jajcevoda makroskopsko brez posebnosti,ugotavlja pa se vraćanje plavila skozi nožnico navzven.
Pri histeroskopiji je notranje maternično ustje čvrsto,nekoliko zooženo,cerviks je dolg zato dilatirajo kanal do H 5,5 in ponovno uvedejo minihisteroskop,maternična votlina je majhna.Ob cerviksu se vidijo sledi plavila,v mat votlini ni-ocitno je bil cervikalni kanal daljši od aplikatorjev za plavilo. Viden je 1cm visok septum,ki so ga prerezali- da je fundus poravnan.
1.Zanima me vaše mnenje glede na opisano,ali lahko sploh naravno zanosim?
2.Operater je svetoval in je mnenja da lahko zanosim-ker naj bi odstranil endometriozo in pregrado. Moja osebna ginekologinja pa mi je rekla,da ne morem zanositi zaradi neprehodnih jajcevodov in da lahko izvenmaternično zanosim. 
Kaj mi predlagate? Je mozno da ni prišlo modrilo skozi zaradi dolgega mat.vratu?Kakšne so možnosti da ni laparoskopija bila tehnično ustrezno opravljena?
Hvala za vaš čas!  

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dva mnenja
22.5.2019 3:12:42   
pejka
Ne znam odgovorit kaj bi lahko bilo z zanositvijo. Sem imela laparoskopijo in so mi odstranili endometriozo, prešpikali jajčnike in poskusili sčistiti jajcevode - so neprehodni. Ker ni šlo sem šla na IVF in zanosila v prvo.
Po naravni poti ni šlo. Vendar sem kljub neprehodnih in čisto zaraščenih jajcevodih v drugo naravno zanosila. Mi ni jasno kako se je pregrizel skozi, nekako se je. Glede na to kako je trmast, mu je ratalo ;).
Na vašem mestu bi šla na ivf

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kateri del dneva je najboljši za zanositev?
V katerih mesecih in urah dneva so najbolj na višku koncentracija sperme, skupno število spermijev in normalna morfologi...