|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ADAPTIRANO MLEKO
12.2.2005 21:06:46   
mata
Punce, včeraj sem bila v Mullerju in sem opazila Mullerrjevo mleko babydream 2, ki stane - mislim da 990 ali pa 1990, nisem ziher - 800g!!! To je pa ful poceni! Jaz sem mojo pupo prve štiri mesece polno dojila, zadnji mesec, ker imam manj svojega mleka, pa ji dajem dopoldan eno rundo sadnega obroka, zvečer kašo in preden gre spat še 130ml adapt. mleka, ostalo jo še vedno dojim. Hočem pa v bistvu povedat, da niti nisem bila pozorna na cene adapt. mleka in smo kupovali Hipp 2 izbral ga je mož, ker ga je šel takrat v krizi, ko mi je zmanjkalo mleka pod nujno kupit in ker ji itak dajem samo eno stekleničko na dan, mi je bilo vseeno pa je pač še naprej kupoval tega - Hippov pa stane 1800 sit - 300g! Zdaj me pa res zanima v čem je taka razlika? Je katera sprobala enega in drugega? Je štos samo v znamki, al kaj? Hvala za vaša mnenja in lp :zajcek:
No, pa še to - jaz drugače uporabljam mullerjeve plenice babydream in sem ful zadovoljna z njimi!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ADAPTIRANO MLEKO
13.2.2005 0:41:39   
Willson
Ne vem jaz bi na tvojem mestu probala samo z dojenjem, če praviš, da še dojiš torej mleko je.Tudi jaz sem imela krizo z dojenjem pri 3.5 m, ker nastane obdobje, ko :duda: naenkrat več popijejo mlekca pa v tistem trenutku ni dovolj.Se mi zdi, da sem jo en dan nonstop dojila, pa je prišlo ponovno do navala mleka. Saj veš ponudba- povpraševanje saj se mleko nikoli ne dela na zalogo ampak sproti, tudi tisti trenutek, ko:duda:pije. Ne tega mleka pa ne poznam. Vem pa,da ostala adaptirana mleka različnih proizvajalcev stanejo vsa približo enko okrog 4000 tolarjev .Lp

(odgovor članu mata)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ADAPTIRANO MLEKO
13.2.2005 7:37:35   
pikapoka
Živjo!
Tudi meni so zelo pohvalili Mulerjeve izdelke in po nekajmesečni uporabi naj povem, da sem zelo zadovoljna.
Kar pa se hrane tiče, nisem čisto prepričana, saj je ne poznam. Tako kot ti sem tudi sama morala pričeti z dodajanjem, saj po 2 mesecih muk, truda in siljenja z dojenje ni šlo. Mojemu :modri: je najbolj prijalo Adaptirano mleko Beba, ki je bilo cenejše od drugih, vendar prav tako kvalitetno. Glede mleka Babydream se pa pozanimaj v trgovini, preberi kaj piše na nalepkah, potem pa se odloči.
Vedi, odločila se boš pa v vsakem primeru pravilno!!!
lep pozdravček
:kuza:

(odgovor članu mata)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ADAPTIRANO MLEKO
13.2.2005 8:36:41   
Natas@
V Mullerju stane 800 g Hipp2 okoli 1800 sit, Hipp1 pa okoli 1900 ait. Mi ga kupujemo tam, je najbolj poceni. Za primerjavo BC Hipp1 450 g 1400 sit.
LP

(odgovor članu mata)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Prihod iz porodnišnice: z obiski raje poča...
Ko se rodi nov član družine je povsem razumljivo, da se ga vsi bližnji veselijo in ga/jo želijo čim prej videti. Hitenje...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?