|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj iz jajčke?
29.12.2004 17:14:22   
frutka_
Moj mali je star 6 mesecev, samostojnoi sedi že slab mesec. Velik je 70cm in težek 8000g. V jajčko še ga spravim ampak komaj! Kdaj ej primerna upraba večjega avtosedeža. Torej kdaj lahko jajčko pospravim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdaj iz jajčke?
29.12.2004 17:24:07   
Maxica
Baje so te lupince do max.9 mesecev, vendar je to zgolj teoretično. Ne vem, pri nas je že kr en čas panika glede tega, sploh zdej, ko je otrok v kombinezončku. Naslednji avtosedeži naj bi bili za težo od 9-18kg. :zmeden: Vendar je pa to spet težko določiti, saj imajo eni toliko kilogramov, ko ne znajo še sedeti pokonci. Mah, mi bomo še malo potrpeli, pa dinarčke šparali, pol si pa privoščili enega orng.;)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdaj iz jajčke?
29.12.2004 18:30:05   
Teni_
Mi smo dali Tejo iz jajčke, ko je bila stara 7,5 mesecev, drugače pa jo še vedno uporabljam, če pride po naju moja mama, ker še ni kupila večjega avtosedeža. Mi smo jo dali ven za to, ker je vedno obračala glavo v smer vožnje in je potem gledala nazaj.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdaj iz jajčke?
29.12.2004 18:34:18   
Anonimen
Tudi mi smo Tiborja dali v večji
avtosedež
pri kakšnih osmih mesecih. Po moje je bolje, če je čim dlje v lupinici, ko pa enkrat ne gre več, pa pač ne gre. Kolikor se jaz spomnim, bi Tibor, čeprav je bil velik, zaradi velikosti same še lahko bil v lupinici. Pa sem ga prestavila v večji avtosedež zato, ker je ful jokal, ko je sedel za menoj in gledal v stol. Ko smo kupili nov avto, se namreč air bega spredaj ni dalo izklopiti. Nič čudnega, da je jokal. Se sploh nisva mogla več vozit. Potem, ko je lahko gledal naprej, je bilo mnogo bolje, samo peti sem pa še vedno mogla, da sem bila včasih že čisto hripava. Mulc!

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdaj iz jajčke?
29.12.2004 19:21:15   
*maja
Naš mali je bil star približno 7 mesecev, ko smo ga prestavili v večji sedež in se je prav obneslo.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kdaj iz jajčke?
29.12.2004 20:39:43   
Ika-2
Mi smo našo prestavili pri osmih mesecih. Odvisno je od velikosti jajčke in otroka. Ene jajčke so večje oz. bolj "odprte", tako da otrok nima stisnjenih rokic ob sebi. Problem pa je še sedaj v debelih oblačilih (pajacki, bunde...). Mi smo našo preselili v Concord Trimax, ki v trgovini sicer zgleda, kot da ne gre v ležeči položaj, vendar če je sedalo zadnjega sedeža nagnjeno nazaj, potem je tudi otroški avtosedež. Uporabljate ga lahko do 36 kg. Drugače priporočam Concord Ultimax, je večji od jajčke, ima pa precej njenih funkcij: pritrdite ga lahko v smeri vožnje in obratno, otrok pa lahko tudi popolnoma leži. Praktično. Ima pa tudi zelo dobre teste. Priporočam.
Lepe praznike!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kdaj iz jajčke?
29.12.2004 21:13:41   
jagoda
Kje pa si vidla teste za Ultimaxa? Jaz ga na nobenih ne zasledim:zmeden:

Sem razmišljala o tem sedežu, pa nisem našla nobenih neodvsinih testov. Svoje itak vsi najbolj hvalijo, zato to ni objektivno.

Še vedno je povsod najboljši Roemer TS king (9-18kg).
Aja, varnost se mi zdi pri avtosedežu najpomembnejša. Vse ostalo je zame manj pomembno.

LP:kuza::kuza::kuza::muca::muca::muca::pujs::pujs::pujs::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kdaj iz jajčke?
30.12.2004 8:59:38   
Tanjica
Midva sva hodila na fizioterapijo in po mnenju fizioterapevtke smo ga prestavili v sedež od 9-18kg pri 5.5 mesecih imel pa je malo manj kot 8kg. Bistvo je da zna fajn držat glavo, da mu le ta ne omahuje.
Od takrat naprej uživa v vožnji z avtom, saj vse vidi. Tudi veliko bolje spi kot prej. Očitno mu je ta bolj všeč.
Lp Tanja
9nebesa

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kdaj iz jajčke?
1.1.2005 15:54:12   
Pupica
hm...naša je šele 4 mesece stara, vendar je v kombinizonu, čist stisnjena revica:(

K sreči bo kmalu pomlad, drugače bi bilo prva nočna mora kam iti z avto:(

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kdaj iz jajčke?
3.1.2005 23:21:36   
lin
Naša punčka bo imela 5.jan. 6.mes. in je tudi čisto speštana v jajčku.Imamo primo viaggo od Peg Perego,kateri naj bi bil do 13 kg.Mi smo dolgi 70 cm in imamo 8700kg,pa nam je jajček že premajhen,tako da smo na sončku naročili Romer king ts plus.Dobimo ga enkrat po 10.jan in ga bomo začeli kar takoj uporabljati!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?