|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Iz Maribora v Postojno ?
10.3.2005 16:00:44   
Meceno
Zanima me kako je če bi šla rodit v Postojno , sicer je do takrat še daleč( 20.7. ), samo sem iz MB in ne vem kako bi potem to potekalo .
A je katera šla na to varianto ?
Saj se ne gre zato ker imajo v Postojni vse variante za porod , samo če bi že ,(ena od možnosti) bi bilo fino roditi v vodi.
A imajo to možnost slučajno tudi v MB , ker sem včeraj nekaj gledala na internetu mal statistiko bolnišnic ,(tudi MB) ampak je bilo nazadnje stran osvežena 1999 leta ni ni pisalo o nobenem vodnem porodu .


Lp Meceno
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Iz Maribora v Postojno ?
10.3.2005 16:49:00   
willma
Ola

Porod v vodi je v Sloveniji na žalost še vedno možen samo v Postojni in še to pod strogimi pogoji.
Jaz sem se na koncu odločila za porod v Ptuju:bravo:, ker mi je bila (testna) vožnja do Postojne v 8. mesecu:nosecka: prenaporna. Tako si nisem mogla predstavljati kako bi prenesla takšno vožnjo s popadki.
Poznam pa eno iz MB, eno is Sl. Bistrice in eno iz MS, ki so šle rodit v Postojno. Prvi dve sta kar po zadnejm pregledu ostale v bolnici in pridno čakale na porod (prva 16 dni, druga 8 dni), tista iz MS pa se je s popadki vozila (oz. vozil je njen mož) in se vsake 15-30 min ustavila, da je mož preveril stanje (če se slučajno že glavica vidi;) )-rodila je 1 uro po prihodu v Postojno.

lp
willma:sloncek:

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Iz Maribora v Postojno ?
10.3.2005 22:44:25   
frutka_
Mislim, da predihuješ same popadke v vodi, ko pa pride do porojevanja glavice, greš iz vode na porodno mizo...če se ne motim.

V MB te alternative ni.

Kaj pa Graz? Ti je bližje kot PO!

Malo pobrskaj po starih postih ker smo enkrat govorile nekaj na to temo.

Jaz sem iz MB pa sem rodila v SG. Sicer je bližje ampak enako kot je Willma napisala bi me zadržali noter, ko sem imela TP. Na srečo sem bila na enem izmed pregledov že odprta in še isto noč sem rodila!

:love:

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Iz Maribora v Postojno ?
11.3.2005 8:27:29   
Spicy Black
Ojla... poglej na stran Porodnišnice Postojna, kjer so naštete vse možnosti poroda. Naj pa še dodam, da je treba porod v vodi kot EA plačati 40.000 sit...

Nina99+:duda:32t



http://www.bolnisnica-po.si/

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Iz Maribora v Postojno ?
11.3.2005 9:36:24   
lunca77
pozdravljena!

jst bi malce razmislila glede postojne če se ti res splača in si to želiš iz čisto praktičnega vidika. rok imaš julija ko so na cestah največje gužve :hudicek:. kaj če boš morala it na soboto dopoldne? proti morju je takrat groza, ampak mogoče bodo kej porihtal letos poleti.

lp lunca77

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Iz Maribora v Postojno ?
11.3.2005 11:32:49   
Meceno
Hvala punce .
Mi je fant predlagal da bi me on lahko gor peljal , sam res se moram malo pozanimati , misel da bi lahko bila ena od možnosti roditi v vodi pa ni slaba , sicer pa nikoli ne veš kaj te doleti , bom pa za ziher se zmenila za v MB , oz druga možnost bo Postojna .

Lp Meceno

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Iz Maribora v Postojno ?
12.3.2005 21:30:03   
bskrle
Če ti bo voda odtekla, se verjetno ne boš vozila tako daleč. Vse je odvisno od tega, kako se bo porod začel.
Jaz se na tvojem mestu ne bi tako daleč vozila.

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Iz Maribora v Postojno ?
13.3.2005 10:49:01   
frutka_
Bskrle , moja gin. mi je rekla da sploh ni blema, če se pelješ v porodnišnico ko ti voda odteče. Sploh kadar je nosečost BP. Enako kot v rešilcu se v avtu uležeš.
Sem pa se tudi jaz bala da bo voda odtekla prej pa mi ni.Sicer pa ni nujno, da ti vode odteče naenkrat, lahko gre po kapljicah...

Rodila sem v SG sem pa iz MB. Je pa potrebne kar nekaj organizacije in preučenih možnih zapletov(ovire, delo na cesti, prometna, slabo vreme).
Midva sva se na koncu odločila, če bo vse OK potem definitivno gor, če bi pa čutila da kaj ni v redu potem pa bi ostala v MB.;)

:sloncek:LP:sloncek:

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?