|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sling
3.10.2007 10:36:58   
kawasakica
včeraj sem gledala stare debate in vidla da ste si nekatere same sešile slinge. Ker sem antitalent za te zadeve, me zanima, če bi ga še meni katera - proti plačilu seveda.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sling
11.11.2007 19:59:51   
smrc2007
Ne rabiš nič šivat. Kupiš tako blago, ki se sesvaljka, ko ga odrežeš in to je to. Js sem kupila tako podobno kot za trenirke, malo elastično 5 m dolgo in 75 široko in to je to. JE pa super!

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sling
11.11.2007 21:08:18   
majrim
elastično blago za slinguser posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz ga imam kupljenega,ampak to nikakor ne more bit elastičnouser posted image ..je pa to super zadeva...za našo tamalo je uspavankauser posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu smrc2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: sling
11.11.2007 22:20:50   
Anonimen
za trak je fajn, da je elastično.... za sling pa je bolje, če ni...

jaz grem jutri v nabavo za blago...sem končno odkrila kroje in po moje ne bo tak kunšt narest....edino obroče za sling moram nekje zvohat....

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: sling
11.11.2007 22:35:33   
emina83
punce, dajte kaj več o tem napisat! jaz sem ful interesent za to.
kakšno pa mora bit to blago oz vrsta blaga (bombaž, poliester, pliš...)?
tiste ko ga imate oz ste si ga sešile pliiiiiiiiz pišite mi na zs pa kakšna slikica tudi ne bi bila odveč oz bi bila celo zelo zaželjena!


p.s. koliko ste ga pa plačale tiste ko ste ga kupile in kje ste ga nabavile? jaz pri nas poznam samo moj skratek stran za nabavo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: sling
11.11.2007 23:00:10   
zima07


p.s. koliko ste ga pa plačale tiste ko ste ga kupile in kje ste ga nabavile? jaz pri nas poznam samo moj skratek stran za nabavo.



Ravno tu sem ga tudi jaz kupila in sem super zadovoljna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: sling
13.11.2007 11:22:31   
ronja
jaz sem si naredila 2 različna, en je res samo zarobljen trak, en pa je nekakšna vreča, sešita, seveda. Vak ima svoje prednosti: vreča je bolj praktična, ker daš otroka hitro not in ven, ves čas vidiš otroka celega, pa glavica je bolj podprta in ta sling res ne zasede veliko prostora. Trak je pa fajn, ker je otrok bolj fiksiran (kar lahko tudi ni fajn, če češ, da se lahko svobodno premika) in ker nosiš otroka na obeh ramah (pri tistem kenguru varianti pa samo na eni). Vsak za svoj namen. Zdaj si nameravam naredit še enega na rinke, da bom imela enega skoz v avtu.
Če bi še katera imela kakega, naj se mi oglasi na zs, pa se zmenimo;)

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?