|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS Velenje, dr. Mohorko
14.7.2006 11:21:28   
Anonimen
Upam da je tema pravilno postavljena.
Na NS sem naročena 17.8., kar bo že 13t. Je katera že bila na NS v Velenju? Sem se naročila, potem pa sem slišala marsikaj, tako da ne vem več kaj je res in kaj ne. Upam, da mi boste lahko kaj povedale iz svojih izkušenj.
Aja, pa še nekaj. Je res, da se na NS že lahko vidi spol otroka? In če se lahko vidi, koliko naj bi to držalo? A ni prezgodaj za takšna "ugibanja"? Namreč nisem vedela da se spol lahko tako hitro ugotovi... Sem čula da je to šele okrog 5. meseca.
Vnaprej vam hvala za pomoč. Pa sorry če sem kakšno bučko stresla user posted image user posted image user posted image Sem še amaterka v teh stvareh user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NS Velenje, dr. Mohorko
14.7.2006 15:20:43   
Dejča
Sama sicer nisem bila pri njej, sta bili pa dve kolegici in sta bili zelo zadovoljni. Nekateri pravijo, da se da določiti spol že na NS, vendar niso čisto 100 % prepričani v zanesljivost. Eni od teh kolegic je na NS rekla, da bo fant, rodila je pa punčko user posted image . Tako da ... okrog 4. M ti G dokaj zanesljivo povedo, kaj bo otroček, le če je obrnjen tako, da se vidi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: NS Velenje, dr. Mohorko
14.7.2006 16:52:32   
Tejcha
Dr. Mohorkova sicer ni moja osebna ginekologinja, sem pa bila pri njej zadnjič, ko je bila moja na dopustu. Sama sem med bolj radovednimi, zato tudi vedno izvem vse, kar me zanima. Korekten, fer odnos.

NS sem imela pri dr. Martin Štajerec in nimam pripomb.
Glede spola pa: tisto, kar povedo na nuhalni, ni zanesljivo, ker lahko zlo hitr zamenjajo popkovnico za  lulčka.
Če boš želela, boš izvedela dovolj hitro, :) 4., 5. mesec se že prav lepo vidi in takrat, če te bo še kar firbec matral, priporočam 3D ultrazvok pri dr. Levakovi, kjer ti tudi posname celotno reč na CD.

Pozdravčki, T

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: NS Velenje, dr. Mohorko
15.7.2006 12:34:14   
Anonimen
Punci najlepša hvala za odgovore. Me veseli, da za njo ni takšnih pripomb kot za dr. Strahovo.

Tejcha katera pa je to dr. Levakova, kje dela, kako se lahko naročim k njej, kam... Prosim če mi še to napišeš, če ti ni odveč. Namreč skrbi me, dosedaj sem imela 1 uz, naslednjega imam šele 17.8. na NS, to bo pa šele čez 5 tednov. Moja g gre na dopust in se vidiva šele 23.8. user posted image Čeprav je rekla ad bi me res še rada videla, ampak čez 1 teden gre, in tedaj še ni smisla za novi uz. Sploh pa ni bila sigurna ali sta dva, ali samo eden... Razganja me od radovednosti in skrbi, če je vse ok. Kje je še 5 tednov... user posted image

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: NS Velenje, dr. Mohorko
18.7.2006 20:58:31   
cenkica
Hojla!

Lahko ti povem, da je dr.Mohorko moja osebna ginekologinja in sem z njo zelo zadovolna. Delala mi je NS in za njo sem imela tisoč uparašanj in čisto na vse mi je lepo odgovorila, tako, da se nimaš kaj bati.
Glede spola pa je meni rekla in mi tudi povedala na drugem ultrazvoku v začetku 21 tedna in bilo je res zelo očitno.
Uživaj!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: NS Velenje, dr. Mohorko
5.8.2006 11:54:25   
lencica
jasna81. poslala sem ti zasebno sporočilo. Pa čestitka zauser posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: NS Velenje, dr. Mohorko
30.12.2008 23:36:58   
Anonimen
Zanima me, če ima katera kakšne nove izkušnje z NS v Velenju. Je čas, da se naročim, pa se še odločam, če v Velenje, ki je precej bližje, ali v Domžale. Ni mi pa jasno, zakaj mi je sestra pri G omenila samo Domžale in Rogaško Slatino user posted image .
Hvala.

user posted image

(odgovor članu lencica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: NS Velenje, dr. Mohorko
30.12.2008 23:59:44   
Toja22
Moja osebna ginekologinja je dr. Mohorkotova in seveda sem bila tudi pri nje na nuhalni. Sem bila zadovoljna z njo. Si je vzela čas, mi vse pokazala, razložla in odg. mojim vprašanjem. Spol je pa tudi šele meni pogledala na morfologiji kar je čisto ok, saj pri nuhalni je vse skup bolj ugibanje kot p kaj drugega. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: NS Velenje, dr. Mohorko
31.12.2008 8:06:04   
Anonimen
Zdravo!

Spet avtorica te teme - 18.12. sem bila drugič pri dr. Mohorkotovi na NS in nimam ene slabe besede za njo. Obakrat se je zelo potrudila in vse razložila. Prvič je bebi spal in sma bila več kot uro in pol notri, da je dobila položaj, katerega je potrebovala za NS, drugič pa malo več kot pol ure. Dobila sma cca 12-14 slikic, za prvič je spol pravilno napovedala, za drugič bomo pa videli čez cca 6 mesecev.

Skratka jaz jo priporočam!

LP, Jasna

(odgovor članu Toja22)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: NS Velenje, dr. Mohorko
31.12.2008 10:14:32   
Anonimen
user posted image
Hvala vama. Bom šla kar v Velenje, samo naslov in telefon še najdem, pa bo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: NS Velenje, dr. Mohorko
31.12.2008 11:30:10   
Anonimen
user posted image
Prej sem pozabila napisati: za spol sploh ne bova vprašala, pa tudi sama se zavedam, da je tako zgodaj težko točno ugotovit. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: NS Velenje, dr. Mohorko
31.12.2008 12:08:18   
kalanteja
tudi jst imam mohorkotovo za osebno g in mi je delala nuhalno in je res jst nimam nobene pripombe čez njo, prav z veseljem grem k njej

pri nuhalni je bil fant zraven in se je tud z njim malo pogovarjala in mu razložila stvari, ma res je fajna
men je sicer že na nuhalni namignila, da bo mogoče fantek, ni pa bila 100%, grem sedaj 7.1 na pregled in bomo videli kako bo


_____________________________

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?