|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Marela ABC Design Handy - za Frutko
4.2.2005 13:54:04   
BokiMB
Frutka, mene pa zanima, kje ste kupili to marelo in ali res drži, kot si zapisala pod slikico v albumu, da je skupaj z dodatno opremo (dežna prevleka in zimska vreča) stal 20.000 tolarjev?

Danes sem bila v Baby Centru in je bila cena 25.000, brez dodatne opreme, prodajalka pa mi je rekla, da za ta voziček zaščita za dež in zimska vreča sploh ne obstajata. (?)

Zdaj mi pa res ni več nič jasno - al sem jaz vse narobe prebrala v tvoji primerjavi med ABC in PP ali pa sem v BC gledala nek tretji voziček?!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Marela ABC Design Handy - za Frutko
4.2.2005 16:56:33   
frutka_
Voziček je bil v akciji do 1.2. tako da ima zdaj spet redno ceno 25.000.
Voziček je stal 15.000 v akciji, zimska vreča 3.000 in dežna prevleka 2 tisoč pa nekaj. Poleg sem dokupila še nakupovalno mrežo, ki je stala tisoč. Vse je original od ABC Design in sem kupila v BC.

Jaz sem ga najprej gledala v City-ju, kjer mi je ena izredno prijazna prodajalka z očali full svetovala in pomagala. Nato pa sva šla še isti dan, popoldan na Tržaško v BC kjer so mi vse povedale enako in mi pokazale dodatno opremo (midva sva običajno peš brez avta in je dodatna oprema nuja) in jo tudi namontirale na voz...tako da tista, ki ti je povedala, da tega ni nima pojma...Hm?!
Zimska vreča se dobi v dveh vrstah. Ena je samo za noge (takšno sem vzela jaz) in ena je taka, da se jo podloži še v voziček in je otrok celi v njej. Nakupovalna mrežica je pač dodatna, ker je sp, košara čisto nefunkcionalna zaradi velikosti. Kupiti pa še nameravam sončno marelo, za poleti, ko bova vzela tapravo streho dol.

Poskusi še nekrat!Mogoče boš naletela na več odziva. Sicer je voziček kar v redu. Zelo je lahek in prostoren! Jaz sem kar zadovoljna z njim. Če te še kaj zanima vprašaj! Bom zvečer dala še kake slikice gor, da boš videla OK?!

(odgovor članu BokiMB)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Marela ABC Design Handy - za Frutko
4.2.2005 18:05:33   
BokiMB
Hvala za izčrpne info! Jaz sem bila v Cityju in tista prodajalka sploh ni imela pojma, da je bil ABC pred kratkim v akciji, še manj pa je vedela, da ima voz kakšno vrečo.
Zdaj imajo v akciji podobnega od BBY za 14.000, ampak se mi zdi od ABC bolj v redu.
Mi smo mislili najprej kupit čist navadnega za 8.000, ampak za tako malo razliko v ceni raje kupim takega s spremeljivim naklonom za naslonit in za noge, pa z nakupovalno mrežico itd.

Zgleda, da bomo spet bratranca nahecali, naj pogleda v Nemčiji, če je ABC kje znižan, je vsak teden službeno gori, pa še sam ima dojenčka in vedno ve, kje imajo kakšno akcijo.

Še enkrat hvala!

(odgovor članu BokiMB)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?