|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj na smuči in kako velike kupiti?
23.10.2008 12:50:39   
livia
Mi bomo to zimo stari skoraj 3 leta (smo aprilci), pa smo razmišljali, da bi probali našo pupo spravit na smuči. Seveda, če bo sama tako želela. Silili je ne bomo.
Kdaj ste ve dale svoje user posted image  prvič na smuči? Kolk velike sploh kupiti, da bodo recimo še za drugo leto, glede na to, da predvidevam, da letos ne bo kaj dosto od smučanje, če bo prvič na smučeh?
Zdaj je velika cca. 92 cm.

Ali kdo prodaja kake rabljene?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj na smuči in kako velike kupiti?
23.10.2008 13:04:59   
t5t6
Glede na to, da še ne bo imela tri leta verjetno ne bo nevem kako zainteresirana, kupi ji malo krajše smučke, višinine med brado in noskom, moja dva sta pri tej starosti sicer poskušala, ampak jim rata hitro dolgčas, ker vidijo, da ne gre tako lahko kot si oni zamislijo, leto kasneje pa se je situacija popolnoma spremenila in sta začela kar dobro smučat. Mi jim za en teden vsak dan eno uro vzamemo učitelja in tako, da sta se takrat res ful naučila.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kdaj na smuči in kako velike kupiti?
23.10.2008 13:12:38   
Lenny
Prve ta prave smuči, vezi in pancarje smo nabavili pri 3. letih. Na prve smuči - plastične, ki se pritrdijo na snežke oz. gojzarje - pa smo oba postavili že pri dobrem letu in si lomili hrbet, ko smo ju vozili med nogami. Pa se obrestuje. Oba sta nad smučanjem  navdušena. Nekje do 3. let odsvetujejo pancarje, dejstvo pa je tudi, da otrok takrat samostojno še ne more dovolj kontrolirati gibanja smuči. Pri nas so svetovali dolžino smuči nekje do brade.

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kdaj na smuči in kako velike kupiti?
23.10.2008 14:06:45   
beba76
Naš je marčevski, pa smo ga lansko zimo januarja (malo pred 3 leti) dali prvič na smuči v taprave pancerje, pa mu je šlo. Je mel tisto tapravo smučarsko držo, tak da nam je tam en učitelj smučanja rekel, da iz tega fanta pa še nekaj bo user posted image . Pa interes je mel tudi fuuul. Tak da kar probajte!

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kdaj na smuči in kako velike kupiti?
23.10.2008 14:09:15   
Mišni
Jaz bi rekla: 4 leta, dolžina smuči do brade.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kdaj na smuči in kako velike kupiti?
23.10.2008 14:37:42   
k1
naša se tudi že ful veseli. letos gre na "prave". feb. pa bo 4 leta stara. 

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kdaj na smuči in kako velike kupiti?
23.10.2008 16:21:14   
fricka
Naša je tudi lani pri tej starosti prvič stala na smučeh. Šli smo v Forni in jo dali v pravo šolo smučanja. Totalno navdušenje! Letos komaj čaka, da gremo spet. Ob tem bi sploh pohvalila celotno organizacijo zimovanja. Za otroka veliko je organiziranih veliko aktivnosti. Super, res.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?