|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Elevit folna kislina
26.8.2019 15:58:47   
Anonimen
Ojla. S fantom sva se odlocila da bi imela dojencka. Brala sem o tej folni kislini da jo je fajn jest ze ko nacrtujes. Zadnjic Sem sla v lekarno po folno kislino elevit. Sem misla da je sam ena. Pa vidim na spletu da je za nacrtovanje, za nosecnice in za dojece. Torej troje razlicne. Se preden sem jst to pogledala na googlu pa sem sla v lekarno in rekla elevit in vidim da je gor narisana nosecnica. Lahko jst to jem tut ce se nism noseca in samo nacrtujem nosecnost al more bit tista skatlca folne k je gospa brez trebuscka narisana? ...help plisss da vem it nove kupt danes :)
Upam da je razumliv napisan

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Elevit folna kislina
27.8.2019 9:45:37   
Michonne RR
Hej.
Verjetno si kupila Elevit Pronatal-tam je narisana roza nosečnica? Brez problema ga lahko jemlješ tudi preden zanosiš, tudi na navodilih piše začnite jemati en mesec preden zanosite, oziroma, ko nameravate zanositi. Nadaljujte ves čas nosečnosti in do prenehanja dojenja.
Mislim, da imata oba isto količino folne kisline razlika je samo v vitaminih in mineralih.

Pa srečno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Elevit folna kislina
30.8.2019 21:02:00   
Lelly28 RR
Hi, nič ni narobe, če jemlješ tiste, ki si jih kupila. user posted image Srečno pri zanositvi user posted image

(odgovor članu Michonne RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kateri del dneva je najboljši za zanositev?
V katerih mesecih in urah dneva so najbolj na višku koncentracija sperme, skupno število spermijev in normalna morfologi...