|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dodatni zaslužek/zaposlitev
26.2.2008 9:07:13   
Anonimen
A ima kdo kakšno idejo kako dodatno zaslužit. Sem v porodniški in imam le to res najmanjšo. Tamala bo stara 6.mesecev. Zaposlena sem pa do 13.8.08, porodniška se mi pa konča dva dni pred tem, tako, da bom ali še delala tista dva dni ali pa imela dopust, ker dvomim, da se mi splača it tista dva dni delat. Podalšanja zaposlitve pri tisti firmi pa tudi ni možno.
Zdaj pa razmišljam o popoldanskem s.p.-ju, ampak le to za sabo prinese tudi prispevke, za katere tudi nimam denarja. Dogaja se nam najslabši možni scenarij res, tako, da bi blo nujno treba nekje dodatno zaslužit, ampak kako in s čim pa je druga pesem.
Znam pa delati marsikaj, razmišljala sem celo že o tem, da bi sama doma sestavljala računalnike, moj pa bi naložil operacijski sistem in vse potrebne programe. Ampak to je spet tako, da bogve, če se bi splačalo. Zdaj je teh računalniških trgovin in vsega že toliko, da se bolj težko s tem zasluži.
Ali pa, da bi npr.pisala seminarske naloge ali pa prepisovala tekste za koga, tudi likanje ali pa čiščenje stanovanja, pomoč ostarelim, pleskanje stanovanj...no to je pa tudi vse kaj znam, se mi zdiuser posted image . Se mi zdi, da mi moja izobrazba en d... koristi, ko si človek nikjer niti izkušenj ne more pridobiti. Na koncu bom z diplomo delala kot čistilka, ampak kaj češ, nekje treba začeti.
Ja pa takih del ne moreš delat na črno, to niti ni moj interes oz. si sploh ne upam pa vem, da tega ogromno obstaja, ampak z mojo (ne) srečo bi me še tu dobili, če bi se že šla kaj takega.
Aja..kaj pa npr. če bi šla na zavod za zaposlovanje vprašat o tem, mislite, da bi mi tam znali svetovati kako pa kaj, vem, da obstaja neka pomoč za samozaposlitev, ampak je tam tako, da ti mora podjetje laufati vsaj 2 leti?
Če kdo ve kaj več o tem prosim za kak nasvet.
Hvala in lep dan!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dodatni zaslužek/zaposlitev
26.2.2008 9:17:45   
ženska
Zakaj pa si ne bi poiskala službe? Sedaj, ko si še v porodniški, imaš idealno priložnost, da si najdeš kaj primernega. Malo spremljaj razpise. Vse se da. Vem, da je ful težk, ampak, jst osebno bi veliko rajši hodila v službo, kot pa doma delali, predvsem,  če nimaš konkretne ideje.

Želim ti velik sreče. Na prvem mestu ti naj bo otroček, saj je to bistvo življenja. Pa smo spet tam - če ni denarja ni ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dodatni zaslužek/zaposlitev
26.2.2008 9:22:49   
Natty5284
ja, res je...pa smo tam...tud jaz sem že skoraj obupala nd vsem skupaj...ni in ni službe...prijavljena sem na zavodu že dve leti, zraven študiram in nikakor ne dobim službe...pa bi si tudi rada ustvarla družino, ampak žal ne gre...vsaj zaenkrat še ne...

_____________________________

Lp Natty

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dodatni zaslužek/zaposlitev
26.2.2008 9:44:41   
lukec
Odvisno kaj si po izobrazbi. Sklepam, da nekaj v zvezi z računalništvom.
Jaz naprimer trenutno inštruiram in tu in tam kakšno diplomsko zlektoriram pa pade kak evro. Ko bom spomladi diplomirala pa bom takoj poiskala službo primerno za mojo izobrazbo.

_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Natty5284)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dodatni zaslužek/zaposlitev
26.2.2008 19:57:16   
Anonimen
Saj sem zaposlena, ampak za določen čas, dobim pa minimalno porodniško, ker sem se zaposlila tik pred nastopom porodniške. Zato se mi ni moglo v porodniško niti štet tistih 12 povprečnih plač, ki bi mi lahko vsaj malo vplivale na porodniško nadomestilo. Prav  zato me zanima kaj bi lahko še zraven delala. Saj sem polna idej ampak realizirat to je pa druga pesem, rabiš tudi finančna sredstva pa trg je z vsem že tako zasičen, da mora človek bit res inovativen, da si lahko omisli še kaj novega.
Najbolj me skrbi tisti čas po končani porodniški, takrat bo pa res kriza, zato bom verjetno morala v službi kar prej.

(odgovor članu lukec)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dodatni zaslužek/zaposlitev
26.2.2008 20:00:09   
lemavrica
Te popolnoma razumem kako ti je, ker sem v podobni situaciji. Tudi sama razmišljam da bi si odprla s.p. ampak dejavnost je problem.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dodatni zaslužek/zaposlitev
27.2.2008 15:11:30   
maja1488
Iz kje pa sta vidve?

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Dodatni zaslužek/zaposlitev
27.2.2008 15:17:14   
lemavrica
Jaz sem iz LJ. Zakaj?

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Dodatni zaslužek/zaposlitev
29.2.2008 18:40:39   
Anonimen
Jaz pa iz Celja. Še vedno nič pametnega na vidiku. Sem celo študirala, da bi se po dolgem času spet včlanila v Oriflame pa mogoče tam kako malenkost zaslužila pa sem komaj  v Celje preseljena tako, da nimam niti potencialnih kupcev. Pa vse je že tako zasičeno z vsem, res moraš bit inovativen, da ti kaj rata.
A ve katera kako je z gospodinjsko pomočnico, kolko bi stalo, če bi prijavil dejavnost oz. na kakšen način bi se dalo to opravljat?

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?