|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jane slalom pro in avto
25.8.2008 21:32:35   
vaney
Živjo.

Imava 7-mesečnega dojenčka. Imava voziček Jane slalom pro, ki se je do zdaj zelo dobro obnesel in ga ne bi menjala. Trenutno (odkar imava dojenčka) imava avto Laguna karavan, v kateri je res veliko prostora. Zaradi precej dragega vzdrževanja le-tega avta razmišljava o nakupu manjšega, dopade se nama Megan in Clio, vendar mož pravi, da ta voziček ne gre v Cliota in da bo prostorsko zelo tesno. Zdaj pa me zanima, ali gre ta voziček v prtljažnik Cliota (v Megana vem, da gre) ali ne in kako se vam obnese tako majhen avto z dojenčkom? Hvala za odgovore.

_____________________________

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jane slalom pro in avto
25.8.2008 22:10:22   
darja72
Tovrsten voziček sem jaz brez težav dala v Puntota, za Cliota ne vem. Ali pa si mogoče nabaviš kako fajno zložljivo marelo in je stvar urejena. Kar pa se tiče dileme velikost avta/mali otroci, pa itak menim, da vsi po malem kompliciramo. Menim namreč, da nas večina po nepotrebnem kupi velik avto. Osebno pa ugotavljam, da bi pri nas trenutno čisto enostavno in udobno shajali s kakim relativno manjšim in varnim avtom. No ja, tudi sedanji bo še za nekaj časa več kot odličen.

_____________________________

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Jane slalom pro in avto
25.8.2008 22:24:24   
nananaja
Midvva imava pa cliota s tremi vrati, pa imava drug problem: malo prostora na zadnjih sedežih. ko sva imela notri lupinico, je morala biti za sovoznikovim sedežem, ker sicer mož ni imel dovolj prostora za vozit. razmisli.
vozička jane nimava, ampak sva v prtljažnik spravila kar velik voziček, tako da tam ni tak problem.

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Jane slalom pro in avto
25.8.2008 22:26:23   
Anonimen
Midva mava Laguno karavan, prej pa sva mela cliota in nam je šel Slalom pro lepo notri, je pa res, da je bilo treba sneti zadnja kolesa, kar pa lahko narediš z eno potezo, brez problemov.

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Jane slalom pro in avto
1.9.2008 16:34:41   
Čarli08
Tudi v Megana gre na tesno, jaz ga potem nisem kupila (vozička), ker mi je šlo vse preveč na knap. V Cliota verjetno gre, sigurno je treba kolesa pobrat dol.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Jane slalom pro in avto
2.9.2008 22:57:21   
katarinas
Jane gre sigurno v cliota, ker gre ta voziček tudi v našo corso, ki je približno tako velika kot clio (imam pa tak voziček kot ti, še iste barve je, če se spomniš...user posted image ) Se pa tudi spomnim, ko sva prodajalca spraševala ali gre voziček v našo corso... in je rekel, ja sigurno bo šel, vem da v cliota gre!
Je pa res, da moraš sneti zadnja dva kolesa, ampak mislim, da tukaj ni problema saj grejo hitro dol.

Kako se obnese manjši avto+dojenček? Mislim, da kar gre. Midva sploh nisva razmišljala o nakupu večjega avta zaradi otroka...sva rekla, da če so včasih s pejčki še na morje cela familija hodili...user posted image user posted image  Ne vem no, mi stalno nekam hodimo, vedno rabimo precej prtljage s sabo, kdaj smo res bolj natlačeni ampak gre, pri enem otroku je čist dost prostora (za na morje smo pa trugo fliknili na streho pa je blouser posted image )

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Jane slalom pro in avto
3.9.2008 9:10:13   
Lea2007
No mene je skor kap, športni del ne gre v Passata-limuzina brez, da bi odpel prvo kolo. Dobr potrbno res pol min, samo vseeno, sem bla prepričana, da bo šlo. Sigurno bomo čez eno leto kupili zappa.

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?