|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako se odločiš?
9.12.2008 18:51:36   
Anonimen
Kako se odločiti za 2. otroka?

Si ga želim, po drugi strani imam polno dvomov. Kako ste ve odmislile nespanje, bolezni, krče, ... Naj povem da je 1. star 3 leta, srček ful, priden, ampak odkar je v vrtcu kar naprej bolan. In tega me je tako grozno strah, da sem že rekla, da ne mislim imet več otrok. No, zdaj sem si malo premislila, ne bi rada imela edinčka. Ampak ta strah...pa znova življenje obrnjeno na glavo, pa študij, pa služba....

No, se opravičujem za tole zmedeno  klobaso, ampak sem v veliki dilemi med željo in strahom.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako se odločiš?
9.12.2008 19:13:50   
benika
Kot prvo, mora biti dete brezpogojno zaželjeno in v glavi ne sme biti dvoma da ali ne.

Če  že sedaj razmišljaš o tem, kako težko bo in iščeš razloge proti, potem očitno pravi čas še ni prišel.

Midva sva ze za drugega odločila, ko je bil prvi star leto in pol. In nam je tako lepo, da razmišljamo še o tretjemuser posted image






(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako se odločiš?
9.12.2008 19:28:50   
Anonimen
Kaj pa vem? A ni določen dvom in strah vedno prisoten? Vsaj pri meni je vedno.

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako se odločiš?
9.12.2008 21:25:23   
lex
jaz sem za drugega odločila ko je bil Aleks star 1,5 leta takrat sva enostavno vedela, da bi rada še enga otroka. do sedaj še ni bila na AB pa hodi v vrtec od 1.9 dalje Aleks je bil večkrat bolan. Ko sem že zanosila oz. ko se je bližal čas poroda sem si v glavi mislila: a mi je bilo treba pa glih so vsi zobje zunaj, pa Aleks je začel celo noč spat,...... Pa mi i žal da se je zgodila še ta tretje beba, ki je ravno danes stara 5 mesecev. meni osebno se mi smilijo otroci, ki so edinčki, ker jaz vem, da je bilo meni fajn da sem imela partnerja pri igri, da sva se skupaj igrala in jezila mamo. in vem, da ga imam za vse življenje. vsi lahko odidejo moj brat bo ostal z mano. jaz se z njim lahko spičim, več kot 5 minut pa ne morem bit jezna nanj. evo iz tega razloga imam več otrok, da ne bojo ostali sami ko neju ne bo več, da bodo imeli drug drugega več jim ne morem dati.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako se odločiš?
10.12.2008 7:04:01   
Najaa
Sploh nisva razmišljala o strahovih, samo želela sva si ga.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kako se odločiš?
10.12.2008 9:05:28   
Anonimen
Pri nas je blo tok, da si je mož začel želeti še enega user posted image  ko je bil prvi star okoli2 leti. Jaz sem bila tista ki je bila proti, češ kaj pa služba, študij, ...., v glavnem tvoji dvomi.
Pol sem po kakem letu rekla, če se zgodi pol ja, drugače pa...naj bo prvi edinček. No stem sem "dobro" furala kr nekaj časa.

No, pa nas je drugi presenetil...men je blo zopet konec sveta, isto ko pri prvem, ki sem ga jaz ful hotela...ampak ok,....no, sedaj smo vsi ful srečni, da imamo našega drugega sončka...vse se nekako dobro razpleta.....nič nam ne manjka, edino jaz si moram sedaj počasi še službo najt pa bo.

No, kar hočem napisati....tut če imaš čist nazačetku dvome, bodo zginili s prvim UZjem oz. meni so zginili ko mi je dr. Pušenjak rekel, da je vse ok. Drugič so mi pa vsi dvomi s razblinili ko mi je dr. Pleškotova objela in rekla "ne se sekirat vse je v najlepšem redu".

Tok da če si želiš user posted image , le v akcijo...ne bo ti žal. Imaš dobro razliko med obema. Pri nas je točno 4 leta in pol.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kako se odločiš?
10.12.2008 9:12:59   
marty5


Midva sva ze za drugega odločila, ko je bil prvi star leto in pol. In nam je tako lepo, da razmišljamo še o tretjemuser posted image


Popolnoma isto. Narazen sta 2 leti in 3 mesece. Nikoli nisva mislila imeti edinčka, pa tudi razliko sva hotela imeti nekje med 2-3 let. Itak, več kot razmišljaš, več najdeš pomislekov, želja je pa tista, ki na koncu odloči. Pri drugem je pa itak vse tooolikooo lažje. Naš 1. je tudi začel z vrtcem in ogrooomno bolan. Sej je na trenutke hudo, ampak vse to mine. Saj veš - vse najlepše stvari v življenju zahtevajo svoj trud user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kako se odločiš?
10.12.2008 11:27:42   
jajula
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kaj pa vem? A ni določen dvom in strah vedno prisoten? Vsaj pri meni je vedno.


ja se strnjam, to je odvisno od karakterja..tud jst vedno sto negativnih stvari pr vsaki stvari vidim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kako se odločiš?
10.12.2008 15:04:02   
Anonimen
Joj, pri meni so tudi določeni strahovi. Mi smo že zagledali drugi user posted image . Prvi otroček je star dve leti, ko bo dobil družbo bo star dve leti in pol oz. nekaj več.

Me je pa kar groza povedati v službi. Saj vem, da bo vsak rekel: "Kaj spet gre ..." , ker bo med prvo in drugo porodniško približno leto in pol razlike.

Pa kaj hočem. Nekako bom že pogoltnila grenki priokus in povedal, ko bo za mano bo pa bolje. Se mi pa zdi ful zamalo, da nas mora biti strah kako povedati v službi. Kot, da bi naredile kaj kaznivega, nemoralnega .... Ne vem no .... Narobe svet.

Kako bomo shajali štirje ... To pa me sploh ne skrbi. Vedno se prilagodiš tako, da je vse o.k. Le želeti si moraš novega člana user posted image

Srečno ....

(odgovor članu jajula)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?