|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9nebesa (****. nadaljevanje)
26.11.2004 18:44:01   
Anonimen
Odpiram nova 9nebesa, ker so tista že na drugi strani in prav fletno dolga:)-:bravo::bravo::bravo:

Lu, da najprej tebi dogovorim:) Nuk ima take fletne dudke tut po eno pakirane;) Starlight vem da je ena pakirana pa škatlica zraven, pa tista baby blue in baby rose tudi!

Hehe BONI, ti kar jej...:) Pa dobra si, da si tolk nardila!:bravo: Jaz bom danes mogoče še medenjake spekla pa sobo okrasila, ker bom sama tam nekje do pol polnoči- sestra2 je varuška, sestra1 gre pa ven, mami in oči sta pa v Berlinu 8kjer baje full nakupujeta, sta bla že v 6 H&Mih, 100m od hotela imata Zaro in H&M- pa sta šele včeraj zvečer tja prišla):bravo:

Dolina,kakšne pasme pa imaš :kuza:?


lp,:fis:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   9nebesa (****. nadaljevanje)
26.11.2004 19:49:27   
kimi
Ribica zdej lahko girl night nardiš:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   9nebesa (****. nadaljevanje)
27.11.2004 19:50:59   
Dolina
Ej, Boni, ne se sekirat zarad čokolade. Sej si prebrala, da je potam mali v bušiju bolj aktiven, pa da bo potem, ko bo na svet pokukal bolj veselko! :bravo::bravo: :rozica::rozica::rozica: Sej vem, kako gre to s čokolado: bom samo eno vrstico, no pa bom še eno, .... zdej bo pa rest dost... o šit, ni je več.... :)-:)-:)-

Ribica, a ni fino, če is sama doma? Mal muzko naviješ, uživaš, ... pa kot je Kimi napisala: girl night! :bravo:
Aja, midva imava airedalsko terierko. Čista navihanka. :kuza::kuza: Dons je šla z Robertom na Krim (to je gor pa dol cca 3 ure, če si hitr, če pa počas pa tud 2 uri samo za gor), pa še na en sprehod smo šli po Barju za 1,5 ure, pa še nima dost :((:(( :hudicek: ma energije za tri navadne pse. :)-:)- Drugač sm pa do ušes zaljubljena v njene očke. :love:

Punce, jst že bolj slabo spim. Sploh mi ne paše na boku spta, ampak druge opcije itak ni. :( pa svak šum me zbudi tako, da sem non stop :zaspan: :zaspan: :zaspan:! Kako se vi naštimate?

Boni, a bi ti rada šla prej rodit, k tko pospravljaš? Si vzela vse možne recepte od Pikapolonice? :)- Ena moja kolegica si je nabavila tud ovratnico in vrvico za muco in maširala po naselju. :)-:)- sam ne dolg, ker je to čist smešen. Važno, da imaš nekoga za "mečkat".
Kakšnega :kuza: bosta pa nabavila? Jaz sem samo še za koker španijele (ker te ta veliki so čist premočni in včasih mal preveč poskočni... :)-).
Lu, a tebe tvoj :kuza: že kej bolj uboga? jst se še kr mal matram z našo - kakšen dan je pa pravi cukrček.

No, decembra greva pa midva tud v šolo za starše. :bravo: Upam, da bo v redu in da kej novga zvem. (o porodu itak še nisem preveč brala, tako da bo to "novo").

Tko, tolk od mene dons k ni službe (in je več časa).

Lep vikend, cartajte se in uživajte v 9nebesa!
:rozica::rozica:
Lp, Dolina 26t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   9nebesa (****. nadaljevanje)
27.11.2004 23:32:05   
Anonimen
Ojla!

Jap, je blo fajn, sam sis1 je prišla že 23:15...

sem čvekala na zanositvi:love:, pa na IRCu, pa še na enem forumu pa še sanjskega sem gledala zraven:)

Dones sem pa vstala ob 11h, spekla 2 vrsti cimetovih piškotov, zdajle naredila biskvit z višnjami, jutri ga samo še prelijem z lešnikovim prelivom, pa adventni venček sem naredila (bom ju3 slikala, ko pride foto domov:))...pa bla pri teti pa bratrancu, sestrični in stricu, pa v Merkurju, H&M-u...pa vlivala sem iz gipsa....full dela v glavnem...

ju3 moramo pa pospravit, ker je kot da boi bomba treščla v stanovanje:ups: pa kej za šolo:grrr: narets, pol gremo pa že na Brnik:)

Dolina- sej je to un ta skravžlan teroer? Meni so full full lepi:love:

lp,:fis:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   9nebesa (****. nadaljevanje)
27.11.2004 23:47:05   
Pinja
Fish od kje ti energija? Jst sem zadne dni čist brez :((, se mi tud na net ne da, če pa že pridem na RR, se mi pa sploh ne da pisat :zmeden:! Dej mi mal tele tvoje enrgije please :)!

Zanč sem pisala da je naš :duda: prevelik, da prehiteva za 14 dni. Zdej vem zakaj...mam zlo povišan sladkor :((, moram v pon. še na en test, ki baje traja 4 ure :(! Ne vem sicer kaj je vzrok, ampak glede na to kolk čokolade pojem :ups:, ni čudn! Pa vsakič rečem sam en košček, pol pa kar naenkrat ni več čokolade :zmeden:! Mamo zgleda enga :hudicek:, k jo krade :)- :)-!

Dolina, jst še kr dobr spim, če odmislim nočno lulanje :grrr:, mam pa en povštrček, ki mi podpira križ (sej ne spim na hrbtu :muca: ), pa če sem na boku mi tud prov pride. Probi z kakim majhnim, zgubit nimaš kej!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   9nebesa (****. nadaljevanje)
28.11.2004 17:35:23   
BONI*
Hojla :nosecka::nosecka::nosecka:!

Punce, imam ga, tudi jaz ga imam!:bravo::bravo::bravo: Sušilni stroj namreč:)- Sva ga šla včeraj kupiti in danes že cel dan samo perem in sušim:love:. A vidite kako malo rabi otrok, da zadovolji svoje potrebe:)-;)Samo sušilca mu kupi, pa bo!

Dolina, ti si moja ta naj taboljša prijateljica, k me tako lepo tolažiš če pojem preveč čokolade:)- Take rabim okoli sebe;) Samo da ne bo potem tudi moj cukr previsok:(.
Sprašuješ, če bi šla rada kej prej rodit. Ja, mogoče bi pa res šla ene 5 minut prej. Sem že zelooo nestrpna.
Kakšenga :kuza: bi imela? Hm, še ne vem:zmeden2:. Srednje velikega, kratkodlakega, lahko vodljivega in učljivega, prijaznega z otroki,... Enkrat smo imeli labradorko, pa je bila za moje pojme super pes. Ful je bila pametna, zelo je bila navezana na nas, z lepa se ni razjezila, bila pa je tudi super čuvaj. Sem jo imela ful rada,potem pa je žal pri svojih 14 letih poginla:((

Ribica, a ti pošljem moj naslov, pa mi z hitro pošto pošlješ malo za degustacijo:)- So se mi začele kr sline cedit. Bom spet mogla kakšno čokolado iz omare vzet:zmeden2: Jaz bom pa najbrž enkrat te dni delala medenjake. Samo moram še nekje kupiti začimbe za medenjake. Sem jih včeraj iskala v Leclercu, pa jih nisem našla.

Lp, Boni&:duda:





(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   9nebesa (****. nadaljevanje)
28.11.2004 20:54:43   
Anonimen
Boni, labiji so supeeeeeeer!!!:love::love::love: Moji prijatelji jo imajo, februarja bo stara 4 leta:) Pa jaz sem jo čuvala, ko je bla mejhna, pa na psrehode vozila, potem so se pa preselili:zmeden:

Naslov pa kar pošlji:)- Ni problema;););)

No, ti kar lepo peri in suši, pride prav sušilc za oprat pliškote:)

lp,:fis:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   9nebesa (****. nadaljevanje)
29.11.2004 8:33:36   
Dolina
O, Pinja, sm te že pogrešala. Sm mislila, da je že kej narobe. :( Nehi nas v skrbi spravljat! ;)
Joj, moj pikec naj bi bil po meritvah tud en teden naprej, upam, da nimam jst tud kej s sladkorjem narobe. :zmeden:
Bom probala s povštri spat :)- sam ne vem, če ne bo moj protestiral :)-:)- Sicer pa je šel na službeno potovanje in lahko hitro uvedem spremembe v nočnem programu. ;)
včeri sav imela obiske: 5 otrok 1, 2, 3, 4 in 6 let, pa naša :kuza: - kakšna norišnica. To je bila akcija, vsi mokri in utrujeni po treh urah norenja po stanovanju! (aja pa trije so se švercali v trebuščkih :duda::duda::duda: in moj je seveda sodeloval v nogometu :sloncek:). Samo, če bi jih mogla pa sama met, pa mislim, da bi zdele še spala ene tir dni skupaj!:)-

Boni, toooooo.... čokolada je zakon! :bravo::bravo: Labradorci so pa tud luštni :kuza:. Jaz bi tud umrla brez teh zverin :kuza:. Joj, moja se spet ženi in je čist nora... Odštevam dni do normalnega življenja (še 17 dni :bravo:). :)-
Ribica, ta moja je skravžlana, pa rjavo črne barve. (taka kot fox terier samo za "dve glavi" večja :)-).

Ah, zdej morma pa delat. Lepo se imejte, pa se spte beremo...

pa pa, Dolina 26t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   9nebesa (****. nadaljevanje)
29.11.2004 8:40:34   
Lu
Jutro!

No pa smo spet na delovnem mestu!:)

Že komaj čakam na petek. Čez vikend nisem bila ravno pridna glede učenja, zdaj mi pa že pošteno voda v grlo teče. Bo že.

Imela sem tudi neke vrste krče, ostro bolečino v trebuhu včeraj popoldne in ponoči. Sem tudi zgoraj odprla temo, kaj bi to lahko bilo. Upam, da ne kaj resnega. Imam pa v sredo pregled pa jo bom takrat vprašala. Še vedno možno upam, da mi bo delala UZ pregled.

Dolina ja mene je moj zlati prinašalec začel končno ubogat. No saj zdaj že kar kakšen dober mesec. Je dobil preblisk. :) En velik :bravo: zanj. Je pa zdaj čist neumen na vohanje, zaradi gonečih ˝deklet˝.:) Tudi midva z dragijem komaj čakava da bo te norije konec, ker je hujši kot :duda:. Sam cvili in cvili za ven seveda. Bomo potrpli.

To naj bo za zdele vse. Se javim še kaj kasneje.

lp Lu in zelo brcajoč :duda: :bravo::sloncek::bravo:
28t 6/7:love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   9nebesa (****. nadaljevanje)
29.11.2004 13:06:28   
lunca77
lu pozdravljena!

prosim povej kako si svojga zlakota prepričala, da uboga. moj namreč prbije gobec na tla in gre k tank. imava šolo lepega vedenja pa se ga čist nč ne prime. pol ga pa hočem kregat pa me pogleda s svojimi nalepšimi in najbolj nedolžnimi rjavimi očkami pa ne morem. sej ga deloma razumem (moj dragi pa še bolj) da ga babe matrajo ampak jaz ga dolgo ne bom več mogla kontrolirat. upam, da bo kmalu konec te goneče evforije.

uživaj in lp :nosecka::duda::kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   9nebesa (****. nadaljevanje)
29.11.2004 13:22:25   
Lu
Lunca77 koliko pa je star? Svoje norije mora dat čez. Moj je star natanko 2 leti in 7 mesecev pa kot ga vidim jih še ni konec.:zmeden: Kot sem že povedala, tudi mene ni nič ubogal. O je. Ko je bil na povodcu, ko je bil pa spuščen pa ni šans. Zdaj pa kar naenkrat me. Sem se pa jaz zelo namučila za tega :kuza:, da sva nekako skupaj prišla. :bravo:

A imaš kakšno njegovo slikco??? Jaz sem čist nora na te pse. Ga ne zamenjam za nič na svetu. Jah edino dlaka, dlaka,... Ta mi pa dela probleme ja. Povsod so, kljub česanju. Sva se pač oba z dragijem prilagodila na tak način življenja. Da pa le ne bo non stop čisto po stanovanju.

Kot vidite o psih lahko pišem še pa še. Ko pride
:duda: bom pa še toliko več.:)

papa Lu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   9nebesa (****. nadaljevanje)
29.11.2004 14:15:27   
Dolina
O joj, punce, ste tud boge, k teli vaši :kuza: norijo za našimi :kuza:. (sej sem povedala, da sem osebno doživela napad hormonov sosedovega prinašalca, k je hotel kr mene nas....:ups:) Še zdej imam praske, pa je to že tri tedne nazaj.
Mene moja tud ugoba, če je na povodcu pa če sav same, če pa kdo pride, je ma lanski sneg...:)-:)- (je pa res še mlada 1 let pa 3 mesce) - samo veste kaj pali pri psih: doslednost! Moj Robert ima vedno ena in ista pravila in tud če se prislini k njemu, ji ne popusti in to se pozna, kr ga ugoba ko šus. Vztrajnost in doseldnost in enkrat bomo na cilju. ;)

moja bebika ful brca zdele, :bravo:9nebesa9nebesa9nebesa.

Lu, men tud voda v grlo teče zarad diplomske naloge, pa nekak mi res ne gre to pisanje. Ampak kot si rekla, bo že! :rozica:

Kje so pa ostale :nosecka: in :zaspan:? A ni grdo vreme (no, vsaj v Lj). :(

Zdej pa šibam nazaj delat, da bom šla lahko čim prej k tašči na štruklje. :bravo::bravo:

Pa pa, Dolina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   9nebesa (****. nadaljevanje)
29.11.2004 14:17:57   
lunca77
živjo!

tale naš junak ma že krepko čez štiri leta pa ga ko se psice gonijo še vedno premetava. no ja bo že. ja dlake pa dlake. čeprav midva tudi nisva preveč picajzlasta glede tega me včasih kr mine ko iz vseh kotov pogleda še tričetrt psa. drugače je pa cuker in najlepše bitje na zemlji (vsaj po moje) tako da komaj čakam na našega potomca, da se spoznata.

kdaj pa imaš rok? jst mam PDP 15. 4. 2005 tko, da mamo še kr nekaj časa, da se pripravimo.

lp lunca77:kuza::kuza::kuza:


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   9nebesa (****. nadaljevanje)
29.11.2004 14:54:28   
Lu
Doslednost ja Dolina. Pri nama jo ima moj dragi, jaz pa včasih ˝pozabim˝ na njo, kar se pa tudi takoj pozna. Kar psa naušič v 10 korakih, pa da samo 1 ne narediš kot je treba, ga boš učil zopet 20-krat. Ja tako gre to.

Lunca jaz imam rok 13.2.05.

Grem pa danes v materisnko šolo. Sem mislila da bo nekje 6.12. pa so prestavili na konec decembra takrat imamo pa že druge obveznosti. Vse na kupu. Amapk saj bom zmogla si pravim. Bo šlo pa malo počasneje nimaš kaj.

Vam jutri poročam kaj smo se ˝naučili˝.

lp Lu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   9nebesa (****. nadaljevanje)
29.11.2004 15:14:45   
Anonimen
Ojla!

Ta teden se bom pa zlo malo oglašala...norišnica v šoli, vam povem! v 3 dneh 4 testi!!!:(

Lu, jaz mam slikco labradorke...piši mi na privat(tvoj mail) pa ti pošljem...stara bo pa 4 leta februarja:love:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   9nebesa (****. nadaljevanje)
29.11.2004 15:39:23   
Anonimen
Aja, pozabil anapisat:ups: Mina je spet bolana (al še zmeri:zmeden: ), ta velik :duda: je pa super!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   9nebesa (****. nadaljevanje)
29.11.2004 17:02:05   
BONI*

Hojla punce!

Joj, fiša, ti se mi pa res smiliš! Pa sej to šolstvo ni resno! Kaj vas pa tolk matrajo?! Ne vem, kako ti znese vse furat-šola,zabava,net,... Sej bo bolš!
Se mi pa že kar sedaj smili moj :duda:, ko pomislim, kaj vse ga še čaka:(

Ja, tudi jaz še prav dobro vem, kako je to, ko se psi/psice gonijo. Mi smo vedno imeli samice, potem je bilo pa ful treba ahtat, da se slučajno ne bi s katerim mimoidočim mimogrede še malo sparla. Groza, ko se pojavi kakšen spuščen :kuza: velikan:grrr:, ki ga sploh ne moreš stran odgnati.
Mami ima tudi sedaj :kuza:iko, pa jo je dala sterilizirat, ker je drugače sploh ne bi mogla obvladovati. Je ful močna, pa še otročja po vrhu.
Jaz prav ne vem, za kaj bi se odločila- samca ali samico. Samico moraš ful ahtat, pa še krvavi, samci pa non stop bezljajo in bežijo, ko jih testosteron useka. Razen, če daš sterilizirat/kastrirat:zmeden2:
Jaz imam doma :muca:, pa sem jo tudi dala po prvi gonitvi sterilizirat, ker je bilo med gonitvijo NORO!

Punce, malo prej sem prišla iz dekompresije, ki je danes trajala kar 45 min. Sedaj pa moj :duda: na veliko telovadi. Sem mislila, da že zdavni nima več prostora za take akrobacije, pa ga je očitno še našel:zmeden2: Se je odločil, da bo danes po trampolinu skakal:)- No, kar naj, saj ima itak samo še 14 dni časa, potem ga bom pa kar ven vrgla:)-

Lp, Boni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?