|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bakala
4.12.2006 15:39:38   
ledenka
Ima katera recept za bakala, ga je že delala? Prosim za praktične napotke!

_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bakala
4.12.2006 16:03:07   
Udb
Hmmm, misliš morda na bakalar, ali na baklavo?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bakala
4.12.2006 16:52:17   
skuštrana
Udb, ke čisto ok napisala. Bakalar je lahko tudi bakala.
Ga pa jaz rajši kar kupim, se mi na da packat...Ga imam pa zeloooo rada..Njami, so se mi kar lušte pocedile..


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bakala
8.12.2006 22:11:18   
blak
Torej...kupiš ta suho ribico. Valda...
Daš jo kuhat v slano vodo, dokler se ne zmehča. Smrdi kot user posted image ! Ga odcediš in ko se malo ohladi, ji očistiš kosti in kožo. Pazljivo pri ta malih kosteh! Joj, pozabla: vode ne zavrži, rabila jo boš! V lonec dej majhne koščke bakalaja in začne se tolčenje. Mi uporabljamo kar ta leseno "kladivo", ki se rabi tudi za pire. Dodajaš mu malo tiste vode od prej in toplo olivno olje, v katerem si segrela malo česna (česen vrži proč, daš ga samo da olje malo zadiši). Mi ga kar precej tolčemo! Kakšno urco se nas menjava kar 3-4 tolkačev. Vmes seveda tudi poskušamo, kako nastaja. Če pa vidimo, da se nam kaj preveč ne mehča, ga zavrtimo v mikserjuuser posted image . Ampak čisto malo. Paštetka nam ni všeč. raje imamo, da so tu pa tam še koščki.

P.S. Upam, da si hotela recept za bakala na belo, ker drugega ne znam narediti.user posted image

P.S.2: Udb. bakala je za nas primorce že ok!user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bakala
9.12.2006 9:04:07   
Anonimen
Redko kje se še doma dela bakala,ker je zamudno delo.
V Hipermarketovih trgovinah se da dobit na vago okusen bakala,ki ga izelujejo tu v Kopru(privatnik)zelo okusen,kot puter.

http://www.logatec.net/splosno/buhaKuha.asp?ID=15

< Sporočilo je popravil neva6 -- 9.12.2006 9:10:21 >

(odgovor članu blak)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?