|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pribor
17.1.2005 10:06:59   
Maxica
:zmeden:Pooooočaaaaasiiiiii :zmeden:se tudi mi pripravljamo na novo hrano, pa me zanima, kakšen pribor ste nabavile za :duda:? Žličko, koliko komadov, pa kakšne posodice itd.? Hvala!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pribor
17.1.2005 10:23:30   
Anonimen
Žličke sem jaz kupila plastične za otroke v DM-u. Edino pozneje za juho sem kupila eno drugo, tako malo gumijasto, ker je bil večja.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pribor
17.1.2005 10:52:28   
Anonimen
Jaz sem tudi kupila žličke v DM-u. zdaj jih imam že verjetno kakih 15 ampak zdaj ona hoče "ta svetleče" in vilice!

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pribor
17.1.2005 11:12:02   
KIRA
jaz sem kupila en krožniček - tak z gumo spodaj, pa pokrovčkom. zraven je bla še žlička in vilička. take k so malo upognjene - z njimi laže hraniš. je blo v kompletu za jurja men se zdi. od canpol babies če se ne motim.
moja mama pa mi je kupila še un krožniček, ki se z vodo toplo drži, tak termos. od chiccota, pa zraven tud žličko in viličko.
guma je zlo fajn na dnu, da ne rabiš posodice oz. krožnika držat. enostavno ga dol prpopaš, pa se ne more premaknit ali pa prevrnit.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pribor
17.1.2005 13:27:19   
BARBARA R.
Jaz imam večinoma Tupperware.Tako pribor,kot krožničke.Ob uvajanju goste hrane sem uporabljala manjše posodice,sedaj pa že krožničke.Imam pa nujno dve žlici.

:muca:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pribor
17.1.2005 14:50:28   
Anonimen
Hi, hi Kira_in_Vikica, točno tako posodico s priborom imamo tudi mi. In ko jo prilepim na mizo ji gre takooooooo na živce, da jo vleče, dokler se ne odlepi, če pa ne gre, se pa takooooo začne dret, da je groza. :)-

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pribor
17.1.2005 17:38:04   
frutka_
Jaz sem kupila Aventove, ki so fajn male in ozke, za majhna usteca. Zdaj pa imam Tupperwarove, ki prej absolutno niso prišla v poštev, ker so preširoke.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Ime za punčko?
SAFIRA



Mia (41%)

Mija (11%)

Maša (43%)

Mia Maša (3%)

Mija Maša (2%)


Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!