|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zgaga ali kaj?
27.6.2008 9:31:34   
SSARA
Pred dvema mesecema naj bi imel zgago, jemal sem ultop, pa vse težave niso izginile ostal je občutek cmoka, ki se pojavi, pa spet izgine? Tako da tudi osebna zdr.ni točno vedela ali je to to ali ne? Občasno se mi pojavi tudi pekoč občutek na jeziku. Držim se diete, ki sem jo dobil po pregledu (računaln.diagnostika), diagnoza pri otorinolaringologui pa je kronično vnetno spremenjena sluznica v grlu, trenutnih znakov težav pa ni, izogibal naj bi se ledenim pijačam, gaziranim,... sam pa bi si želel da se tega občutka znebim. To pa je občutek cmoka, občasen občutek pekočega jezika. Kaj mi svetujete in kakšne imate izkušnje?! Ker nimam tipičnih znakov za kake hujše težave me nič ne mika, da bi šel še na gastroskopijo tudi zato, ker mi je otorinolaringolog dejal da sem zdrav in da naj me ne skrbi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zgaga ali kaj?
27.6.2008 11:10:10   
Majuska
Pekoč občutek je, ker se kislina vrne nazaj v požiralnik. Meni so priporočali, naj se izogibam kavi in pravemu čaju, gaziranim pijačam, pekoči hrani, predvsem mi je bilo odsvetovano naslednje: vsi agrumi, paradižnik, čebula (razhudniki). Imeti moraš visoko vzglavje, ne smeš dvigovati težkih stvari in ne nosi oblačil, ki te preveč stisnjeno čez trebuh.

Upam da ti rupuruti pomagajo v skrajni sili ... toliko ti lahko pomagam glede same zgage oz. refluksa.

(odgovor članu SSARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zgaga ali kaj?
27.6.2008 12:04:54   
urška
če je zgaga ti morjo antiacidi pomagat. torej rupurut, rennie, rutacid. 

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zgaga ali kaj?
29.6.2008 19:54:10   
natasarobi
Jaz imam kronično vneto grlo in konstantno občutek cmoka v grlu. Zdravnica mi je rekla, da se bom navadla na ta občutek in da bo bolje. Kot so ti že pred menoj povedale punce se je treba izogibat določeni vrsti hrane in pijače (mrzlo, pekoče, zelo vroče, gazirane,...).

Moram rečt, da sem se navadila na vse skupaj in tudi občutek tujkl v grlu ne čutič več tako pogosto kot sem ga prej. Se pa izogibam predvsem mrlim stvarem, er se mi zdi, da mi je to najbolj škodilo.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?