|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9.nebesa ( ****. nadaljevanje )
3.2.2005 14:03:15   
Špacka
Halo!

Sem kar mal prestavlja, sem tko lena da se mi ne da nazaj gledat, pa verjetno še kateri ne, mogoče pa se zdaj katera javi:zmeden:
joj men se zdi da ima dan premal ur, sploh ne vem kam gre čas, kar neki pospravljam, pripravljam za prihod :duda: pa še vedno ni vse pripravljeno...
me pa tko jezi, ker je previjalna še vedno v dnevni sobi, ja je treba v spalnici mal postlo prestavit, pa nočno omarco mal prestavt, moj dragi pa cele dneve v službi pa pravi naj se ne sekiram da bo že do poroda:zmeden:
ja mene pa mal tesnoba daje, kaj pa če bo prej? pol pa ne bo vse zloženo tko kot bi jaz hotla:)- v glavnem zdi se mi da sem že mal živčna...

Včeraj sem imela pa pregled, sem mislila da bo zadnji ampak ni bil, če 14 dni ponovno. Ja me je pa dala na CTG sam je :duda: tko brcala, da sem mislila da bom mogla ponovit, pa je rekla naj bo bomo drugič.

Ne da se mi več vse lepo pozdravljam:rozica: in se še kaj beremo...

LP Špacka(36t)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   9.nebesa ( ****. nadaljevanje )
3.2.2005 14:44:48   
Anonimen
Ojla, :nosecka:!

Dones mam spet en slab dan...pol čez ene 2 ure grem mal v CP, pa po dudo:) Pol pa... bom verjetno lenarla, lenarla in ...kaj že? LENARLA! :)

Pa kje ste vsi? Niti se lušči čep baje, Dolina nas itak ignorira:zmeden2::)-, Pinja se je meni javla večraj, je Taja že prava velikanka, pia1 se ni še nič oglasla, k Mini1 grem jutri, Lidy tut že 100 let ni blo tuki, Mala maja tut ne vem, kje se skriva...vse ostale sem pa pozabla:ups::ups::ups: Dones mi ne gre vse skupi...:)

Javte se!

lp,:fis:

(odgovor članu Špacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   9.nebesa ( ****. nadaljevanje )
3.2.2005 14:51:50   
Anonimen
Opa, Dolina se je javila:)- In Pia1 tudi!!!

Kopiram njuna posta, jasno brez smajlijev:)

Dolina:
oooooo, sm vedla, da me opravljate in sm takoj pršla pogledat.

Sori babe, ajz sm tam čist not padla (pr marčevkah - k smo vse na kupu z datumi). za vas.

Ja, fiši, jaz sm pa zdej prišla do te faze, da bi rada prej rodila. Kr me je začel vse neki bolet, pa neki me hormoni dajejo in bi kr jokala in tko... Čeprav je 1.3. tko lep datum. Mogoče pa trofnemo.

Drugač pa punce imam od opreme samo voziček in porsteljico. Pa paket sva dvignila. Oblekc pa glih za dva dni... Joj, kdaj bom vse to nakupla do konca. Mal mi voda v grlo teče, a? No, baje ta vikend dobiva nekaj oblekc, ki si jih bova delila še s spodnjima sostanovalcema (brat od Roberta, ona ma pa tri tedne za mano rok). Pa mi gre tko na živce, ker onadva vesta, da mata punčko in zdej morava midva avtomatično met fanta!!!!! K bi bla vsaj punčka. Jaz hočem vedno kontra kot ostali.

Ah, Lu, a ni fino, k ne veš kaj bo. Jaz sm prav važna (pol pa tečna kr me non stop sprašujejo! :grrr, k me vprašajo, kaj bo, pa rečem, da ne vem.
Za oblekce kupovat je pa zoprno ja. Kr je vse roza, pa modro al pa z volnački al pa aviončki.

Moja bebika ima še vedno intervale: dva dni ma tiho mašo in me glih 10x brcne, pol pa dva dni non stop brca.

Moja me zdej, k je sterilizirana še več mevelj v ritki. To je nenastina, skoz bi norela, se z vsemi psi igrala (sploh ne opazi, da ta drug renči na njo in jo moram kr nazaj držat). Tko, da imamo vsak dan po svoje veselo.

Tko, zdej sm napisala cel roman in sm za en teden dobra Hecam se.... lahko pa da bo šel računalnik na popravilo, kr neki spet ventilator piska... Bom umrla, kr sm čist odvisna od RR!

pa pa Dolina 36t



pia1

Odg: 9. nebesa ( ****.nadaljevanje) [3.2.05 ob 11:47] [Odgovori]
ojla!
sej vem, da ne pasem vec sem ampak se vam vseen mal javljam. nas mali zan zdele spi, tko, da lohka mal pocvekam. zjutri smo ga kopali, je prisla patronazna, se zadnjic, hvala bogu, sej nas vedno vrze iz postelje (8.30 ). no pol sva mal pojedla z zanom in pol po kopanju vedno zaspi kot top. no pol sta se mami in ati mal ojedla, pa kavica. zdej je sel lubi mal po trgovinah in opravkih, jest sem naso skopala. zdej pa sem si se mal RR ja privoscila.
vsem, ki se bojite poroda moram neki povedat. res ni prav izi ampak, ce je se hujse, ko ti polozijo tvoje dete na prsa pozabis, oz. te ne boli popolnoma nic vec. res, jest tud nisem tega verjela, ko so pravle punce ampak je cist res. velik huje kot porod je pol ce ne ves a bo z otrockom vse v redu al ne. bi sla rajs se enkrat rodit, kot skrbela, oz premisljevala a je vse cool al ne. ja pa nisem imela ravno lahek porod.
ja, zdej se pa kr velikim bliza dan d, kaj?! Blecky sem vidla, da ima ze nejca, katera je pa zdej na vrsti? ce ne drug bo to ribica vedla, ane?!
vam pa povem, da ni lepsega na svetu kot v rokah drzat in skrbet za svojega soncka, ce se ti pa se mal nasmehne (k lih kaksnega golobcka spusti), si pa sploh v .
no kakor vidite sem cist presrecna, enako zelim tud vsem vam, pa cim lazje porode, pa zdrave .



Lp,:fis:

Aja, Dolina nam :rozica::rozica::rozica: pošilja...:)-

(odgovor članu Špacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   9.nebesa ( ****. nadaljevanje )
3.2.2005 14:55:05   
Anonimen
Naslednja je Nita...pol se morta pa Špacka in Dolina zment, kera bo rodila na najbolj pomemben datum v letu:)-:)-:)- - 24.2. :) Lohk pa tut obe...

No, Dolina, držim pesti, da bo :roza:!!!! :) Aja, Špacka, tko kot bi ti dala ime punčki, j eime moji prijateljici (nekoč najboljši, zdej dobri:))

lp,:fis:

(odgovor članu Špacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   9.nebesa ( ****. nadaljevanje )
3.2.2005 15:51:19   
Lu
Ojla!

Sept se nisem dolgo oglasila, ampak ne pridem do računalnika.

Je moj dragi večino časa na njem tako da... :((

Zdaj ga trenutno ni in sem izkoristila.:bravo:

No včeraj sem imela pregled, kjer mi je nardila tudi CTG ampak ni še nič. V torek je polna luna in malo ciljam na njo. Upam, da bo preje. Me je pa prejle močno šiknilo in trebuh mi je otrdel. Mogoče je bil to že prvi popadek. Bomo videli.

Za :duda: še vedno ni čisto vse pripravljeno, ker dobim preijalno šele v torek. No saj če bom šla prej rodit bom pač šla.

Punce a boste šle kaj v maškare? Hi, hi, hi,... Jaz bom visoka nosečka, moj pa se bo šel očka. No malo šale mora bit.

Zdaj grem pa malo počivat, ker sem ravno po kosilu in paše malo počitka.

Lepo se imejte pa se še kaj javim. Obljubim.

No fiša si že pozabila name, a? Ej jej jej.

lp Lu in :duda:
še 10 dni :bravo::love::sloncek::bravo:

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   9.nebesa ( ****. nadaljevanje )
3.2.2005 15:53:06   
nita
Dan!!

Nč se preveč zanašat na to, da sem jaz naslednja, sem še kr doma, pa za enkrat nč ne kaže, da bom kam šla :)-:)-:)-.

Čep se je menda odluščil (saj ne vem - mogoče še ne cel), drugih znakov pa nimam, tako da še kr čepim doma in to za računalnikom. Bomo vidli kaj se bo zgodilo. Je pa pupa tko živa, da mam občutek, da mi bo čez trebuh glih zdej ven pogledla :)-:)-:)-.
Saj ne vem, če bi se šla kej pokazat v pšorodnišnico al ne. Če ne bo kakih sprememb, bom še kr lepo počakala.

Špacka, pa kam bote vi s kupom dnarja, ki ga bo tvoj dragi prnesu domov, če sam dela???? Ajaaaaaa, otroka ste si omislili :)-:bravo::)-. Hecam se!! Verjamem, da ti je zoperno sami posedat cele dneve doma. Jaz mam vsaj tasta za družbo (morš si mislt - posebno veselje).
Ko boš pa mogla rodit, bo pa dragi vse na hitrco prpravu, boš vidla!!! Ko boš pršla domov, bo previjalna sigurno na svojem mestu.

Pia 1 še vedno si dobrodošla, čeprav več nisi :nosecka:, ti draga Lu se pa tut lahko potrudiš,k pa napišeš še kaj tu in ne sam pri Marčevkah. Ste se pa drugač zelo lepo ujele, včasih vas berem. Ja lahk jih pa povabiš v 9nebesa.

No, dost nakladanja, grem še mal mojga :love: vznemirjat.

L.P. Anita (še 5 dni do roka) :rozica:



(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   9.nebesa ( ****. nadaljevanje )
3.2.2005 15:54:10   
nita

Saj sem vedla, da mi neki ne štima!!!

Lu, oprosti, sem misnla na Dolino!!!


(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   9.nebesa ( ****. nadaljevanje )
3.2.2005 17:16:24   
Špacka
Nita ti se kar zajebavaj z mano:)- ja saj včasih se mi res zdi, da sem si omislila otroka, da mi ne bo dolgčas- OK ti misliš da zaradi viška denarja:)- nekam je pa treba vložit;)
no zdaj pa resno, glede na to, da si nisem mogla nikjer nič sposodit, ta projekt kar stane, tko da ni viška dnarja:)-

Fiši zakaj pa nisi komentirala mojega imena za fantka?:)-:)-:)-
saj vem zakaj si enkrat povedala, da je tko ime sosedovemu psu, ampak men je pa tko všeč, pa veš kaj paše na priimek, pa ne na tisti, ki ga imam jaz, ampak moj dragi:sloncek: jaz se pa hecam da še vedno nisem dovolj dobra za tisti priimek- ja si ga je treba zaslužit:)-:)- upam da moj ne bere tega, sem mu prepovedala, sam nč ne verjamem...

Lu veš kaj bom pa jaz za maškore, no sestra me je spomnla, klovn mi ne bo treba nč trebuha podložit, ker mam tak velikega...

zdaj pa moram nekaj delat, ker je tko živo v mojem bušiju, da me je strah da ne bo kaj ven pogledalo, naj še mal počaka:love:

Špacka

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   9.nebesa ( ****. nadaljevanje )
3.2.2005 17:47:11   
Dolina
Aha, ste me spregledale. Hvala fiši, da si nas skopirala.:bravo::bravo:

Aja, jaz bi kr 24.2. rodila. Špacka, ne bom zamerla, če boš ti tud takrat.:)-:)-:)-

Joj, Anita, kako si loh tko mirna. :bravo: Držim pesti, da bo šlo čim prej in čim lažje in čim lepše... :rozica::rozica::rozica:

Špacka, midva sva šele zdele začela kupovat vse po vrsti. Tko, da če vaju prehiti, bo ata en dva tri previjalno naštimal. :bravo: Pa še not zložil, ti boš pa pol sam komandirala iz postelje: ne, to gre v drug predal, ne to pa v prvi… Pol mu bo žal, da ni prej postavil... :)-:)-:)-
Dargo pa je, ja. Midva bova dobila samo neki oblekc na posojo tko, da vem, kok si zdej suha... :(

Moja bebika pa zadnje čase mal bolj nežno brca. Kot bi mela en pouštr vmes. :sloncek::sloncek: Ampak mehur ma pa rada, ni kej. :)-

Pa pa, Dolina

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   9.nebesa ( ****. nadaljevanje )
3.2.2005 18:05:18   
Lu
Špačka kakšen ime pa imama zbran? Midva v bistvu še nimava čisto dorečenega.
Daj povej prosim.;)

lp Lu

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   9.nebesa ( ****. nadaljevanje )
3.2.2005 18:47:36   
Špacka
Lu a nisi prebrala teme A ime ste že izbrale?
No z imeni je tko če bo fantek bo Črt-moja izbira, punčka bo pa Lina- ati zbral(dobili namig da bo ati vnovčil ime):bravo::)- se mu vse smeji
no drugač bi pa jaz dala punčki ime Ela- mislim da ima Nita izbrano takšno ime:bravo::bravo: sam saj veš mal moraš pa tud sklenit kompromis

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   9.nebesa ( ****. nadaljevanje )
3.2.2005 19:01:26   
nita
Jooj, jaz še kr doma dežuram. Po malem mi še kr kaplja čudna rjava sluz. Drugega novega nič. Aja, dvakrat sem mela trd trebuh v razmiku mogoče dveh ur. Bomo vidl, kaj bo ponoči.

Ja, naša pupa bo Ela, če bi bil fant, bi bil Lan. Sva imela pa prvo za fanta tut zbrano Črt, pa sva se nekak premislila. V mojem izboru je bil še Luka, pa se mojmu dragemu nikakor ni dopadlo. Za pupo smo pa itak skor diplomirala. Kar je blo njemu všeč, ni blo meni in kontra - pri Eli sva se pa našla. Jaz sem pa drugač navijala za Nežo ali Janžo.

Lu, ne se sekirat, če še nimata imena, baje je zdej tako, da ti itak otrok sam pove, ko pride na svet, kako mu mora bit ime. Se prav, da maš še cajt.:)-

Grem še enkrat preštudirat, če mam vse pripravljeno za v Rim, da slučajno ne pozabim kako šminko :)-.

Če se jutri ne oglasim, vete kje sem - sam pesti mi držte!!!!Plisssssss!!!!!!

Evo vsem ena :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   9.nebesa ( ****. nadaljevanje )
3.2.2005 19:02:36   
Anonimen
:ups::ups::ups::ups::ups: Lu, soooooooooooooooooooory!!! Sam dones nism taprava:)-

No, tkole bo...Nita v nedeljo, Lu v ponedeljek (14.), Dolina in Špacka pa 24.:)

Aja,, Špackaaaaaaaa, dobla dudo! Pošljem jutri (upajmo).
Ja, kaj čem, če je mojmu Črtkotu Črt ime:) Sej od začetka me je blo kr groza povedat, kako mu je ime, kadar sem ga ven peljlala:)

Ej, vidim, da je Ela full popularna...tko bo moji pupi ime:)

Grem mal na IRC...aja, če ma kera irc (če naj si ga pa zloada!:)-), naj pride na #ringaraja!

lp,:fis:

(odgovor članu Špacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   9.nebesa ( ****. nadaljevanje )
3.2.2005 19:05:35   
Anonimen
Nita, sej ne moreš it rodit, ker mate PREVEČ SNEGA:hudicek:

Kle tut sneži...sam se ne prijema...Ej, Lu, a ga vi kej mate?

(odgovor članu Špacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   9.nebesa ( ****. nadaljevanje )
3.2.2005 19:10:13   
nita

Fiši, res mamo ful snega, ampak do nedele bom glih znorela!!!! Drgač mam pa za dans naštimane sanke, če ne bo šlo drgač.:)-


(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   9.nebesa ( ****. nadaljevanje )
3.2.2005 19:24:36   
Anonimen
Pri nas tut sneži...haha!!! Sam se nč ne prjema. :(

(odgovor članu Špacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   9.nebesa ( ****. nadaljevanje )
3.2.2005 19:41:01   
lol
Prns pada k za stavo.Sm pa tut iz grosuplja tko k Lu.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   9.nebesa ( ****. nadaljevanje )
3.2.2005 20:27:11   
spacey
:fis:ka pr vas vsaj sneži, pa nas niti to ne. :((:((:(( Bo treba zmolit kako, da bo uslišano. :)-

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   9.nebesa ( ****. nadaljevanje )
3.2.2005 21:24:53   
Mina1
joj, koliko ste naklofale: predno vse preberem in tako. Pa sploh nisem več na tekočem. Jutri pride ribica k meni na obisk, pa bo kaj povedala;)

Sredin CTG ni pokazal nič pametnega, očitno se :modri: ne mudi nikamor, me bo pa raztrgal v trebuščku, no, zdaj to ni več trebušček:)-:)-:)-

V sredo 9.2. imam spet CTG, pa 14.2 (5 dni pred rokom) imam PDC, kjer merijo, ali bom imela CR, pa cel dan bom v porodnišnici:zmeden:

Skratka, jaz bi že kar rodila, sem sita vsega skupaj: lulanje, pa zgaga peče, pa lažni močni popadki zelo spodaj zadaj in pa na dimlje na živec mi mali pritiska kot nevem kaj.:zmeden: Aja, pa danes sem imela vročino, sem se prehladila (37,7):(( in prav sitna sem 100/h, pa naš:hudicek: doma, ki bo v nedeljo praznoval 3 leta prav nič ne uboga in tako. Jutri imajo v vrtcu praznovanje pusta in tudi njegov r.d. bo praznoval. Si je pa izbral Telebajska za masko:)-:)-:)-, da dol padeš.

Skratka punce, zdej, ko bo moj dragi zrihtal in zamenjal tale počasen SIOL, bom lahko več gor, tudi čez dan, če mi bo :duda: seveda omogočil.

Torej odštevamo, a ne;) lahko je danes oz. jutri;)

pa-pa sitna Mina1:nosecka: 38t

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   9.nebesa ( ****. nadaljevanje )
3.2.2005 22:25:54   
Anonimen
Juhuuuuuuuuuuuu, sneg je"!!!!

Sem bla že zuni in se kepala...:)

Ja, Mina, zveš jutri vse:)

lp,:fis:

(odgovor članu Špacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   9.nebesa ( ****. nadaljevanje )
3.2.2005 22:34:36   
Lu
Mina1 jaz sem tudi na trenutke prav zoprna. Očitno tega še ne bo konec. Imam pa tudi jaz 9. CTG. Upam, da bo že kaj pokazalo.

Nta tudi meni je danes trebuh ene 2-krat otrdel. Mogoče bo pa le preje. Fiša zakaj ne poveš kaj prej no. 14. je še takko daleč. Kaj pa polna luna ki bo v torek???

Morde pa bo kej.

Nekaj snega je tudi pri nas. Sem pa notri tako da ne vem čisto točno koliko.

Drage :nosecka: in ne:nosecka: lepo nočko vam želim.

Midva z mojim :duda: sva zdele zmazala en čokolino. Mljaska je pasal.

Aja še na hitro o imenih. Za deklico imava že skoraj izbrano, mogoče Taja, Maja, Kaja,... no nekaj v tem stilu. Za fantka pa res še ne vem. Luka, Lan, Gal, Nal, Nejc. Težka bo. Mijmu ni nič všeč. Po mojem Luka la pa Nejc. Men je pa tko Gal al pa Nal všeč. Bova videla.

Lahko noč.

lp Lu in :duda:
še 10 dni:bravo::love::bravo::sloncek:

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   9.nebesa ( ****. nadaljevanje )
4.2.2005 8:41:48   
Špacka
Ojla!

Kakšen lep dan, sonček sije:love:, spala sem v kompletu 5 ur, kar nisem mogla verjet zjutraj da je že 6.30, pa tako sem važna danes, mi je moj zjutraj polepšal dan.Obljubu je, da pride domov okol 17 ure s kolegom da bosta prestavlja postlo, previjalno :bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek: v glavnem kar koli sem bom zmisla!Če pa ne bo res bo pa :hudicek:
jutri je pa sobota pa bo tud doma9nebesa9nebesa joj ne vem več kdaj se je to zgodil...
pa fiši je dobila dudo zame oz. :duda: pa kaj čem lepšga :bravo::bravo::bravo:
se bom kar razpočla od važnosti...

Nita si še doma? Počak do nedelje, takrat se rodijo najbolj srečni ljudje, ne vem tako rečejo...

Mina1 a nimaš roka tam okol 20.2. pa bi šla že kar rodit? Mogoče sem mal pomešala!

Lu a ni lep datum 14.2. ja mal je res še treba počakat

Midve z Dolino se bova pa tud zmenle

Joj ne morem več sedet za računalnikom ker :duda: protestira, morem nekaj delat, da je pol bolj nežno, kar ne morem verjet, da lahko tako malo bitje tako močno brca:)-

pridem kasneje pogledat:rozica:

Špacka 37t

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   9.nebesa ( ****. nadaljevanje )
4.2.2005 13:43:05   
Dolina
No, končno smo dočakali tale sneg. Jupi! :bravo::bravo::bravo: Jaz do zdej sploh nisem verjela, da je zima. Sva ble s :kuza:zuni, je norela ko strgana. Po dobri uri hoje sm bla pa že na konc z močmi, sm skor mojga poklicala, naj me pride za vogal iskat. :)- Potem sm pa obležala na kavču. 9nebesa

Punce kok močno pa vas brcajo vaši sončki? Mene sicer ene trikrat na teden res tok močno, da me prav zaboli, drugač me pa ne boli, ko se kobaca v trebuščku (razen če ne zadane glih mehurja, kar se ji vedno bolj pogosto dogaja). Me včasih mal v skrbi spravte, k pišete kok so vaši aktivni. :zmeden2: Zadnje čase naša mal štrajka in bolj nežno brca in tud mal manjkrat.:(

Jaz imam pa drug petek CTG. A vam je to fino? Men je mal muka tam ležat 25min in nimaš kej delat.:ups: Edino super je k slišim mojo pikico.:love::bravo::love::bravo:

Imena imava pa midva tud že: fant bo Filip, punčka pa Ajda al pa Zoja (ampak mal bi se premislila, pa mislim, da bo moj pike dobil, če mu omenim kako drugo ime). :zmeden: Pa upam, da bo bebika zadovoljna z imenom, da ne bo kakšnih protestov. :)-

Lepo se mejte :rozica::rozica: pa pa Dolina

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   9.nebesa ( ****. nadaljevanje )
4.2.2005 15:25:38   
Suzi*
Cau!

Dolina, dobra si, da zdržiš eno uro hoje s :kuza:. Mene danes po kakšne pol ure hoje do G in nazaj noro bolijo medenične kosti....no pa verjetno je malo tudi zarad sedenja na tistih trdih stolih v ZD.:(

Naša bebica je kar precej aktivna. Včasih je tako, kot da hoče tukaj zgoraj ven pokukat, ko se na vse pretege preteguje, da me že vse boli. Sploh ponoči se naguzi nekam gor pod rebra in ni nič prijetno. Na srečo pa vsaj ponoči pridno spi da tudi mami lahko spi. Meni se nič ne zdi, da bi brce in gibanje zdaj proti koncu nosečnosti postali bolj nežni. Kvečjemu obratno.

Na CTG sem pa ravno bila. So mi dali dve revije za brat, da ni blo dolgčas. Sicer me je pa itak bebica zabavala s svojimi akrobacijami, pa je blo kar za zdržat. :)

Joj, imena! Midva se kar ne moreva odločit. Imava sicer en izbor, pa se bova verjetno odločila, ko bova videla bebico. Upam, da bo res tako kot pravijo, da takrat sigurno veš, kakšno ime izbrati.

Uživajte v snegu in sončku!

lp, Suzi

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   9.nebesa ( ****. nadaljevanje )
4.2.2005 16:09:00   
Anonimen
Ojla!

Bla pr Mini:) Men s etrebuh ne zdi toook ogromen:) Pa full brca mali...se ji je kr trebuh premaknu:)

Drgač sm pa jst fuuuuuuuuuuuuuuuuull bla vesela včeri snega, sam zdej ga že pol ni več:(( Ga je blo 9 cm!!!!:bravo:

Špacka, bom dones poslala, upam:) Ma se bom potrudla, da dobiš jutri, če ne pa v ponedeljek:)

Dolina, lepo, da si se še tukej kej javla!:)

Aja, drgač ma pa Mina rok 20. ja...pa pravi da bo prej, ampak NE BO:)- Sej SAMO:hudicek: še 20 dni...:)-

Nita, javi se!

lp,:fis:

(odgovor članu Špacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Samozadovoljevanje
binyy

Ali se samozadovoljujete?

da, z roko (65%)

da, z umetnim penisom (9%)

ne (24%)

ne znam (2%)


Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!