|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ko misliš, da se ti kaj takega ne more zgodit...
22.5.2008 8:50:54   
Anonimen
...pa se ti lahko!

Dons zjutraj popokam tamalo v avto, da jo odpeljem v vrtec. Meni se mudi, valda pa tamala kt zanalšč tečna kot driska...noče v avto, noče se vsesti, bi sedela spredaj...polhn kufer sem jo imela, pa z jaknami v naročju, ključi v rokah, torbica mi je z rame lezla...odložim vse na sedež, ključe od avta fliknem na armaturo in se nadalje posvetim "krotenju" tamale, komaj jo dam na sedežek, zvija se kot glista, da je ne morem pripet...pol mi je pa dosadilo, pa sem si rekla "klinc" pa bodi odvezana tistih nekaj metrov do vrtca. Jezno zaloputnem vrata in grem na svojo stran vrat, hočem odpret...Zaklenjeno! WTF?user posted image Grem na drugo stran...zaklenjeno. Prtljažnik...zaklenjen...WTF?!?! #!@@@***!? Kje so rezervni ključi?!?! Obrnem bajto na glavo. Ključa ni. Hočem poklicat mojga na šiht. Telefon? Kje je?....v torbici. Kje je torbica? Zaklenjena v avtu skupaj z otrokom in ključi. Peesda...#!@@@***!? Si že rišem sliko v glavi kako grem k sosedu klicat 112 (al je 113user posted image ...whatever), da naj pridejo gasilci in vlomijo v avto. To se mi je zdelo še najboljša rešitev. Ma nč...glede na to, da se tamala nonstop igra z mojimi ključi od avta se domislim, da mogoče bi ji pa uspelo odklenit avto alpa vsaj pritisnit univerzalni gumb v avtu (tisti ki je za varnostno centralno odklepanje /zaklepanje ko si v avtu)...grem do avta; Lubica zlezi na prednje sedeže in vzami ključek...Me uboga, gre na sprednje sedeže vzame ključ in me gleda. "Pritisni zdaj na gumbek, saj veš kako to gre, saj sva že pritiskali na ključ" No, pritisni...Noče. Iz čiste svoje trme noče sodelovati z mano. Hoče ven iz avta!!! Pritisni (mater boga, čeprav skušam ohranit mirne živce in govorim čimbolj mirno in toplo) na gumbek!!...Napaka! Ključi so že leteli preko sedežev, ker jih je iz njene trme zalučala...Peesda! #!@@@***!?Potem poskušam še z: "Pritisni na vse gumbke, ki jih vidiš! Daj! Pritisni! Čisto na vse gumbke lahko pritiskaš! Jaaaa! jo čimbolj otročje vzpodbujam, da bi naredila vtis, da je to največja zabava in da ji je danes to IZJEMOMA dovoljeno. No, in ker ve, da na gumbe obččajno niti pod razno NE SME pritiskat, jih pa s strašnim veseljem, da me lahko jezi in ob tem uživa...A zdaj ko je kriza, in bi bila neizmerno srečna, da bi vsaj 1x pritisnila na vse gumbe kar jih obstaja v avtu..NE! Ona noče!! Prideta "na pomoč" še tašča in tast se nekaj trudita v istem smislu z njo, uboga revčka je sedela notri s prestrašenimi učki (tako se mi je smilila, da mi je šlo na jok)...Nakar se tast spomni, gre v bajto po ključe od svojega avta in kaže tamali tisti ključ. Najprej je debelo gledala v tisti ključ celo minuto, no pol je pa poštekala pa je šla poiskat tistega, ki ga je pred 10-15 minutami zalučala nekam med sedeže. NAŠLA GA JE!!! Tast ji z mimiko kaže naj pritisne na gumbek na ključu...in po nekaj minutah se je posrečilo, da je KONČNO PRITISNILA!! Avto odklenjen! Pogledam na uro - huh..še bom ujela vlak za službo!

Nauk te zgodbe: Če je otrok siten kot driska in se pod nobenim pogojem noče pripeti na sedežek, je to lahko BOŽJA PREVIDNOST, za laike pa SAMA SREČA!

Konec dober vse dobro, avto moram pa peljat k elektriku, da preveri elektronikouser posted image

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ko misliš, da se ti kaj takega ne more zg...
22.5.2008 8:55:13   
Anonimen
aja, pozabila sem povedat, da sem se na šihtu potem spomnila, da so rezervni ključi v moji torbici (ki je bila prej zaklenjena v avtu z otrokom vred), katere sem iz čiste lenobe prejšnji teden pospravila v torbico namesto nesla v bajto na svoje običajno mesto, potem ko se je moj s svojim avtom in mojimi original ključi odpeljal v trgovino, jz pa sem rabila nekaj iz avta in sem vzela rezervnega...

...eh čudna so pota Gospodova...


< Sporočilo je popravil caffee -- 22.5.2008 8:56:22 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ko misliš, da se ti kaj takega ne more zg...
22.5.2008 8:55:57   
srki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj čem drugega. Tako izživeto napisano.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ko misliš, da se ti kaj takega ne more zg...
22.5.2008 8:57:58   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

aja, pozabila sem povedat, da sem se na šihtu potem spomnila, da so rezervni ključi v moji torbici (ki je bila prej zaklenjena v avtu z otrokom vred), katere sem iz čiste lenobe prejšnji teden pospravila v torbico namesto nesla v bajto na svoje običajno mesto..


Uf, to mi je pa znano z rezervnimi ključi. Enkrat sem jih rabila, namesto da bi jih pospravila, kjer so bili, sem jih dala v predalček na armaturni plošči. Ko je bil pa cajt, pa ključa nikjer. Ne daj bože, da bi mojemu to omenila, skrtka, že tako sem nekaj iskala od njega, pa ni bilo (itak, jaz kriva, da ni), pol pa še to. Mi je bilo že slabo, živčna, da sem čik prižgala, klela, stara mama je samo gledala. Joj, kar naenkrat mi klik naredi, da so morda v avtu, ker sem jih rabila. Ko sem jih zagledala, je bilo vse prec lepše.

Tistega, kar sem iskala od mojega, pa še danes niuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ko misliš, da se ti kaj takega ne more zg...
22.5.2008 9:00:05   
kawasakica
vem da ti ni blo nič kaj fajn, ampak tak svetovno si opisala, da sem se mogla nasmejatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ko misliš, da se ti kaj takega ne more zg...
22.5.2008 9:01:24   
Shorty_
konec dober vse dobrouser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ko misliš, da se ti kaj takega ne more zg...
22.5.2008 9:07:09   
Mišni
Ma živemu človeku se vse zgodi, čeprav na ključe od avta sem pa jaz vedno pazila, ozrioma  na to, da jih nisem skupaj z otrokom notri zaklenila. Sem bila vedno pozorna na to. Še zdaj sem, čisto avtomatično, mi je prišlo v kri.

Naredila si pa napako, ko si rekla, naj pritiska na vse gumbe. Takrat, ko je zabrisala ključ, bi ji morala rečt, da slučajno ne bi zdaj na kakšen gumb pritisnila, ker ne dovoliš. Bi pla takoj.

Ampak saj vem, po bitki je lahko biti general. In bravo za tasta.


(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ko misliš, da se ti kaj takega ne more zg...
22.5.2008 9:07:10   
TENDAI
...pol mi je pa dosadilo, pa sem si rekla "klinc" pa bodi odvezana tistih nekaj metrov do vrtca.

user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ko misliš, da se ti kaj takega ne more zg...
22.5.2008 9:09:18   
kristinaj
zelo izživeto.....sem te kar videla kako okoli avta skačeš :=)))))... hvala bogu,da se je srečno končalo...

tudi jaz se vedno bojim za ključe tako, da mi jih je do sedaj vedno uspelo v žep spravit...... upam, da bo tako tudi vnaprej.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ko misliš, da se ti kaj takega ne more zg...
22.5.2008 9:09:27   
ozziebo
Te čist razumem. HB nismo mel sam mi cirkusa danes zjutraj zaradi privezovanja..user posted image

(odgovor članu TENDAI)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ko misliš, da se ti kaj takega ne more zg...
22.5.2008 9:12:07   
Felicity
user posted image user posted image Poznamo jutranje sitnobice.

Ključe pa ponavadi vedno držim v roki oz. pazim da jih ne dam v avto ali pa imam kar odprta voznikova vrata. Vse iz Božje previdnosti. user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: ko misliš, da se ti kaj takega ne more zg...
22.5.2008 9:14:52   
wing
Svetovno! Sedi 5!  Izvirno, humorno, slikovito. Pravi šund za poletno branje. Čestitke za srečen konec in super zgodbo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: ko misliš, da se ti kaj takega ne more zg...
22.5.2008 9:16:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Ma živemu človeku se vse zgodi, čeprav na ključe od avta sem pa jaz vedno pazila, ozrioma  na to, da jih nisem skupaj z otrokom notri zaklenila. Sem bila vedno pozorna na to. Še zdaj sem, čisto avtomatično, mi je prišlo v kri.




ej, ne govori user posted image user posted image user posted image Jz sem vedno pozorna na to, avto je pa tako narejen, da se to niti slučajno ne bi smelo zgoditi (bi se moral sam od sebe zakleniti - kadar ključa ni v ključavnici - šele čez nekaj minut in ne takoj). No, vidiš, pa se je, očitno je elektronika nekaj ponagajala user posted image
No, mi je pa v poduk (in mogoče še komu) da bom od zdaj naprej ključ od avta magari v usta dala, če že ravno ne bom imela hlač ali jakne z žepi user posted image user posted image

haha, ja vidiš, mi pa ni potegnilo da bi rekla "ne smeš pritiskat na gumbe!" ziher bi s prve uspelo! user posted image user posted image

(odgovor članu Mišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: ko misliš, da se ti kaj takega ne more zg...
22.5.2008 9:42:04   
muška
Joj boga user posted image  . jaz pa ključe vedno dam v žep,  če ga pa nimam, pa med zobe user posted image  . Zgledam verjetno tisti hip fenomenano, ko mi obesek binglja ampak vseeno. Dobro, da se je vse dobro izteklo  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: ko misliš, da se ti kaj takega ne more zg...
22.5.2008 10:09:30   
CatJa
Ojej, so zgleda res vsi otroci sprogramirani tako, da morajo najbolj težit ravno zjutraj, ko se ti najbolj mudi user posted image
Drugače pa jaz vedno dam kartico v žep, si je ne upam dat v avto, ravno zaradi takih primerov.

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: ko misliš, da se ti kaj takega ne more zg...
22.5.2008 10:14:43   
cmokec
Dobro, da je ni pograbila panika, ko si skakala okol avta. Pa tist krčevit jok. To bi bila šele štala.

Jaz sem verjetno rekorder, ker sem zaklenila ključe v avto, ki je bil vžgan. Če ne drugače, bi se ugasnil, ko bi zmanjkalo bencina. Čakali nismo, smo prej vlomili. user posted image

Pa tavelika nas je enkrat zaprla ven iz hiše. Sem lezla skozi najmanjše okno od shrambe, da sem odklenila.

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: ko misliš, da se ti kaj takega ne more zg...
22.5.2008 10:14:56   
Naja30
Sam da je vse ok.

Si pa dobro napisala, sem se ful nasmejala! user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: ko misliš, da se ti kaj takega ne more zg...
22.5.2008 10:27:49   
srki
Punce, dajte mi povedat, kako si lahko ključe v avtu zakleneš, če nisi v avtu in če so ključi v avtuuser posted image . Res ne štekam. Al je to spet kaka elektronika vmes?

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: ko misliš, da se ti kaj takega ne more zg...
22.5.2008 10:28:31   
bini
situacija nezavidljiva, opisano pa tko dobro, da sem pomislila -'škoda ker nisi snemala' user posted image

_____________________________

Svet je lep!!

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: ko misliš, da se ti kaj takega ne more zg...
22.5.2008 10:54:46   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Punce, dajte mi povedat, kako si lahko ključe v avtu zakleneš, če nisi v avtu in če so ključi v avtuuser posted image . Res ne štekam. Al je to spet kaka elektronika vmes?


se nam je že zgodilo ja user posted image , ampak na srečo je ostala noter samo torbica z vsemi ključi in mobiteli user posted image ,... ni preostalo druga kot razbit kletno okno pa splezat noter po rezervni ključ user posted image


_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: ko misliš, da se ti kaj takega ne more zg...
22.5.2008 10:55:07   
Zamima
ja, srki, elektronika user posted image

_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: ko misliš, da se ti kaj takega ne more zg...
22.5.2008 11:05:12   
muška
Punce, dajte mi povedat, kako si lahko ključe v avtu zakleneš, če nisi v avtu in če so ključi v avtu . Res ne štekam. Al je to spet kaka elektronika vmes?


komot. Imaš recimo odprt avto in po pomoti seveda stisneš knofer zakleni na ključu. In ko vrata zapreš je avto zaklenjen.

Sem se spomnila, kaj se je meni zgodilo 1x . Sva šla z enim prijateljem na morje . Imel je čisto novo benfo, no parkirava nekje sred Dalmacije, bogu za leđima. On je jemal nekaj iz prtljažnika in mi da ključe. Jaz jih primem in slišim, da je nekaj šklocnilo, pa sem jih dala v ključavnico od avta, grem iz avta in lepo zaprem vrata. Seveda se je avto zaklenil. Jaz sem mislila, da bom umrla, on je norel, ker je bil čisto zaljubljen v tisti svojo benfo jaz pa sem klela, kaj sem sploh šla z njim na morje in kaj mi je bilo treba sploh tisti k... ključ prijemat in da dajat v ključavnico. No na koncu sva vlomila v avto (zlomila šipo) user posted image  


(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: ko misliš, da se ti kaj takega ne more zg...
22.5.2008 11:05:32   
tatam
Kot je že ena napisala-konec dober vse dobro!!
user posted image za napisano prigodo!!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: ko misliš, da se ti kaj takega ne more zg...
22.5.2008 11:09:55   
Majuska
Caffee, tebi pa res ni dolgčas user posted image   ob tejle zgodbi sem se prav nasmejala ... no glavno, da se je vsa stvar rešila kot je treba.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: ko misliš, da se ti kaj takega ne more zg...
22.5.2008 11:15:55   
Lunca1
user posted image user posted image user posted image , ampak si pa imela srečo, da nisi tamale pripela. Drugače bi šele bilo pestro.user posted image

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?